5 film jeg glæder mig til

Oktober shopping cravings

Mamalicious ammekjole

Reklamelink markeret med *

1/ H&M kashmirbukser HER 2/ Lyngby lampe HER*   3/ Mamalicious ammekjole HER*
4/ Gina Tricot støvler HER*   5/ House Doctor julepynt HER 6/ Mamalicious ammekjole HER*

Der er nu så kort tid tilbage af denne graviditet, at jeg ikke gider at købe mere preggo-tøj nu. Jeg har egentlig ikke købt særlig meget (4 kjoler, er det vist blevet til?), men det gjorde jeg heller ikke med Bella. Det føles fjollet, når man ved, at det er så kort tid, man får det brugt. Jeg vil i stedet begynde at kigge lidt efter kjoler, der kan ammes i. Det er et helt nyt dilemma! Kjoler, hvor man nemt kan hive babserne nu i løbet af få sekunder, ha ha. Sidste gang var jeg ret glad for kjoler med lynlås foran og derfor lurer jeg lidt på kjolen nr. 6*. Nr. 3* er dog også ret fin og skriger ikke “ammekjole”. Til min barsel og de kolde måneder generelt tænker jeg, at de lækre kashmirbukser* ville være perfekte. Især de første dage efter fødslen, hvor alt gør ondt og man kun har lyst til at have behagelige bløde ting på 😉 Jeg ved, at jeg nok ikke kommer meget i støvlerne* i år, men jeg virkelig vild med dem. Hold op, hvor er de pæne!!

Lampen* har jeg været forelsket i, i et par år – men Lyngby har flere gange udskudt dens udkommen. Nu er den her endelig og jeg tænker, at den skal ud at hænge på vores gæstetoilet. Det er ikke jul endnu, men før jeg får set mig om, så har jeg en lille ny baby og så er det pludseligt jul, så derfor overvejer jeg at klikke den fine bil fra House Doctor* hjem. Den er også ret sød i hvid med et juletræ på toppen*.

I wouldn’t mind if all these things found their way to me! There’s only a month left of my pregnancy so I don’t wanna buy anymore maternity clothing. Instead I wanna start looking for dresses that has easy access to the boobs – for breastfeading 😉 I like both dress no. 3* and no. 6*. For my maternity leave the cashmir pants* would be PERFECT! And even though I won’t get to wear the boots* then I’m really in love with them!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 film jeg glæder mig til