10 ting til jeg vil lave i oktober

Alt det der skal købes ind til vinteren

Hummel regntøj softshell

Flyverdragt HER   –   Regntøj HER   –   Vinterjakke HER
Vinterstøvler HER   –   Softshell jakke HER

Reklame for Sportmaster

Jeg har allerede i dette indlæg, talt lidt om, hvilke ting jeg synes er vigtige at indkøbe til ungerne her til vinter. Især for os der har børn i de små klasser i skole eller i børnehave. Her har jeg lavet en collagen med de aller vigtigste ting, som skal indkøbes nu her.

Flyverdragt: Den giver lidt sig selv. Den kommer man ikke udenom i løbet af en vinter, hvis man har børn, der har en alder, hvor de leger ude meget af dagen. Det er vigtigt at finde en, der holder dem varme OG tørre (det er ikke alle flyverdragter i de billige ender, der formår at holde ungerne tørre hele dagen… desværre!)

Regntøj: Nu har vi faktisk ikke fået så meget regn dette efterår (endnu), men jorden er fugtig og de her måneder hvor det endnu er for varmt til flyverdragter, der er regntøj et must. Jeg har flere gange købt sæt fra Hummel og de kan virkelig anbefales! De holder sig pæne og virker utrolig slidstærke.

Vinterjakke: En god varm vinterjakke, som børnene stadig kan bevæge sig godt i, når de leger, er vigtig. Den bruger vi typisk på dage, hvor det igen ikke er koldt “nok” til en flyverdragt (eventuelt i kombination med bukser fra termosæt) eller hvis vi kommer rundt i bil på en kold dag. Der vil jeg ikke putte hende i en flyverdragt.

Vinterstøvler: Jeg har desværre for længst fået kamp til stregen, når det handler om at vælge beklædningsgenstande. Den lille dame herhjemme ved godt, hvad hun kan lide og er (desværre) begyndt at holde stædigt fast i det. Hun får ikke lov til at bestemme alt og det er i øvrigt det smarte ved netshopping – hvis jeg først har købt det og det er landet herhjemme, så accepterer hun de fleste ting. Men jeg gav mig i år, da det kom til vinterstøvler og derfor er de både pink og fyldt med glimmer (i forhold til at kvalitet er jeg dog mega tilfreds – Bundgaard er kram!). Sørg for at vælge en støvler, der er varm og som sidder godt på foden. Især med sko foretrækker jeg at få hjælp af personale i butikker og køber derfor sjældent fodtøj på nettet.

Softshell overtøj eller termotøj: Termotøjet bruger Bella rigtig meget lige nu. Ligesom regntøj, så er det rigtig godt her i mellemperioden, inden det bliver så koldt, at det rigtige vinterovertøj skal findes frem. Det varmer mere end et regnsæt her i overgangsperioden.

Har I nogle gode tips til, hvad børnene ellers skal bruge her de første måneder efter den varme sommer?

Sportmaster flyverdragtSportmaster Bundgaard vinterstøvler

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting til jeg vil lave i oktober