Outlander sæson 4 trailer er her endelig!! (og en premieredato!)

10 ting jeg vil lave i august

Reklamelinks markeret med *

August er altid en smule bittersød, synes jeg. Det er stadig sommer, men man holder vejret, når temperaturen falder, fordi man ved ikke, om sommeren kommer tilbage eller om den bare sluttede. I år står den dog på ferie her i august, så det er helt okay! Det er sidste år, vi kan holde så sen ferie, da Bella starter skole næste år. Vildt at hun er et skolebarn næste år! Derfor besluttede vi netop at nyde, at vi kunne holde ferie, når det passede os og også komme afsted til Cypern billigere end hvis vi bare havde rejst to uger tidligere. Det er værd at tage med!

I august vil jeg…

  1. … nyde at jeg har to ugers ferie. Den står på sommerhus i Danmark og efterfølgende en uge på dejlige Cypern. Glæder mig til at stå op hver morgen til denne smukke strand.
  2. … krydse fingre for, at min søster og svoger får solgt deres lækre lejlighed i København, der netop er kommet til salg lige HER. Den er lys, lækker, MEGA central beliggenhed (lige ved Kødbyen), nyt køkken og dele-venlig. Der er åbent hus på søndag og  I finder den lige HER
  3. … se film med biografklubben. Jeg tror, at jeg hepper på, at det bliver enten The Spy who dumped me (med Sam Heughan aka Jamie Fraser fra Outlander i en af de større roller 😉 ) eller Nancy og Lykke-Per denne måned.
  4. … se om vi ikke kan klemme en lille tur i Tivoli ind, når vi alligevel er i København. Det er lang tid siden, at vi har været forbi og Bella har stadig ikke prøvet at være i Tivoli. Det kunne være så hyggeligt! Også selvom jeg som gravid nærmest ikke må prøve noget som helst #notfair
  5. … begynde at få styr på de lidt større ting til lillesøster; autostol, pusletaske og barnevogn (hvor er jeg bitter over, at vi skilte os af med alt i efteråret… hvis I har en barnevogn til salg på Fyn, så sig endelig til!). Puslebord og seng er vist det eneste vi stadig har tilbage.
  6. … komme igennem min stak af bøger, som jeg har planlagt at læse i løbet af min sommerferie. Listen består af denne*, den her* og denne* (som er hård,med den familiebaggrund, jeg har – men virkelig god).
  7. … se den nye Outlander trailer (for sæson 4) igen og igen – og glæde mig rigtig meget til november! I kan se den lige her
  8. … indse at jeg ikke bare kan rende rundt i løse kjoler de resterende måneder af graviditeten og derfor begynde at kigge på lidt preggo-tøj. Overvejer lige nu denne* og denne* til efteråret. Og så er jeg lidt forelsket i dette sæt* til lillesøster <3
  9. … begynde at snakke lidt om, hvordan vi fordeler barslen. Vi har jo heldigvis helt indtil, at lillesøster er 8 uger til at beslutte os, men det er meget godt at tage en snak om det og forventningsafstemme. Vi vil begge gerne have så meget som muligt, så det gør det lidt mere besværligt at dele, ha ha. Denne gang er jeg jo på arbejdsmarkedet (med Bella var jeg studerende) og derfor skal vi dele de 52 uger. Sidst kunne Tim bare få det hele, da jeg jo var studerende. Det kræver lige en regnemaskine denne gang, tror jeg.
  10. … få ryddet op i vores kælder. Det trænger virkelig!

Har I nogle gode planer for august?

In August I wanna; spend my two weeks vacation in a vacation house, in Copenhagen and on Cyprus. I wanna buy some maternity dresses (I like this one* for fall), read a lot of books and cross my fingers that my sister and her husbands apartment in Copenhagen gets sold. You can see it here.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outlander sæson 4 trailer er her endelig!! (og en premieredato!)