Oktober shopping cravings

15% rabatkode til ASOS

ASOS rabatkode

Reklamelinks markeret med *

1/ Side Party dress HER 2/ ASOS dress HER*
3/ New Look dress HER*   4/ New Look pyjamas HER*

Hvis I er begyndt at tænke på kjoler til julen, til nytår, julegaver eller bare mangler lidt ting her nu, hvor kulden virker til at have gjort sit indtog – så kan det være, at I skal overveje at shoppe lidt i dag. I dag og indtil i morgen (tirsdag) tidlig kl. 8.00 får I 15% på ALT på ASOS*, hvis I bruger rabatkode WOW15 lige HER* Jeg skal selv have det hyggelige FRIENDS hyggesæt* – det er jo oplagt til barsel!

Meghan Markle har lige flashet en ASOS maternity kjole – faktisk den samme, som jeg lige har købt, men som ikke sad så godt på mig. Det er den her*. Sig til, hvis der er nogen af jer, der er interesseret i den, inden den ryger retur. Den findes også med lidt mere længde HER*. Hvis du ikke lige er gravid, så findes der også en ikke-preggo version af den HER*

Today – and only today – you get 15% off everything if you use the discount code WOW15 on ASOS HERE*. You could get the same ASOS maternity dress HERE* as Meghan Markle just wore on the royal tour in New Zealand.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktober shopping cravings