Cocktails til nytårsaften og mine nytårsplaner

Nu er Flora og jeg alene

Reklamelink:

Natdragt med fødder (del af en 2-pak) HER

December er virkelig fløjet afsted. Dét kom Tim og jeg til at tale om på et tidspunkt midt i julemåneden – hvordan december bare snegler sig afsted, når man er barn, men hvordan den går alt for hurtig, når man er den voksne, der skal have styr på alt i tide til juleaften. Og tiden er endnu mere knap, når man så også lige har en nyfødt baby. Jeg er virkelig glad for, at Tim tog fri hele december; først de 14 dages barsel, som mændene har, og så brugte han ferie for resten. Det har været skønt og jeg vil omvendt ikke tænke på, hvordan den måned havde været, hvis jeg havde været mere alene – også med alle de lukkedage, som Bellas børnehave har haft. Heldigvis har vi været rigtig meget sammen og fælles barsel får vi mere af senere. Lige nu er det dog slut og hverdagen består nu af mig og Flora sammen alene. Vi havde første dag sammen i går og det var hyggeligt. Lidt hårdt, da Flora insisterede på at være fysisk på mig hele dagen, men også dejligt. Jeg fik taget nogle lure sammen med hende 😉 I dag har været lidt bedre. Der har jeg kunne ligge hende på et tæppe ved siden af mig et par gange – forbedring!

Nattesøvnen er iøvrigt blevet bedre. Den sidste lille uge har hun taget 2 x 4 timer og så igen 2 timer-ish om formiddagen, når hun har fået en omgang babs der. Det er altså guld værd at få de der 4 timer i streg om natten. Stor forbedring fra da hun vågnede hver anden time. Til gengæld skal mine bryster liiiige lære, at babyen venter lidt længere mellem måltiderne om natten. De er godt nok fyldte, når hun så endelig melder sig ved dem – men det går nok. Det resulterer dog i en del “uheld”, som I kunne se på min story på instagram i dag. Sådan er det.

Ugen her er jo heldigvis kort på grund af nytåret, så weekenden står allerede fra døren og det glæder jeg mig nu også til. Det bliver rart at have to sæt hænder. Vi har ingen planer i weekenden (det virker som om, at ingen tør at spørge os nu, hvor vi har en lille baby. Det må man altså godt 😉 ), så måske babyen skulle have sin debut på en café eller noget? I morgen skal vi dog først lige til lægen, hvor Flora har sit 5 ugers tjek. Jeg er spændt på at se, hvor meget hun har taget på, den lille ædedolk.

Hvis I gerne vil have mere babyspam, så opdaterer jeg ret ofte ovre i mine stories på instagram HER

Tims baby leave has ended (he’ll be taking more time off later again), so now it’s just me and Flora. And it’s really nice and a bit hard to be alone with her. We both take a lot of naps during the day, ha ha. She sleeps better now so that’s an improvement! Tomorrow she has her 5 week check up at the doctors. I’m looking forward to see how much weight she has gained!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

5 kommentarer

 • Sandra D.

  For dælen! Du gjorde mig lige oprigtig nervøs et kort øjeblik….troede dig og Tim var gået fra hinanden :O 😀

  Godt at det bare var “endt barsel” der var tale om

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hahah åh nej dog! Ej det var slet ikke meningen…. shit havde ikke tænkt over, at den kunne forstås sådan? Så ville Bella jo også have været her 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra D.

   Ja, kom også hurtig til at tænke på at jeg glemte alt om Bella 😀 Doh! Kan godt se at mine første tanke ikke lige gav nogen mening.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Nu har jeg kun lige fulgt dig kort tid, men jeg har læst det, du engang skrev om, at du ikke skulle have barn nr.2. Hvorfor og hvornår ombestemte du dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cocktails til nytårsaften og mine nytårsplaner