Hvad der i maven gemmer sig...

Køb til lillesøster

Reklamelinks markeret med *
1/ Soft Gallery HER*   2/ Name It HER*   3/ Soft Gallery HER*
4/ Soft Gallery HER   5/ MarMar Cph HER*   6/ Name It HER*   7/ Name It HER*

Det smarte ved at få en mere af samme køn, er selvfølgelig, at man har en masse tøj, der kan bruges igen. Jeg har et par fyldte flyttekasser, i hvert fald. Men selvom vi allerede har en masse fra Bella, så synes jeg også, at lillesøster skal have lidt nyt  – og jeg har virkelig også lyst til at shoppe til hende. Min “babystil” er indtil videre meget som sidst; sarte, fine farver. De stærke farver har jeg altid syntes passer bedre, når ungerne bliver større. De helt små, nye fine babyer er altså yndigst i sarte toner, hvis I spørger mig. Jeg ved ikke hvorfor – sådan havde jeg det også bare med Bella, hvor de kraftigere farver først har fundet vej til hendes garderobe de sidste par år. Lige nu har jeg en ting for de gule nuancer. Der er især ret meget fint fra Soft Gallery lige for tiden. Jeg er ret vild med deres ugleprint i den limited gule version og jeg har netop klikket sengesættet* hjem til lillesøster. Bodyen med det søde katteprint* har jeg allerede købt, da vi har det i Magasin Odense. Den body er såååååå blød og lækker. Jeg overvejer, om jeg skal købe de matchende bukser også. Så har jeg købt godt ind af bodyer fra Name It, da de er sat ret meget ned lige nu. Man kan lige så godt købe babytøj på udsalg, hvis man falder over noget pænt. Heldragten nr. 6 og body nr. 7 er sat helt vildt ned – og begge fås i andre farver (den sarte lyserøde, sort og blå). Bodyen er sat ned til 60 kroner og heldragt koster 78 kroner. Jeg har købt begge i flere størrelser og farver, da printet er så fint og priserne så gode. Heldragten finder I HER* og bodyen HER* + HER*

De næste par køb jeg skal have gjort mig, er en køredragt. Bella havde en ret cute en fra Mini Rodini og jeg troede egentlig, at vi havde gemt den, men indtil videre har jeg ikke fundet den. Må lige lede lidt mere igen, men ellers skal jeg have fundet sådan en. Og så vil jeg også til at kigge lidt efter en pusletaske. Den som jeg havde sidst, ELSKEDE jeg (den her), men den kan ikke en omgang mere, så skal have købt en ny. Overvejer dog at forkæle mig selv med en ny fra samme mærke – måske endda bare den samme, hvis jeg kan finde den? Den var SÅ lækker og pæn. Den her nyere model er til gengæld også virkelig pæn. Må finde et sted online, der sender til DK!

Jeg lavede i øvrigt en afstemning på instagram tidligere på ugen, hvor jeg spurgte, hvor mange af jer, der er gravide. Derinde var I over 200 gravide!! Det er godt nok vildt! Måske I også er nogle stykker herinde, der ikke følger med på insta, som også er gravide?

Jeg har lavet en ny kategori “Graviditet”, hvor jeg samler alle indlæg, der omhandler emnet. Find dem alle HER

Even though we have plenty of things from when Bella was a baby, then I still wanna buy some new things for baby sister. I love the yellow owl print from Soft Gallery so I just bought this*. And the body with the kittys* is so cute that I had to buy that too!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

 

bloglovin

6 kommentarer

 • Nanna

  Så dejligt med inspiration til baby😀
  Håber virkelig du lavet et indlæg om pusletasker og hvilke du overvejer og selvfølgelig også den du vælger. Jeg er selv helt forvirret over hvad jeg skal vælge og synes det er så svært at finde nogle pæne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er faktisk et af de indlæg, som jeg går og pusler med på min liste. Jeg er nemlig netop gået på jagt og tænker, at jeg vil samle nogle af de pæneste i et indlæg 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Jeg er helt enig i de sarte farver passer bedre til baby.
  De ser bare lidt mere fine og rene ud 😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Tillykke med graviditeten😍
  Hvis det har interesse, har jeg Marc Jacobs pusletasken, som du havde dengang med Bella, i sort med guld hardware. Den er brugt ganske få gange, da jeg endte med at bruge en af mine alm tasker i stedet for. Den er købt på shopbop i 2014, jeg har kvitteringen inkl told elektronisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Fine sager 🙂

  Tænkte på…..jeg overvejer en 1-dags tur til Odense her i min sommerferie. Jeg keder mig bravt, veninderne er rejst væk og jeg trænger til at komme lidt ud 😀 Hvad kan du anbefale af seværdigheder og spisesteder? gerne steder der ikke er alt for larmende, da jeg desværre lider af noget lydoverfølsomhed ved for meget larm. Og meget gerne ting at se rundt i byen udenfor, men tips til indendørs seværdigheder er også okay 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad der i maven gemmer sig...