Bellas outfit #1

5 uger til termin

Gravid uge 35 missjeanett - ASOS maternity kjole

Reklamelinks markeret med *

I dag er der 5 uger til termin. F-E-M! Hold op, hvor er denne graviditet gået hurtigt. Meget hurtigere end den første – men det hører jeg fra flere veninder; at efterfølgende graviditeter efter den første, føles meget hurtigere. Fem uger til termin i dag. To uger (!) til at det ikke længere hedder at føde for tidligt (hun må dog godt lige blive derinde et par uger mere). 3 uger og 6 dage til at det vil svare til, hvornår jeg fødte Bella – og kun 3 uger og 4 dage til, hvornår mit vand gik (jeg var jo lige 51 timer om at føde hende – I kan læse hele min fødselsberetning HER. Som jeg lige har siddet og hylet til. #hejhejpreggohormoner).

Jeg synes, at det hele er ved at være lidt tungt og jeg har følelsen af, at lillesøster simpelthen ikke har mere plads inde i maven. Jeg får helt åndenød, når hun vender sig rundt. Hun føles STOR. Jeg har selv kun taget 7 kg på, hvilket er en del mindre end jeg havde regnet med – og en del mindre end jeg havde på nuværende tidspunkt med Bella (der lå jeg på +13-14 kg. Jeg endte med at tage 16 kg på i alt med hende). Min ryg, lænd og krop beklager sig dog en del mere denne gang end sidst. Jeg ved ikke, om det er fordi jeg er blevet mere end 5 år ældre eller om det er fordi, jeg har et mere fysisk krævende job denne gang, som godt kan mærkes på kroppen, når den samtidig bærer rundt på en tyk baby. Jeg er i hvert fald røget hjem på sofaen nu, selvom min barsel egentlig først officielt starter i næste uge. Jeg skal til jordemoder senere denne uge og der er jeg spændt på, om hun har sat sig fast. Jeg tror i hvert fald, at hun vender rigtigt, da jeg får de fleste større spark op i ribben og i siderne, hvorimod det længere nede føles som små puf og møffen. Til mit lægebesøg i forrige uge havde hun også hovedet nedad, men sad dog ikke fast. Bella vendte heldigvis helt rigtigt og satte sig fast tidsmæssigt, som hun skulle. Min jordemoder har dog nævnt, at babyerne godt kan sætte sig senere fast, når man har født får og at det er helt normalt, så jeg forventer ikke, at hun sidder der i denne uge.

Mentalt er jeg egentlig klar til hende nu. Jeg har i flere uger været utrolig nysgerrig på at “møde” hende og min iver bliver bestemt ikke mindre af, at Bella virkelig glæder sig. Hun snakker om det hver dag! Praktisk er vi dog overhovedet ikke med og der mangler vi både at få samlet puslebord og købt barnevogn. Jeg tager dog det hele væsentligt mere afslappet denne gang. Vi skal nok nå det. Og hvis vi ikke når det inden hendes ankomst, så når vi det bagefter. Er I andre derude, der har termin meget snart?

Kjolen er fra ASOS Maternity og den koster næsten ingenting (158 kroner) lige HER*

Jeg havde egentlig også købt denne her*, men fordi min mave sidder så højt, så sad stykket i taljen faktisk og trykkede ind på maven. Det var ikke behageligt. Den er ellers mægtig fin også!

Today there’s five weeks to my due date! This pregnancy has gone by SO fast, I think. I feel like I’ve just taken a positive pregnancy test. I’m beginning to feel tired, heavy and I really curious to meet her!
My dress is from ASOS Maternity right HERE*

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

15 kommentarer

 • Emma

  Hold nu op, hvor ser du godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej, hvor er du sød! Føler mig mest bare stor og besværet efterhånden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Ihhh, hvor er det spændende!! 🙂
  Synes også det er gået vildt hurtigt med den graviditet. Synes kun det er et par uger siden du annoncerede det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, sådan har jeg det også! Tiden er virkelig fløjet afsted denne gang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine G

  Du ligner en million! ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej, tak! Det føler jeg mig ikke som om, ha ha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hvor ser du flot ud! Kjolen du har på er dog allerede – desværre – udsolgt 😩
  Hvilken størrelse har du din i? Sig gerne til hvis du vil sælge den når jeres lille pige er kommet ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Wow, så gik det hurtigt! Der var et par størrelser tilbage, da jeg var inde for at finde linket. Og det kunne jeg sagtens finde på! Mener det er en UK14.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   Så vil jeg holde øje med din tictail 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor er du bare smuk Jeanett!
  Må jeg spørge, hvor lang tid det tog Jer at blive gravide både med nr 1 og nummer 2? Havde du taget P-piller op til, som du skulle smide forinden? Beklager, hvis du allerede har svaret på disse ting én gang. Og hvis det er for privat et spørgsmål, må du selvfølgelig gerne se bort fra det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak, hvor er du sød!

   Og det må du gerne!
   – Nej, jeg har aldrig taget p-piller, da jeg ikke kan tåle det høje niveau af hormoner i dem. Jeg har prøvet mini-piller en kort perioder, men jeg fik det virkelig dårligt af dem. Kondom er det, vi altid har brugt. I dag er jeg bare rigtig, rigtig glad for, at jeg ikke har fyldt min krop med alt det der er i de piller over så mange år. Jeg tror ikke, at de er sunde at tage et helt liv.
   Med Bella tog det cirka 5 måneder. Vi startede med at prøve i februar 2012 og jeg er blevet gravid i løbet af vores sommerferie i juli 2012.
   Lillesøster var en “overraskelse”, så der prøvede vi ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine Nørregaard

   Hvor er det et fint og ærligt svar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Tusind tak for dit svar Jeanett 🙂 Det er noget, der er begyndt at fylde hos mig efter, at jeg hører, at flere og flere har svært ved at få børn på egen hånd. Jeg har lagt p-pillerne på hylden for ganske nylig og runder de 30 år her i december.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det kan jeg godt forstå og fordi vi havde et vennepar tæt på, der kæmpede i over 4 år før det lykkedes, så havde vi samme tanker, inden vi gik i gang med at prøve på at få Bella. Det viste sig jo så overhovedet ikke at være et problem og der er nærmest ingen par i vores omgangskreds, der har kæmpet udover dem, som jeg lige nævnte. Jeg kender til ingen andre, der har måtte have hjælp. Vi har faktisk flere “hovsa-babyer” (hvor det ikke var heeeeelt planlagt) i omgangskredsen end vi har par, der måtte have hjælp. Håber at det giver dig lidt ro i sindet! Det skal nok lykkedes for jer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bellas outfit #1