5 uger til termin

5 film jeg glæder mig til

A Star is born - Bradley Cooper Lady Gaga

A Star is born

Det er nok den film, jeg glæder mig mest til i de kommende måneder. Både Bradley Cooper, men især Lady Gaga har fået så utrolig meget ros for denne film. Bradley har også instrueret filmen og sammen har de skrevet sangene. Jeg har allerede smuglyttet lidt til soundtracket og det tegner utrolig godt. Det ligger allerede på Spodify til de nysgerrige 😉 Sangen Shallow er jeg allerede ret vild med. Filmen er egentlig en re-make og den handler om en stjernemusiker (Cooper), der har et stigende alkoholmisbrug og hvis karriere er på vej ned. Han møder Gaga, der er utrolig talentfuld, men virkelig usikker omkring egne evner. Deres makkerpar bliver starten på hendes karriere og en smuk romance der dog ikke er uden sorg. Filmen er allerede utrolig omtalt og da den fik premiere på Toronto Film festival, der var det den ALLE talte om. Mine forventninger er høje!

A Star is born får dansk biografpremiere d. 6. december. Jeg krydser virkelig fingre for, at jeg går over med lillesøster, så jeg liiiiige kan nå at se A Star is born (så kan vandet eventuelt bare gå under rulleteksterne 😉 ).

Beautiful boy - Timothée Chalamet

Beautiful boy

Lige i hælene på A Star is born kommer Beautiful boy ind på en 2. plads over de film, jeg glæder mig til at se. Det skyldes især den unge, fantastiske Timothée Chalamet, som vi kender fra Call me by your name (i øvrigt stadig den bedste film jeg har set i hele 2018 – by far!!). God opdragelse og et tæt far-søn-forhold burde ikke være opskriften på, hvordan en ung og meget intelligent mand ender ude i et stofmisbrug – men det gør han desværre. Faderen (Steve Carell) forstår slet ikke, hvordan hans smukke dreng kunne ende der, men prøver at forstå ham og hjælpe ham ud igen. Det er helt sikkert en film, der spiller mere på svære følelser og store skuespilspræstationer end på en hæsblæsende handling (tror jeg – jeg har ikke set den endu). Der er allerede en utrolig Oscar-buzz omkring filmen og jeg bliver voldsomt overrasket, hvis ikke den indbringer nomineringer til både Chalamet og Carell. I øvrigt har jeg sagt det før, men jeg siger det igen: Timothée Chalamet er virkelig “one to watch”. Han bliver en af de næste generationers HELT store stjerner. Hans talent er kæmpe og det virker allerede til, at han også har talent og god smag for at vælge de rigtige roller. Jeg GLÆDER mig til Beautiful boy (imens vi venter på 2eren til Call me by your name).

Beautiful Boy får premiere i de danske biografer d. 17. januar 2019.

First man - Ryan Gosling

First man

Stik mig en rumfilm og så er jeg frisk på en biograftur. Stik mig en rumfilm med Ryan Gosling og så har du mig, der står og tripper ude foran billetlugen! Det er nemlig lige, hvad First Man tilbyder! Ryan Gosling spiller Neil Amstrong (den første mand på månen, hvis du skulle have glemt det). Men inden han bliver det, så må han igennem tragedie og en masse mislykkede forsøg før det lykkes. Hvordan håndterer man overhovedet at sige farvel til sin kone (Claire Foy fra The Crown) og søn, når man ikke aner, om man dør i forsøget på at nå månen? Ingen havde jo nogensinde gjort det før! Filmen sætter fokus på tidskapløbet (de havde inden året var omme til at nå derop først ellers ville russerne nok slå dem) og på hvor mange omkostninger det tog at nå derop – omkostninger også i menneskeliv. Vi følger Gosling, hans familie og hans team i tiden op til månelandingen og filmen ser virkelig god ud! Er I generelt interesseret i rumrejse, så vil jeg anbefale jer denne dokumentar på DR Et år i rummet. Den handler om astronauten Scott Kelly, der tilbragte et år i rummet, så man bagefter har kunne foretage forsøg på ham om, hvordan et år deroppe påvirker den menneskelige krop. Det bliver vi nødt til at blive klogere på, hvis vi vil nå til Mars. Jeg har hele tiden troet, at udfordringerne omkring Mars-missionen handlede om tekniske ting i forhold til selve rejsen, men en af deres store bekymringer er blandt andet, om hele besætninger vil få kræft og nå at dø, inden de kommer frem grundet den voldsomme stråling i rummet. Utrolig spændende dokumentar, der også afslører, at Scott Kelly blev 5 cm højere af at være et år i rummet.

First man har premiere i denne uge – d. 25. oktober.

Bohemian Rhapsody

Jeg er egentlig ikke nogen Queen-fan, men der er alligevel så mange af deres sange, jeg ikke kan lade være med at synge med på, når de bliver spillet. Fordi jeg ikke vil betegne mig selv som “Queen fan”, så er jeg overrasket over, hvor meget jeg ser frem til at se filmen om bandet. Jeg har set traileren et par gange og den har givet meget gåsehud. Filmen tager os med på hele bandets rejse fra start til slut og det ligner også, at den kommer til at berøre Freddies kamp omkring sin seksualitet og hans AIDS-sygdom, som han jo desværre døde af. I øvrigt genial casting af Rami Malik som Freddie Mercury.

Bohemian Rhapsody har dansk premiere nu her 1. november.

5 film jeg glæder mig til

Boy erased

Pyh, man bliver næsten vred allerede bare ved at se traileren! En ung man, der er søn af en præst, springer ud for sine forældre, der reagerer ved at sende ham på et religiøst ophold, der skal prøve at “fjerne” hans homoseksualitet. Faderen (Russel Crowe) vil ikke acceptere sin søn, som han er, imens hans mor (Nicole Kidman) er knapt så fordømmende. Det er lagt op til et hjerteskærende familiedrama. Titlen siger bare det hele “Dreng – slettet”. Brutalt. Selve temaet gør, at man nok godt kunne se den få noget opmærksomhed, når der skal deles filmpriser ud om nogle måneder.

Boy erased får premiere her i Danmark 10. januar.

Glæder I jer også til nogle af de samme film?

I’m really looking forward to these 5 movies; “A Star is born” with Lady Gaga and Bradley Cooper, “Beautiful Boy” with Steve Carell and my favorite Timothée Chalamet, “First Man” with Ryan Gosling and Claire Foy, “Bohemian Rhapsody” about Queen and Freddie Mercury and “Boy erased” with Russell Crowe and Nicole Kidman. Are you looking forward to some of the same movies?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

 • Anne V

  Uha vil gerne ind og se alle dem her! Især A Star is Born og First Man vil jeg enormt gerne se. Edith er endelig stor nok til at en tur i biffen ikke burde være helt umulig☺️☺️
  Og så skal jeg simpelthen have set Call me by your name, har læst så mange gode anmeldelser, mon man kan leje den nu??
  Og nå ja så har jeg lovet ældstebarnet en tur ind og se Smallfoot, ved ikke om jeg decideret glæder mig, men håber da at den kan bringe et smil frem på læben😆😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, Call me by your name kan sagtens lejes. Jeg har selv købt den på iTunes på vores TV. Og det er flere måneder siden! Den er så fantastisk!

   Smallfoot overvejer jeg også at tage Bella med ind at se! Det kunne være fint med en lille tur i biffen, inden hun skal dele os med lillesøster 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 uger til termin