Mine sommerferieplaner

Outlander sæson 4 trailer er her endelig!! (og en premieredato!)

Uh det har jeg virkelig ventet på! Jeg synes, at det er ondt, at vi først får en ny sæson af Outlander til november (det var september sidste år), men ventetiden er blevet lidt sødere med en helt ny trailer, som I kan se øverst her. Jeg synes faktisk ikke, at traileren er særlig god eller siger særlig meget om, hvad vi kan forvente os af sæson 4 (Brianna og Roger er for eksempel slet ikke med i den og deres historie er virkelig “stor” og vigtig i sæson 4 – og noget af det bedste!). De laver dog en voldsom teaser til, at Claire og Geillis ikke er og har været de eneste tidsrejsende – en del af historien som jeg er helt vild med. Mere tidsrejse – mere! Jeg lover, at vi i sæson 4 bliver klogere på hvorfor og hvordan i forhold til de der tidsrejser. Jeg havde også håbet på at se et glimt af Murtagh, da de forlod ham ret åbent i sæson 3. Jeg har ingen anelse om hans skæbne i TV-serien, fordi i bøgerne dør han ved Culloden, så det er en “kreativfrihed” skaberne bag serien har taget sig i forhold til at lade ham overleve videre i serien. Det er dog en ændring, som jeg er helt vild med (jeg elsker Murtagh!) og jeg er glad for, at jeg også kan blive overrasket fremadrettet. Den ældre dame I ser i traileren, er Jamies blinde moster, Jocasta. Hun er et spændende bekendtskab og en vigtig karakter i Outlander i flere sæsoner fremadrettet. Hun er lidt irriterende, men jeg kunne alligevel ret godt lide de dele af bøgerne, hvor hun spiller en større rolle. Det er aldrig kedeligt hos hende 😉

Desuden kom Starz (netværket der har Outlander i USA) ved en fejl til at uploade traileren, hvor der til sidste stod “November 4”. Den blev dog hurtigt pillet ned igen (jeg nåede selv at se den), som om det var en fejl. De har selvfølgelig ikke bekræftet datoen, når det tydeligt ikke var meningen, at det skulle have været offentliggjort, men jeg tror godt at vi kan regne med, at d. 4. November er premieredatoen. Viaplay her i Danmark har igen rettighederne til den nye sæson af Outlander og hvis det kører, som det har gjort alle de andre gange, så betyder det, at vi kan se det første afsnit dagen efter – altså 5. november og derefter et nyt afsnit hver uge (nok med et par ugers pauser henover julen).

Hvis traileren her ikke er nok (det er okay at se den flere gange 😉 ), så har jeg også lagt denne teaser op, så er en kortere samtale mellem Claire og Jamie – også fra den kommende sæson 4. I finder meget mere Outlander på bloggen HER

Glæder I jer? 😀

For all you Outlander fans: Starz has just uploaded this new trailer for season 4 of Outlander. It premieres November!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

5 kommentarer

 • Mette

  glæder mig glæder mig glæder mig!!!! er pt. i gang med at læse bog 6. startede på Drums of Autumn efter jeg havde slugt sæson 1-3 på viaplay (efter jeg havde læst MANGE af dine outlander-indlæg og havde tænkt “så fantastisk kan det da ikke være..” MEN det er det!! Har siden drømt om at rejse til Skotland og følger ivrigt med i dine indlæg og opdateringer omkring jeres rejser derover også!) Bøgerne er jo også så fantastiske – især for en litteratur- og engelskentusiast som mig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg glæder mig, men jeg må indrømme, at det er begyndt at blive lidt for iøjenfaldende, hvordan Claire og Jamie bare ikke ligner nogle der er ældet én eneste dag. Ift. hvor gamle de skal forestille at være – jojo, man har da givet Claire nogle gråstriber, men det ser så himmeltråbende tåbeligt og falsk ud, når alt andet på hende ligner en der lige har ramt de 30 år. Så synes jeg egentlig man bare skulle droppe den dårlige hårfarvning, for lige nu synes jeg bare det cementerer, hvordan hun burde være ældre, men egentlig ikke er det.

  Jaja, det er en lille ting, men jeg lagde virkelig mærke til det i traileren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg kan sagtens følge dig, men det er faktisk lidt sjovt, fordi Cait, der spiller Claire, er faktisk tættere på den alder hun skal spille nu (midt40erne) end hun var, da Claire skulle forestille at være i starten af 20erne (i sæson 1). Cait er nemlig 39 år selv – så hun holder sig også bare godt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Men så forstår jeg ikke helt, hvorfor man har givet hende så gråt hår? Altså det var jo meget markant i denne trailer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Fordi Cait nok ser yngre ud end hun egentlig er, tænker jeg? Det er jo meget normalt, at folk i midt40erne har gråt hår.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine sommerferieplaner