Drengenavne, som vi overvejede...

August shopping cravings

Reklamelinks markeret med *

1/ Vero Moda HER*   2/ “Faith” af Mich Vraa HER*   3/ H&M MAMA HER*
4/ ASOS Maternity HER*   5/ Olaplex shampoo HER* + conditioner HER*   6/ Shoe the bear HER*   7/ Royal Copenhagen HER

Jeg er vist langsomt ved at erkende, at jeg nok ikke kan trække den så meget i forhold til at undgå decideret preggotøj. Der er egentlig ganske fine muligheder indenfor den kategori (jeg synes, at H&M og ASOS er bedst – I finder deres udvalg HER* + HER*). Men det er så få måneder, man bruger det tøj, at jeg helst trækker den så længe som muligt og i stedet køber meget løst “almindeligt” tøj. Det har fungeret indtil nu, hvor jeg bare har købt en XL med plads til maven. Problemet er, at jeg ikke er en XL og derfor sidder kjoler typisk kun godt over maven, men er for stor/sidder underligt alle andre steder. Så nu skal der vist lige købes lidt preggotøj her til det kommende efterår. Jeg har tænkt mig at købe nr. 4 fra ASOS*. Den ser rar ud og ret anvendelig – så kan jeg selv pifte den lidt op med smykker og andre accessories. Kjolen fra H&M* er virkelig også sød og en slå-om-kjole er nok ikke dum til sådan en gravid mave. Jeg er også vild med kjolen fra Vero Moda* og jeg havde helt sikkert købt den, hvis jeg ikke var gravid. Jeg er bare bange for, at den ikke kommer til at sidde godt på mig pt.

Bogen Faith fra Mich Vraa* har jeg allerede klikket hjem. Det er bog nr. 3 i hans triologi om de dansk-vestindiske øer og hvis I ikke har læst den, så kan den virkelig anbefales. Jeg fik Tim til at starte på serien, da vi var på Cypern og han tog mig faktisk i hånden en dag ved poolen og sagde “Tak skat. Tak fordi du overtalte mig til at gå igang med de her bøger. De er virkelig gode og de er lige mig!”. Det er så hyggeligt, når man bliver mindet om, hvor godt man kender ens mand. Jeg vidste bare, at de lige ville være ham! Skoene fra Shoe the bear* har vi lige fået i Magasin (så kom endelig ind og køb dem hos os 😉 ) og de er så rare, at jeg tror, at de bliver nødt til at komme med hjem snart. Royal Copenhagen har lige tilføjet nogle nyheder til “min” serie Prinsesse. Jeg ELSKER, når de tilføjer nye ting. Denne fine skål er en af dem og den bliver jeg nødt til at have, så der kan serveres lækre søde sager i den til efteråret og jul. Så mangler jeg shampoo igen og efter at have prøvet en test af Olaplex’s nye hos min frisør, så tror jeg, at det bliver den, jeg hopper på denne gang.

Jeg spurgte for nogle uger siden på min instagram, hvor mange af jer der er gravide lige nu. På instagram var det over 200 af jer (godt nok mange preggos!!). Har jeg nogle gravide med på linjen herinde?

I have to admit that I need some preggo clothes soon. I’ve tried to avoid it for some time, but I can’t anymore. I really like the dress from ASOS* and it’s easy to spice up with some accessories. The dress from H&M* is also super cute! You can find maternity wear at ASOS HERE* and H&M HERE*. Any of you guys who’re pregnant?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

16 kommentarer

 • Sara

  Den skål har jeg også kig på, simpelthen så fin – især til prisen! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er nemlig mega fin!! Jeg kan lige forestille mig den fyldt med julegodter <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Jeg er 4 måneder hnnne, også med mit andet barn og har heller ikke lyst til a bruge penge på preggo tøj xD sidste graviditet nøjedes jeg med et par leggings og Strømpebukser, men det var også lettere med tøj fordi jeg var højgravid om sommeren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, jeg kan godt mærke, at jeg heller ikke gider at bruge penge på preggotøj på samme måde som sidst. Men jeg bliver simpelthen nødt til at købe et par kjoler nu, kan jeg godt se på det hele. Strømpebukser skal jeg også snart have, men det er heldigvis ikke for koldt til mig endnu 😉
   Jeg har krise over en vinterjakke denne gang. Preggo-jakker er simpelthen SÅ groteskt dyre og jeg kommer kun til at skulle bruge den maks en måned. Til gengæld gider jeg heller ikke fryse i en måned, så jeg er gået lidt i tænkeboks.

   Og hvor hyggeligt! Hvornår er din termin så? Er det omkring årsskiftet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Jeg har købt tre preggo-kjoler.
   To for 239 kr og en til 156, så det mer billigt nok må man sige.
   Til gengæld så tror jeg bare jeg går med jakken åbent når det bliver koldt.
   Nægter simpelthen at betale for en vinterjakke. Haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Lige nu er det også min plan – med hensyn til vinterjakke. Det er så kort tid og den måned er jeg jo på barsel hjemme, så jeg SKAL ikke ud hver dag.

   Jeg har også lige købt en preggo-kjole til 156 kroner – hos ASOS. Mon det er den samme? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med kjolen fra H&M. Mon man kan bruge den selvom man ikke er gravid? Hmmm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hmmm… godt spørgsmål! Den er nemlig ret fin 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jeg er helt nygravid, kun ca 7 uger henne og med termin til april. Jeg har heldigvis gemt en del preggo-tøj fra min første graviditet. Min pige er kun lige fyldt 2 år, så tøjet fra første graviditet er ikke nået at blive gemt for langt væk 😊 Denne gang bliver jeg nok nødt til at finde en pæn preggo-jakke med plads til maven, da det ellers bliver en lidt kold vinter.
  Glæder mig til at følge med i dine graviditetsskriverier 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Du skal også igennem hele vinteren, hvor jeg kun har maks en måned (hvis det overhovedet når at blive vinter-vinter i november). Så jeg kan godt forstå dig! Og tillykke! Det er altså hyggeligt, at flere af jer os er gravide.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hep! I uge 32 her – termin 22. oktober.
  Jeg har heldigvis også undgået at købe for meget graviditetstøj – hen over sommeren er det bare blevet til badedragt og kjoler.
  Nu kan jeg mærke, at jeg hellere må investere i et par bukser og et par t-shirts til inden under en cardigan, men jeg håber, det må blive nok. Prøver også at købe i bare et nummer større, men det er lidt tricky uden at man ser fjollet ud, som du selv siger med pasformen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn

  Har termin om 10 dage, og mine eneste preggo jeans gik i stykker igår 😅🐳
  Så det må gerne blive varmt igen, så jeg kan bruge sommerkjolene det sidste stykke tid 🤰🏻🎈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Noooooo! Men 10 dage er måske lige til at komme igennem? Det var lidt noget andet, hvis du havde to måneder endnu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Jeg var gravid over en vinter, men kunne til alt held bruge min almindelige parka jakke. Den var dog til bristepunktet til sidst 😅
  Hvad med en kappe? Det kiggede jeg ihvertfald selv på den gang. Den kan også bruges bagefter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh den kjole er pæn!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drengenavne, som vi overvejede...