Hvordan graviditeten har været indtil videre

Hvad der i maven gemmer sig…

Miss Jeanett gravid

Øverst: resultatet af den afstemning, som jeg lavede på min instagram. Næsten 50/50, men en lille overvægt til dem, der gætter på en dreng.

I er mange, der har spurgt og jeg skal ærligt også indrømme, at jeg selv er en af dem, der spørger, når andre venter sig “Kender I kønnet?” og hvis ikke, “Vil I gerne vide det?”. Jeg er en ret nysgerrig person og jeg var hverken i tvivl om sidste gang eller denne, at jeg virkelig gerne ville vide, hvad der ligger og vokser i min mave. Jeg forstår ikke helt dem, der bare vil have det som en overraskelse. Jeg ville simpelthen gå ud af mit gode skind af bare spænding! Med Bella ventede vi bare til MD-scanningen omkring uge 20, men denne gang har vi faktisk betalt for en privat scanning, så vi kunne lære kønnet at kende allerede omkring uge 15. Vi blev i øvrigt scannet hos Jordemoder.dk og det kan jeg varmt anbefale jer, der bor i Odense eller omegn. Det er ikke reklame – jeg har selv betalt af egen lomme (450 kroner – så det er ret billigt!). Jeg er bare super tilfreds med den behandling, vi fik. Der var nemlig en i maven, der ikke var helt frisk på at give sit køn til kende og derfor endte det med at tage 40 minutter mod de typisk cirka 15 minutter. Jeg frygtede faktisk til sidst, at vi ville blive sendt hjem og bedt om at komme igen en uge efter. Jeg var SÅ spændt og mit nysgerrige sind kunne slet ikke bære tanken om, at jeg skulle vente en uge mere. Men så fik vi endelig de rigtige vinkler til sidst, hvor vi kunne se…

… at det er en LILLESØSTER! Ihhhhh det er fantastisk!

Jeg kan fornemme, at det hos nogen er lidt fy-fy, at man kan finde på at have “ønsker” i forhold til kønnet. Jeg vil selvfølgelig gerne understrege, at det vigtigste for os, er et sundt og raskt barn – og at kønnet er underordnet ellers. Meeeeen jeg må også indrømme, at jeg virkelig heppede på en pige mere. Det gjorde Tim faktisk også – og Bella med. Så vi var tre (eller to – Bella vidste det endnu ikke på det tidspunkt) meget glade mennesker herhjemme den dag. Jeg synes bare, at piger er fantastiske og jeg har slet ikke behov for at “prøve at have en af hver”. Samtidig er det mega praktisk i forhold til alt det lyserøde babytøj, vi har liggende og så har vi faktisk også et navn. Et pigenavn. Var det en dreng, så havde vi været helt fucked i forhold til navn. Ikke fordi at vi var uenige om drengenavne, men fordi vi simpelthen ikke havde et eneste, som vi var vilde med. Ikke ét – ingen af os. Der er mange fine drengenavne, men jeg kunne ikke finde et eneste, som jeg kunne tænke mig at navngive mit eget barn. Så det er sgu heldigt, at vi skal have en lillesøster og allerede har et navn, som vi alle tre er helt vilde med. Jeg tror dog ikke, at jeg afslører navnet på bloggen før efter, at hun er født. Det gjorde jeg heller ikke med Bella, så der må I nok vente til slutningen af november 😉 Men det er pænt, passer vildt godt til Bella og jeg har fundet det i Skotland – hvor ellers 😉

Som en af mine veninder sagde, efter jeg afslørede det på min private facebook; Who run the world? – DAMER!

We already know if it’s a boy or girl that I’m expecting – it’s a GIRL!!! The most important thing is that it’s a healthy child – but we were all three actually hoping for another girl. And we already have a name too, but I won’t tell you until she’s born. But I’m so in love with it, it’s a nice fit to Bella and I found it in Scotland – where else 😉

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

12 kommentarer

 • Signe

  Og man giver sin datter en SØSTER! Sådan én har jeg selv og jeg kunne ikke leve uden. Så jeg blev virkelig rørt over at jeg nu kunne give min ældste datter en søster (og omvendt). Det er så dejligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Lige præcis!! Det er jeg virkelig også så glad for, at Bella får! Jeg er enormt glad for den, jeg selv har 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor bliver det spændene!! Og jeg er sikker på at Bella får mega meget glæde af en søster 😀 Jeg er virkelig spændt på hvad hun mon skal hedde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det tror jeg virkelig også, at hun vil få. Håber at hun bliver lige så glad for min søster, som jeg er for min. Og glæder mig også til at dele navnet med jer. Jeg synes virkelig, at vi har fundet et fint navn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Først og fremmest KÆMPE tillykke med, at I venter nr. 2! Jeg må dog sige, at jeg var noget overrasket, da du meldte den nyhed ud, idet jeg husker, at du i så lang tid nærmest var gået i forsvar for, at Bella skulle være enebarn – en beslutning, jeg fx havde svært ved at forstå. Så jeg er nysgerrig; hvad fik dig til at ændre mening? Var det først, da du stod med testen eller? Undskyld, jeg spørger så direkte, men nu du selv har været så åben ift. snakken før, håber jeg, det er o.k., jeg spørger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det var også en overraskelse for os, men jeg må indrømme, at jeg er vildt overrasket over, hvor mange der er overrasket over, at vi vælger at beholde en “ups’er”? Det virker som om, at folk synes, at en abort bare lige er noget man gør eller trækker på skulderen over? Det er ikke med vilje, at jeg er blevet gravid. Det er et “uheld”, men da vi først stod i det, så kunne vi godt nok heller ikke få os selv til at stoppe graviditeten. Det føltes helt forkert. Så jeg har som sådan faktisk slet ikke skiftet mening. Hvis det her ikke var sket, så tror jeg ikke, at vi havde fået flere børn. Men da vi så stod i det her, så føltes det helt forkert at sætte en stopper for det. Håber det gav svar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg ELSKER at du tør sige at i håbede på en pige. Når jeg selv skal ha’ børn håber jeg også på piger. Det er der ingen tvivl om. Men det er sgu lidt fy fy at sige højt, har jeg opdaget 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er åbenbart fy-fy på en måde, jeg slet ikke vidste! Hvilket er totalt tosset. Jeg heppede virkelig på en pige mere – og jeg heppede også på en pige med Bella.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Jeg tror det handler om oplevelser og erfaringer, eller det gør det i hvert fald for mig.

   Jeg aborterede sidste år i december, første gange jeg var gravid, og håbede det blev en pige.
   Nu er min kæreste og jeg gravide igen, og jeg er vitterligt fuldstændig ligeglad med kønnet. Bare graviditeten går godt og alt ser godt ud om 2 ugers tid til 20 uger scanningen.
   Men jeg tror hvis jeg ikke havde den oplevelse med mig, så havde jeg stadigvæk håbet på en pige. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det altså spændende at følge med – og dejligt at du er så åben omkring det hele! Kæmpe tillykke med lillesøster
  on the way 🙂 Når man tænker på, hvor glad du er for din søster, er jeg sikker på, at Bella også bliver meget glad for også at få en søster <3
  Vi har i øvrigt også været til et par scanninger ved Jordemoder.dk – de har også en afdeling i Fredericia, så hvis man bor i trekantområdet, kan det i hvert fald også anbefales 🙂 Birgit, der ejer klinikkerne, scannede mig begge gange, og hun er simpelthen SÅ sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Stort tillykke med lillesøster! 😊 Min datter var også en “overraskelse” som vi kalder det. Som du skriver længere oppe, så så vi heller ikke abort som en mulighed. Vi ønskede os så også en mere, dog ikke lige på det tidspunkt, men det var åbenbart meant to be! Hun er den bedste overraskelse vi har fået ❤️ Held og lykke med graviditeten. Jeg glæder mig til at følge med endnu en gang 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Jeanett.

  Endnu engang tillykke med den lille pige i maven <3

  Noget af det, der gør, at jeg stadig læser din blog (som en af de få) er, at du ikke kun byder ind med smukke billeder, trends og kollager der ruinerer mig – bloggen rummer så megen personlighed, du skriver tekster med substans, og så er du (ikke ulig mig selv) ikke bange for, at sige nogle af de svære og tabubelagte ting højt.

  Tak for mange års inspiration <3 Ser frem til mange flere!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan graviditeten har været indtil videre