Min fødselsberetning med Flora

Måned #2 med Flora

8 ugers tigerspring

Soft Gallery sengetøj HERNameIt heldragt HER*

Lille bitte Flora fyldte i lørdags 2 måneder og jeg har tænkt mig at være en kliché, og sige at tiden går hurtigt. Mest fordi jeg kom til at tænke på, at det betyder, at 2 måneder af min barsel allerede er gået. Lidt vildt! Onsdag-torsdag-fredag i sidste uge trak tænder ud, fordi Flora var midt i 8 ugers tigerspring. Selvom jeg godt kan huske, at det også var et de tigerspring, der virkelig gjorde Bella sur, så tager Flora helt sikkert førstepræmien som sur baby. Hold.nu.kæft altså. Jeg er dog modig og bruger ordet “var”, fordi hun har været tilbage til sit milde, smilende jeg i weekenden og også i dag. Jeg håber, at vi er igennem nu! Billedet tog jeg en af de dage, hvor hun var helt vildt sur og ulykkelig. Hun har ellers ikke gidet sutten, men lige den dag fandt hun trøst i den. Den er til gengæld ikke så interessant allerede igen.

 • Flora er virkelig begyndt at savle en del, så jeg må hellere snart få købt nogle hagesmækker. Til Bella var jeg ret glad for dem fra Pippi.
 • Hun er blevet meget bedre i forhold til søvn. Hun er stadig så lille, at det kan være for tidligt at kalde noget en rytme, men som det er nu, så falder hun typisk i søvn lige inden midnat og sover så omkring 5 timer til kl. 05, hvor hun gerne vil ammes. Der falder hun så hurtigt i søvn igen og sover til omkring kl. 09-10, hvor hun gerne vil ammes igen. Nogle dage står hun op efter den amning (men vil allerede efter en times tid sove igen) og andre dage falder hun i søvn i den amning også og sover en time eller to mere. I dag sov hun til kl. 12.05, så selvom jeg virkelig, virkelig savner at kunne sove mere end 4-5 timer sammenhængende (jeg falder jo desværre ikke i søvn præcis, som hun gør, så sover hun 5 timer i streg, så får jeg måske 4 timer sammenhængende). Lige nu sover vi stadig opdelt i hverdagene, så mig og Flora ikke vækker Bella og Tim, når hun vågner der kl. 05, men vi er begyndt at tale om, at vi nok godt snart kan sove sammen alle sammen. Det glæder jeg mig også til. Bella sov dog endnu bedre end Flora her ved to måneder. I kan læse hvor godt lige HER i Måned #2 med Bella.
 • Og speaking of Bella, så ELSKER Flora virkelig sin storesøster. Hun kan sidde og stirre på hende i virkelig lang tid og Bella leger med glæde pauseklovn, der hopper rundt og gør sjove ting for at få lillesøster til at smile og være underholdt. Jeg smelter, når jeg ser dem sammen på den måde <3
 • … og så elsker Flora virkelig grimme legesager. Jo mere farver, jo mere lir – jo bedre. Det var det samme med Bella, men jeg havde håbet, at jeg fik en baby, der elskede pænt babylegetøj i støvede farver ligesom mig. Det sker bare ikke, ha ha.
 • Vi har fået planlagt hendes første udlandstur og skal nok dele mere snart. Det bliver en forlænget weekend ikke så langt væk, men vi skal krydse en landegrænse og Bella har faktisk heller ikke været der før, så hun synes, at det er mega eksotisk, ha ha.
 • Barnedåben er også ved at falde på plads! Der er kommet styr på dato, kirke og efterfølgende brunch. Jeg tænker, at jeg laver et indlæg, når jeg har invitationerne klar, så jeg også kan dele dem med jer. Jeg overvejer at lave et indlæg med gode råd til barnedåb. Er det noget, I gider at læse?
 • Jeg ved ikke, hvad hun vejer på nuværende tidspunkt, da det er over 3 uger siden, hun sidst er blevet målt og vejet (hun skal til sundhedsplejerske på fredag), men hun er netop hoppet en størrelse op og bruger nu str. 62
 • Flora kan rigtig godt lide at gå tur i barnevognen. Hun falder typisk i søvn i løbet af få minutter. Til gengæld vågner hun også så snart barnevognen står stille igen. Præcis som sin søster også gjorde. Det er åbenbart ikke meningen, at jeg skal få babyer der gider sut eller som sover godt om dagen. Men hey, hvis lillesøster bare minder lidt om storesøster i forhold til nattesøvn, så klager jeg ikke!
 • Vi er til gengæld begyndt at overveje at købe en kombivogn. Mig, som synes, at det er mega fjollet at have sådan en andet end i København (hvor der er mindre plads på fortov osv). Men problemet er, at vi har en mindre bil nu end da vi havde Bella, så hvis vi vil have barnevognen med nogle steder i bilen, så kan vi intet andet have med. Lidt upraktisk at vi ikke kan få bagage med, hvis vi gerne vil en weekend i sommerhus – ha ha.
 • Der er kommet styr på hele vores barsel og jeg glæder mig til at Tim kommer på barsel igen til maj, og at vi sammen med sommerferie har over 2 måneder sammen henover de varme måneder. Han overvejer til efteråret, når jeg skal tilbage på job, hvor han så står for indkøring i institution.
 • Og speaking of vuggestue, så får jeg godt nok lange tasker af, hvor svært det er at få en vuggestueplads i vores område i Odense. Der er alt for mange børn i forhold til pladser i vores område og flertallet vil – ligesom os – helst have vuggestue over dagpleje. Det kan blive liiiidt for spændende, når vi når efteråret.
 • Jeg er virkelig mere afslappet denne gang – med alt. Man kan godt mærke, at man har prøvet det før og ikke er lige så ængstelig omkring tingene. Jeg er både mere afslappet i forhold til at amme foran andre og offentligt. Jeg nyder også dagene på barsel mere og synes faktisk at nogle af dem går ret hurtigt.
 • Flora har opdaget sine fødder og hun kan glo på dem i flere minutter af gangen. Nogle få gange har hun grebet ud efter dem og er blevet enormt forskrækket, når hun har fået fat i dem, HA HA. Babyer kan virkelig være sjove!

I kan læse Måned #1 med Flora HER – og er I nysgerrige på Måned #2 med Bella, så finder I den HER

Flora is now 2 months and she’s growing so fast! She LOVES Bella and she can keep looking at her for a long time (and Bella loves jumping around and entertaining Flora). She’s getting better at sleeping and right now she falls asleep around midnight and wakes up at 5 am for some food (breastfeeding). Then she sleeps again until 9-10 am.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

7 kommentarer

 • Kristina

  Ja tak til indlæg omkring gode råd til barnedåb 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Et indlæg med gode råd til barnedåb er lige, hvad jeg har brug for! Min datter er tre uger gammel i dag, og min kæreste og jeg er lidt på bar bund i forhold til at arrangere dåb 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Jeg er også klar på barnedåbs-indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det der med farverne, ikk? Jeg synes også, at støvede farver er pæne. Men små børn ser kontraster – og klare farver gør det lettere at se kontraster og former. Derfor skal babyer stimuleres med klare farver – ikke douche pasteller 🙂

  Se bla her: https://www.alt.dk/boern/baby-syn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   I know – kan godt huske, at jeg læste om det samme, da jeg lige havde fået Bella. De docuchede farver er bare pænere, ha ha.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsberetning med Flora