37+4 (om en virkelig forfærdelig uge)

Rabatkoder denne søndag til ASOS, H&M og flere

1/ ASOS HER*   2/ H&M HER*
3/ H&M HER  4/ ASOS HER*

Jeg er ikke sikker på, at jeg før har registreret det her “Singles Day” – men det er åbenbart i dag og det betyder åbenbart rabatkoder overalt på internettet. Jeg skal selv lige ind og kigge på både ASOS og Ellos. Der er flere ting hos dem, som jeg har overvejet et stykke tid og derfor er det jo oplagt at slå til nu, hvor der er lidt rabat at hente. Jeg købte faktisk dette fine smykkestativ* hos ASOS i sidste uge og den helt fantastiske hvide kjole med de røde prikker* – meeeeen der var et par kjoler mere, som også godt måtte komme med hjem til mig at bo.

Her er alle de rabatkoder og rabatter jeg lige er faldet over:

ASOS giver 20% rabat på alt, der ikke er nedsat i forvejen lige HER*. Brug koden TREATWKEND
Gælder til mandag morgen kl. 9.00

H&M giver 11% rabat på alt + frig fragt, hvis I shopper HER* og bruger koden 1111
Gælder indtil midnat i aften. Gælder dog ikke på det nye Moschino x H&M

Ellos har 20% på ALT bolig HER* og 30% på deres eget tøjmærke HER* (rabatten på tøj gælder både kvinder, børn og mænd)
Tilbuddet på tøj gælder kun i dag søndag, mens rabatten på bolig gælder til og med 15. november (torsdag).

Royal Design har 15% på ALT hele søndagen HER*
Det er inkl. rigtig mange kendte boligmærker så som Royal Copenhagen, Gubi, Ferm Living mm.

Gina Tricot giver 10%, hvis man køber én varer. 20% hvis man køber to og 30% rabat, hvis man køber 3. Tilbuddet finder I HER
Gælder til midnat søndag og gælder ikke på jeans og smykker.

Nelly.com giver 20% på ALT med koden 1111 hvis I shopper HER. Gælder også til mænd. Jeg synes, at den her er pæn (og tænker, den også er ammevenlig?)
Gælder til midnat søndag.

Saxo har taget deres 111 mest solgte bøger og sat dem ned til 111 kroner stykket. Det gælder blandt andet den helt nye fra Hella Joof HER*, Den der lever stille af Leonora Christina Skov* (shit, den er hårdt) og Fårking gravid af Sofie Linde*. I finder alle 111 bøger lige HER*
Gælder til midnat søndag.

It’s Singles Day and that means a lot of discount around on the world wide web!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

4 kommentarer

 • gunnhildur

  Du burde lige tjekke hvad det er du linker til. Det tilbud, du linker til (med reklamelink endda), gælder kun hvis man er premiummedlem hos dem. Synes at man skylder at informere ordentligt, når det er noget, man tjener penge på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det opdagede jeg bagefter, da en anden skrev til mig – men de tilbød via linket faktisk et par ugers gratis medlemsskab, så jeg lod til stå, fordi det så var en mulighed for alle alligevel. Men ja, lidt træls, at jeg ikke havde set det før jeg skrev indlægget. Og hvis ingen har benyttet sig af tilbuddet, så har jeg ingenting tjent. Så jeg har heller ikke fået noget ud af ikke at læse det rigtig først (jeg får ikke penge per klik – men kun ved køb).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Hvilken størrelse har du købt den prikkede kjole i – og hvordan er den i størrelsen? Synes altid, at Asos er tricky mht. størrelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har købt den i en str. 42, da jeg gerne vil bruge den så hurtigt som muligt efter fødsel. Jeg har dog ikke modtaget den endnu, så jeg kan ikke sige så meget mere om den endnu (og jeg har desværre nok også svært ved at bedømme størrelsen, så længe jeg har en badebold på maven 😉 ). Men ASOS plejer at være lidt til den lille side i størrrelser, synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

37+4 (om en virkelig forfærdelig uge)