Oversigt over Black Friday rabatkoder

Lillesøster er ankommet!

Denne gang skyldes stilheden herinde faktisk lige præcis det, som mange af jer troede (og som I måske har set på instagram); Lillesøster har meldt sin ankomst! Og det gjorde hun faktisk så punkteligt, at hendes fødselsdag blev min præcise terminsdato. Det er kun cirka 5% af alle gravide, der rammer den præcise terminsdato, så det havde jeg heller ikke regnet med at gøre. Men mit vand gik søndag og det var knap lige blevet mandag, da lillesøster kom til verden kl. 00.50. Det var en væsentlig bedre (og kortere!) fødsel denne gang og jeg skal nok dele min fødselsberetning med jer snart. Jeg har også været ret heldig i forhold til “efterspillet” denne gang, da jeg for eksempel overhovedet ikke er blevet syet. Det har godt nok meget at have sagt i forhold til, hvor hurtigt man kan bevæge sig rundt normalt igen.

Navnet får I også meget snart, men det fortjener sit eget indlæg. Jeg skal nok snart dele det, så det ikke bliver noget hemmelighedskræmmeri, fordi der er heller ikke noget værre end, når en blogger teaser om noget og så først deler det flere måneder efter. Indtil videre kan jeg dog fortælle om denne smukke dame, at hun vejede 3120 g og var 53 cm lang ved fødsel. Både tungere og længere end Bella, men hun fik så også lige 8 dage mere i maven. Jeg synes også, at hun har en smule mere hår og at det er mørkere end Bellas var. Hun er lige så glad for at amme, som sin søster var, men desværre også mere krævende i forhold til, at hun helst vil sove PÅ en af os (og helst mig) hele natten. Det giver ikke lige frem kvalitetssøvn til mig, men i nat har været god, så jeg føler mig næsten som et nyt menneske i dag.

Hvis I ikke har noget imod babyspam, så kom da over og følg med på min instagram HER. Der lover jeg daglige baby-updates i min story  😉

Baby sis has arrived and did on Monday November 26th! She’s so cute! I’m gonna tell you more about the whole thing soon – and her name too 😉 If you want more baby updates then I post daily in my instagram stories HERE

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

17 kommentarer

 • Emma

  Tillykke med lillesøster! Hvor ser hun sød og fin ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvor ser hun fin ud! Stort tillykke med hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  STORT tillykke!

  Kønne, kønne pigebarn:-)

  Er vildt spændt på navnet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak! <3 Jeg skal nok snart dele det med jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Åh hvor er hun kær!! Kæmpe tillykke! Håber at hele familien har det godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Stort tillykke med lillesøster!
  Og hvor dejligt at fødslen blev en bedre oplevelse denne gang 🙂
  Jeg glæder mig til at følge med i dette forløb og hvordan du har det som mor denne gang. For jeg er stadig selv for ‘skræmt’ til at prøve igen, da jeg har haft det meget som dig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bea

  Stort tillykke med hende!!! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Nårh hun ser sød ud ❤️ Vi har lige fået en dreng som nu er 8 uger, det er både fantastisk og fantastisk hårdt 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Stort tillykke! Hun ser vidunderlig ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Tillykke med den fine lille pige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia M.

  Tillykke med lillesøster! Hvor er hun bare dejlig 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  TILLYKKE! Hun ser dejlig ud<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Hun ser vidunderlig ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke ,, ☺️ Hvor er hun fin!,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsebeth

  Tillykke med skønne lillesøster ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oversigt over Black Friday rabatkoder