Skal man tage børn med til scanning?

Golden Globes 2019 – de bedste og de værste

Lady Gaga Golden Globes 2019

Jeg vidste på forhånd godt, at jeg nok ikke kunne holde mig oppe til at se Golden Globes i år. Med en baby der stadig ikke helt har en rytme (men er ved at blive bedre, yay!), så er det bare med at sove, når hun sover. Og hun faldt selvfølgelig ret tidligt i søvn i går og jeg var selv også ret træt. Da Golden Globes så selv ovenikøbet havde problemer med deres live stream fra den røde løber, så tog jeg det som et tegn på, at jeg burde sove i stedet. Så det gjorde jeg! Til gengæld kiggede jeg billeder og læste om vindere i løbet af natten, når Flora alligevel vækkede mig for at amme. Jeg var virkelig ikke tilfreds i forhold til uddelingen af statuetter. Jeg har set Bohemian Rhapsody og det var en god film, men årets film? Ej. Det føles mere som en fan-film (jeg har intet forhold til Queen). Desuden havde jeg altså heppet på, at Timothée Chalamet fik for Bedste mandelige birolle (for hans rolle i Beautiful boy – den SKAL jeg se snart!) og at Bradley Cooper fik noget hæder for A Star is born – enten for sit skuespil eller som instruktør. Også der gik begge priser til nogle andre. Det var lidt mere okay på kvindesiden. Jeg elsker Lady Gaga og jeg synes virkelig, at hun gør det godt i A star is born (gå ind og se den – så skøn og musikken er fantastisk! Husk i øvrigt kleenex!), men jeg har også set Glenn Close i The Wife, hvor hun gør det eminent, så den var helt fair. Selvom at det kunne havde været lidt af det eventyrsøjeblik at se Gaga få den pris. Heldigvis fik hun for Bedste sang for “Shallow” fra netop A Star is born. Lidt retfærdighed var der dog til i nat 😉

Nå, men til kjolerne! Vi gør det lidt anerledes i år, da det er enormt tidskrævende at finde billeder, indsætte, skrive tekst og så videre. Og endnu mere svært og langsommeligt med en baby på den ene arm. Derfor kører jeg de bedste og værste kjoler igennem på mine instagram stories her til aften (og så ligger de der i 24 timer). Så kom forbi min instagram HER og tjek mine stories.

Hvilke kjoler var jeres favoritter og de værste i nat? Jeg kunne godt lide Gaga – endda selvom hun havde matchende hår til. Hun lignede hendes eget take på en prinsesse.

Did you watch the Golden Globes last night? I wasn’t too happy about a lot of the winners, but I did like some of the dresses. Come by my instagram stories and see what I think of some of the dresses. You’ll find me HERE

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal man tage børn med til scanning?