Bella som model (Bellas outfit #3)

F som i…. (navnet)

Måske er det fordi, at det er over 5,5 år siden og jeg bare ikke kan huske den her tid – men jeg husker det altså som om, at Bella var lidt bedre til at sove her i starten end lillesøster er. Eller – rettelse; hun var bedre til at sove på de RIGTIGE tidspunkter. Altså sove når det er nat og være vågen, når det er dag. Den forskel har lillesøster ikke heeeelt luret endnu. Hvilket resulterer i, at jeg er ret så træt. Men havde man forventet andet med en ny baby? Nok ikke.

Hun har jo selvfølgelig også et navn, hende lillesøster. Et navn som vi faktisk aldrig rigtigt var i tvivl om. Et navn som jeg havde fundet for længe siden, da jeg stod et utrolig smukt sted på Isle of Skye i Skotland. Faktisk stod jeg på en kirkegård foran et stor monument, da kvinden der er inspirationen til lillesøsters navn er en kendt heltinde i skotsk historie. Faktisk kan man slet ikke bevæge sig rundt i højlandet omkring Inverness og Culloden uden konstant at støde på statuer, billeder og mindesmærker i hendes ære. Hvis I kender lidt til skotsk historie (eller hvis I bare har set Outlander), så ved I, at skotterne led et stort nederlag til briterne ved Culloden i midten af 1700-tallet. Det skotske prins The Bonnie Prince Charlie var jaget vildt efter slaget og havde svært ved at flygte ud af landet. Indtil en snu dame hjalp ham – ved at forklæde ham som en af sine tjenestepiger. På den måde hjalp hun ham ud af Skotland og i eksil i Frankrig. Hun er lige siden blevet hyldet af skotterne, som den intelligente heltinde, der reddede landets tronarving.

I første omgang var det ikke så meget historien, der tiltrak mig i forhold til at falde for navnet. Det var egentlig bare navnet i sig selv. Jeg synes, at det er mega pænt og så er det bare en bonus, at vi samtidig synes, at det i stilen passer virkelig godt sammen med Bella. At jeg så har fundet navnet i Skotland og at inspirationen var en snu og smart heltinde – det er bare prikken over i’et. Jeg er ret vild med, at vi får flettet lidt Skotland ind i vores familie. Tim har hele vejen igennem også været med på navnet, hvilket har været SÅ rart, fordi jeg var slet ikke i tvivl om, at det var navnet denne gang. Der var et kort sekund, hvor vi havde Lily oppe at vende, men der var seriøst få sekunder, hvorefter vi rystede på hovedet begge to og kunne mærke, at vi allerede havde fundet navnet.

Og hvad er barnets navn så…

… Lad mig præsentere: baby Flora <3

I er nogle stykker, der havde gættet det, men jeg har også fået rigtig mange gæt på Fiona, Fleur, Fanny og Filippa. Men det helt rigtige er FLORA. Bella og Flora – det er perfekt!

Well I still owe you guys babysisters name. I fell in love with the name while on a holiday in Scotland. The name is Flora <3

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

11 kommentarer

 • Det er altså også så fint! Elsker hvordan det passer sammen med Bella 🌸 Og hvor er hun altså sød! Håber snart hun lærer at kende forskel på dag og nat 😉 Her har vi fået Lunas døgnrytme tilpasset vores, så det er noget med 23-11 de fleste dage 😂 Den har vi dog også snakket om at skubbe lidt 😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak <3

   Åh her er der slet ingen rytme endnu. Nogle nætter sover hun godt, imens andre virker det som om, at hun tror det er nat om dagen (hun sov seriøst nærmest bare hele dagen væk igår) og så var hun mega vågen hele natten til i dag. Hvis hun var vores første barn, så kunne vi jo også bare sove om dagen, men der har vi jo Bella, så man kan godt mærke, at det er en ekstra udfordring denne gang (bortset fra at Bella seriøst er SÅ sød og nem).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  SÅ fint et navn 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint et navn – matcher sødt med søsters navn🌸💯

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Min første var…..det er specielt….Men efter at have smagt lidt på det tror jeg faktisk godt jeg kan lide det…..tror jeg 😀 Det passer godt til Bella i hvert fald.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Det er det fineste navn og jeg er vild med historien. Det skal hun nok blive glad for og stolt af☺️☺️
  Selvom det er vidunderligt og skønt med barn nr 2 og på nogen punkter også lettere, så ramte det mig som en mur det der med den manglende rytme. Der gik altså lidt tid her før det rigtig blev godt og det var midt i den der sommerhede, hvor det var så varmt at det nærmest var umuligt at putte både dag og nat. Pyha det er altså træt med træt på og jeg dur ikke til at sove når baby sover om dagen selvom de kloge siger man skal.
  Men mon ikke det vender for jer om lidt og hun får lidt af storesøsters gode sovehjerte om natten vel at mærke☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Virkelig sødt og godt navn 🌺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Flora er SÅ fint – og jeg har det faktisk også selv stående på min “baby-navneliste”. 🌸 Det er ikke ligefrem fordi jeg har planer om at skulle have børn foreløbigt – og det tror jeg egentlig heller ikke min kæreste har, men jeg har i mange år skrevet det ned hver gang jeg er stødt på et navn jeg har kunnet lide, simpelthen fordi jeg synes der er så mange navne jeg ved det IKKE ville skulle være, fordi jeg forbinder de navne med noget negativt pga. de personer jeg tidligere har kendt med det pågældende navn. Er jeg mon den eneste der har det sådan? 😂 Jeg kunne eksempelvis aldrig i mit liv finde på at kalde mit barn Julie eller Louise, da stortest alle kvinder/piger jeg har mødt med de navne har været forfærdelige eller anstrengende på forskellige måder, så alene navnene har en negativ klang i mine ører. 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Åh hvor sødt et navn:-)

  Jeg havde for noget tid siden gættet herinde på Fiona -tæt på og alligevellangt fra:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Åh et sødt navn:-)

  Jeg havde for noget tid siden herinde gættet på Fiona -tæt på og alligevel langt fra:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Fint navn – det passer godt sammen med Bella! Og hvor er hun altså sød (og ligner storesøster) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bella som model (Bellas outfit #3)