August shopping cravings

Filmanmeldelse: The Spy who dumped me

The Spy who dumped med

Audrey (Mila Kunis) er ret deprimeret efter hendes kæreste har droppet hende. Hendes veninde Morgan (Kate McKinnon) prøver på bedste vis at gøre hende i bedre humør, men de to damer involveres i et større spiondrama, da de finder ud af, at Audreys ex er spion. Før de får set sig om, er de på vej på til Europa på en større mission, hvor dør folk om ørene på dem og de har hotte agenter der gerne vil hjælpe dem (Sam Heughan aka Jamie Fraser fra Outlander – haps!). Hvem kan de overhovedet stole på?

The Spy who dumped me - Sam Heughan Mila Kunis

Min anmeldelse: The Spy who dumped me er den type film, hvor man skal tage den, som den er. Det er ikke en film, der bejler til Oscars eller kommer til at forandre verden. Det er en komedie med billige tricks og er rigtig fin underholdning på en regnfuld dag med en balje popcorn i skødet. Mila Kunis og Kate McKinnon er et skønt makkerpar med god kemi. Det er især McKinnon der leverer filmens bedste jokes og sjove situationer. Det var også hende, der holdte røven oppe på denne ellers ret dårlige film. Hun er også sjov! The Spy who dumped me føles som noget, man har set før. Jeg var rigtig fint underholdt og nød især, når Sam Heughan tonede frem på skærmen (I skulle have hørt flere i salen sukke, da han dukker op i smoking – åhhhh <3 Jeg tror, at der var andre Outlander-fans til stede den aften, ha ha). Det gør han heldigvis ret meget, så dét får filmen ekstra stjerner for i min bog. Jeg ville dog gerne have grint endnu mere end jeg gjorde og i perioder kedede jeg mig faktisk en smule. Den måtte godt have været endnu mere gakket og over the top.

Jeg giver The Spy who dumped me 3 ud af 6 stjerner. Filmen er helt okay og den kan sagtens ses derhjemme på sofaen, men lad være med at falde over hinanden på vej til biografen for at se den. Med mindre I er Outlander-fans… så er Sam Heughan faktisk billetten værd 😉
Har I set The Spy who dumped me eller har planer om det?

I kan følge Damernes biografklub på instagram HER, hvor der altid kommer en kort anmeldelse op af hver film lige efter, vi har set dem. Læs vores andre anmeldelser HER (og så har vi snart noget nyt spændende på vej! Glæder mig til at fortælle jer mere).

Have you seen the movie “The Spy who dumped me”? It’s a comedy with Mila Kunis, Kate KcKinnon and Sam Heughan (known from Outlander). Audrey (Kunis) gets dumped by her boyfriend and is really sad about it, but then she finds out that her ex is a spy and before she knows it, she’s involved in a mission in Europe where everybody is chasing her. The movie is funny, but I did expect to laugh a lot more than I did. Sam Heughan is worth the price of your ticket though 😉 “The Spy who dumped me” gets 3 out of 6 stars from me.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

3 kommentarer

 • Den er min og min kæreste næste biografmål – den ser simpelthen så sjov ud 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Normalt ser jeg stort set aldrig denne type film i biffen, da jeg ikke synes de er pengene værd. Som du selv skriver er den fin til en aften på sofaen. Jeg udnyttede dog biografernes dag med film til 50 kr. mest for at få lov til at se på Sam på kæmpe skærm. Og ihh det var skønt og helt sikkert det hele værd 😉 <3

  Og er vi ikke bare alle glade for at han er begyndt at lave insta stories og endda mange 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Vi gjorde præcis det samme! Altså så den på Store biografdag også. Og jo, jeg følger også med på hans stories. Det er mega hyggeligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

August shopping cravings