Lillesøster er ankommet!

Bella som model (Bellas outfit #3)

Name it kjole missjeanett Bella julekjole

Reklamelinks markeret med *

Imens jeg ligger her i stuen lugtende af sur mælk (seriøst, hvordan undgår man at få mælk ALLE steder?! Selv lillesøster har konstant mælke-fjæs), så vil jeg lige vise jer det første billede fra en lidt mere glamorøs dag i oktober. Jeg teasede dengang, at Bella og jeg havde et kommende photoshoot og reslultatet er nu udkommet. Det var et juleshoot for Rosengårdscenterets eget blad og det har jer i Odense nok allerede fået i jeres postkasse (hvis I ikke har “Nej tak til reklamer”) og ellers kan I få fingrene i det ude i selve centeret, hvor det blandt andet ligger ved Informationen. Jeg vil løbende dele nogle af billederne med jer og det første her er mit ultimative yndlings fra dagen. Jeg synes simpelthen, at det er SÅ godt af Bella. Hun ser både glad og meget smuk ud! Og det fedeste var, at Bella tog hele dagen som en stor leg. Hun nød det virkelig og har efterfølgende flere gange sagt, at det kunne hun godt tænke sig at prøve igen. Modelbureauer, I ringer bare 😉

Kjolen er fra Name It* og koster kun 180 kroner. Jeg forelskede mig i den under selve phootet og måtte ud og købe den til Bella efterfølgende. Den er simpelthen så blød og lækker – og kunne sagtens være en oplagt julekjole! Den kan købes lige HER*
Støvlerne er fra Angulus og kan købes HER*

Me and Bella had a photoshoot in October and the photos have finally arrived! I love this photo of Bella; she looks so happy and soooo beautiful. I fell in love with the dress from Name It so I had to go out and buy it for her after the shoot. You can get it HERE* too.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

6 kommentarer

 • Camilla

  NEJ, hvor ser hun bare dejlig og yndig ud! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak, Camilla! Det synes jeg virkelig også!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Hvor er hun fin! Ligner hun ikke sin farhelt vildt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jo, Tim kan ikke rigtig løbe fra hende her 😉 Men hun ligner faktisk også mig som barn ret meget. Mere end Tim som barn. Hun er i virkeligheden nok en blanding af voksne-Tim og barne-Jeanett.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Kan godt forstå du er pavestolt af Bella. Hold op hvor er hun fin. Hun ser så naturligt smuk ud, og samtidig lurer der lidt ballade i øjnene👌🏻🎄✨
  Og ja mælk og gylp og stofbleer i en stor pærevælling i starten. Og nej man skifter ikke tøj hver gang de gylper på en🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak Anne <3 Og haha ja, man er godt nok bare sat til i mælk her i starten 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lillesøster er ankommet!