Bellas outfit #2

37+4 (om en virkelig forfærdelig uge)

ASOS maternity dress
Reklamelinks markeret med *
Kjole fra ASOS Maternity HER*
Jeg ved godt, at det kan være lidt “farligt” at begynde at være meget stille op til ens termin. I hvert fald som blogger. Alle tror bare, at man er gået i fødsel. Det er jeg dog ikke, men har været igennem noget, der næsten føles som. Det her er så pisse usexet og jeg har virkelig debatteret meget med mig selv om, hvorvidt jeg overhovedet ville nævne det herinde. Problemet er bare, at hvis ingen nævner noget, så tror alle, at de er de eneste der gennemgår det her. Og det er man ikke – har jeg fundet ud af nu. Hele den sidste halvanden uges tid har været et sandt helvede. Virkelig. Der er rigtig mange gener, som man som gravid kan have – og der er endnu flere her de sidste uger, fordi ens krop og system bare er under maks pres. Mit system stod helt af, hvilket resulterede i en forstoppelse, der sendte mig på hospitalet i søndags. Jeg tror endelig, at jeg er ude på den anden side, men fuck en omgang. Jeg håber virkelig ikke, at lillesøster kommer lige foreløbigt, fordi lige nu føler jeg, at min krop stadig har brug for at restitutere sig. Jeg har fået en masse anbefalinger af lægerne (både i forhold til kost de sidste par uger og lidt forskellige ting jeg kan tage) og det virker. Heldigvis. Mine to bedste venner lige nu er sveskegrød (tilsat flødeskum) og at tage magnesium. Desuden sørge for at få nok væske, ikke at overspise og få bevæget mig hver dag. Jeg har her efter fundet ud af, at mindst to af mine veninder har oplevet det samme under graviditet (og begge også endte på hospitalet). Min jordemoder sagde i går også, at det er SÅ normalt (desværre), men det omvendt bare ikke lige er noget, man taler om over kaffen. Og det er jo rigtig nok, men hvor ville jeg under alt dette, gerne have vidst, at jeg på ingen måder var den eneste. Jeg har desuden også fået en del beskeder fra flere af jer på instagram, der alle havde oplevet det selv – og et par stykker faktisk sad i samme situation lige pt. Rigtig mange tanker til jer – jeg ville ikke ønske det for nogen!
Jeg er i dag 37+4, så officielt hedder det ikke længere, at hun ville være for tidligt på den, hvis hun kom nu. Dog må hun mindst gerne vente et par dage, da min krop er helt smadret oven på den sidste uge og føler virkelig jeg har brug for et par dages hvile. Jeg har dog haft ret ondt i lænden de sidste par og en masse “murren”. Det er dog stoppet igen, så jeg tror, at hun bliver derinde lidt endnu. Gerne så tæt på termin som muligt, fordi så kan Tom holde hele december fri sammen med os. Det kunne være dejligt. Vi har ingen planer for tiden (andet end Tims arbejde, selvfølgelig), da vi ikke rigtig “tør” at planlægge en masse, fordi så passer det selvfølgelig lige med, at hun ankommer oven i planerne. Jeg har dog en tur i biografen med Damernes biografklub i næste uge og den ville jeg godt lige nå at have med, inden der nok lige går lidt tid før jeg kommer afsted med dem igen.
I dag vil jeg få pakket pusletasken, så den står klar. Sidst brugte vi ikke halvdelen af det, som jeg havde pakket (jeg rørte for eksempel ikke en eneste af de snacks, som jeg havde fyldt tasken med). Til gengæld skal der helt sikkert noget afslappende tøj med til mig (har købt dette sæt*), tøj til lillesøster, telefonoplader (mest til Tim – jeg kiggede nærmest ikke på min telefon) – og ja, en del flere ting. Jeg håber dog, at både fødsel og ophold på hospitalet er væsentlig kortere denne gang end sidst. Ellers må Tim jo kører hjem efter lidt ekstra ting – det er en klar fordel ved at bo tæt på OUH. Vi fik også købt barnevogn i går og puslebordet får vi samlet her i weekenden. Så er vi vist så småt ved at være klar! Jeg kan faktisk overhovedet ikke forstå det. At det hele er så tæt på nu og at lillesøster er her indenfor de næste par uger. Det føles SÅ uvirkeligt!
Andre der sidder og er tæt på termin?
FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER
bloglovin

12 kommentarer

 • Tak for godt indlæg, spændende at læse med herfra sidelinjen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Øv, det lyder som en møjhård uge! Jeg er også gravid (uge 29) og døjer en del med forstoppelse, fordi jeg er nødt til at tage ekstra jern pga lav blodprocent. Hvis du kører træt i sveskegrød, kan jeg virkelig anbefale at blende ylette med nogle svesker. Det smager godt og frisk og virker også glimrende. Jeg spiser det fast inden sengetid, det holder min forstoppelse nogenlunde i skak.
  Go’ vind den sidste tid og kom godt over fødslen når tid er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   De der jerntabeletter er også bare pisse træls. Mit system er virkelig heller ikke glad for dem. Jeg er holdt op med at tage dem, men det kan jeg så også godt, fordi min blodprocent har været høj og flot hele vejen igennem. Det var den også, da jeg ventede Bella. Så jeg har kastet dem bag i skabet og rør dem ikke igen.

   Og tak for tippet med svesker! Jeg kan godt mærke, at jeg ikke nyder sveskegrøden så meget i dag, som jeg gjorde for bare et par dage siden, ha ha. Jeg tager typisk også en skål lige inden sengetid.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av altså – god bedring med systemet, det er altså ikke for sarte sjæle med sådan en omgang (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, det var virkelig, virkelig ikke sjovt! Det virker heldigvis til at være væk igen. Thank god!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Tak fordi du skriver om det. Jeg er gravid i uge 12, så der er lidt tid endnu. Jeg har også bøvlet med hård mave i starten, og så kom der dårlig mave. Lige nu er min mave ok, bare det holder ved.
  Som du skriver, så er det bare ikke alt man ved, og ikke alle fortæller om de sider ved at være gravid. Nu er jeg i hvert fald forberedt på det, hvis det skulle ske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Selv tak! Det er nemlig nogle gange en hjælp, når man ved, at andre har været i samme situation. Måske er du heldig og slet ikke oplever det. Jeg havde ingen problemer, da jeg ventede Bella.

   Og tillykke med graviditeten! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorrit

  Åh jeg føler med dig, jeg er 37+0 i dag. Og jeg magter ikke være gravid mere. Vores datter bliver 8 til december og den graviditet var som en drøm, så sådan troede jeg også det skulle være denne gang. Men jeg er blevet klogere, shit det er hårdt at være gravid denne gang. Lillebror spiller musik på mine ribben mange gange om dagen, men er ved at tisse i bukserne når man får kvalme. Og det gør konstant ondt i skamben, lænd og hofter. Vi har ventet på det her i så mange år, og så ender man med at tænke man ikke gider mere🙈. Glæder mig bare til han er her så min krop kan blive “normal” igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   I feel you!!! Jeg har dog haft en nemmere graviditet denne gang sammenlignet med den med Bella – også selvom det hele driller lidt her til sidst. Sjovt vi er så tæt på hinanden. Jeg er 37+6 i dag. Føder jeg samme tid som med Bella, så betyder det, at hun burde komme næste søndag. Any day now!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Amino jern giver ikke forstoppelse.
  Der findes akupressur punkter mod forstoppelse, se evt. Katrine Birk. De samme punkter er også gode til babyen👍🏻. Specielt det på benet. 4 fingre under knæskallen på ydersiden af benet, har jeg selv stor glæde af og skønt når manden gider trykke, da jeg ikke føler det virker, når jeg selv gør det😉. Zoneterapi er også godt, og du kan selv give dig det, hvis du kan for maven eller manden kan hjælpe.
  2 tsk. loppefrøskaller ud rørt i et glas vand og derpå 2 glas vand. Morgen og aften. Er virkelig effektivt.
  Jeg har været forstoppet hele mit liv indtil for 3 år siden, men nu er der styr på det ved hjælp af ovenstående.
  Rigtig god fødsel.
  Vh.
  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg er også rigtig glad for, at du skriver om det.
  Jeg er i uge 15+0 og har allerede bøvlet lidt med maven, så det er faktisk rart at vide, at jeg måske skal være lidt ekstra obs på det senere i graviditeten også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Jeg har også været RET forstoppet i begge mine graviditeter. Jeg tog movicol (pulver opløst i vand) og det virkede super og bliver ikke optaget systemisk. Det er håndkøb. Nu er jeg lige blevet surprise-gravid med nr 3 😳😳😜, så jeg må snart på den igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bellas outfit #2