Siden sidst #1 (lidt nyt)

Outlander sæson 4 – Ny lang trailer

Nu er der ikke længe til, at vi kan få vores Outlander-fix. Sæson 4 får premiere på Viaplay 5. november – og hvis I endnu ikke har set sæson 3, så er den netop kommet på både HBO og Netflix (den lå allerede på Viaplay). Jeg er i gang med at gense sæson 3, så jeg er helt klar til sæson 4. Og speaking of sæson 4, så er der netop kommet en ny og længere trailer. De genbruger lidt fra denne trailer, men der er også en hel del nyt i den. Vi får mere af Jamies moster Jocasta at se (som er en ret spændende karakter i de kommende sæsoner) og der er endelig nogle glimt af Brianna og Roger, der har en virkelig spændende historie i sæson 4. Faktisk også fremadrettet – i de senere bøger er jeg helt vild med deres historie. De må godt nok gå meget lort igennem.

Det bedste den nye trailer er klart det allersidste, hvor man hører Franks stemme, imens vi kan se en ung dame i solskinnet. Kan I se, hvem der er? 😉

Sæson 4 får premiere på Viaplay mandag d. 5. november kl. 20.00. Hvis I slet ikke kan vente, så kan I kigge nærmere på bøgerne HER

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

 • Camilla

  Jeg har ikke læst bøgerne, og skulle nok ha læst dem inden jeg mega bingede serien (omg jeg så begyndelsen af første afsnit og var ved at sige nej tak….! og så…).

  Det er det eneste rigtige at xxx kommer med – jeg har hele tiden tænkt “why not her”? Hun har ingen far irl oghendes kæreste er selv halvvejs “inde”.
  Håber dog ikke sæson 4 bliver for amerikansk. Jeg ved godt, at de sikkert skal ha amerikanerne med, men det specielle ved serien er jo Skotland og ikke amerikanernes historie.Den har vi set:-)

  Nå men man kan jo altid kigge på Jamie uanset :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Man kan sige, at det gode ved TV-serien er, at selvom de nu befinder sig fysisk i Amerika, så er det hele filmet i Skotland. På den måde er Skotland stadig “med”. Alt landskab du kommer til at se i den nye sæson, er faktisk skotsk. Men jeg kan godt følge dig. Jeg sad også bare og heppde på, at de tog tilbage til Skotland hele tiden.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst #1 (lidt nyt)