Winter aperol spritz

10 ting jeg vil lave i februar

Reklamelinks markeret med *

Lige siden Floras fødsel har jeg ikke rigtig “turde” at lave de her indlæg. Måske har jeg ubevidst droppet dem, fordi man seriøst ikke har noget liv eller foretager sig noget spændende (for andre, i hvert fald) de første par måneder. Men nu begynder vi at have lyst og overskud til at lave ting igen, så derfor kommer her en ønskeliste over ting, jeg gerne så ske her i februar.

I februar vil jeg…

  1. … spise virkelig mange fastelavnsboller (altså lige så mange, som jeg har fået spist i januar, ha ha. Det er en del). I år er min favorit dem fra Kvicklys bager og især dem med solbær. Jeg er lidt “over” dem fra Lagkagehuset. De er dyre, lidt for klamme (jeg kan på ingen måder selv spise en hel af dem) og så irriterer det mig grænseløst, at de ikke skærer bollen helt igennem. Det er en fastelavnsbolle med flødeskum – ikke et hotdogbrød!
  2. … tage i babybio igen. Vi havde Flora med inde at se A Star is born i december og det var en succes. Hun sov bare hele tiden og gjorde hun antræk til at vågne, så stak jeg en babs i munden på hende. Jeg er dog spændt på at se, hvordan det går denne måned, hvor hun er mere “vågen” og bevist. Må hellere tage den der grimme Lamaze-løve, hun elsker så højt, med…
  3. … finde ud af, hvilken serie der skal underholde mig det næste stykke tid her på barsel. Outlander er netop slut, så der bliver så tomt om mandagen fremadrettet. Love Island UK sæson 4 har dog premiere på Viaplay her i februar, så den kunne være et godt bud! Walking Dead sæson 8 kommer på HBO denne måned også, så den skal jeg nok også se.
  4. … få sendt invitationer til Floras barnedåb afsted. De er seriøst SÅ pæne og vil vise jer dem snart!
  5. … og selv være gæster til navngivningsfest for lille Georg (eller – jeg synes, at han virker så stor i forhold til Flora, fordi han er 7 uger ældre end hende)
  6. … prøve at finde kjoler til Floras barnedåb til både mig og begge pigerne. Bellas er faktisk fundet og er denne her* fra odenseanske GRO. Den er mega pæn og den skal hun nok få brugt hele sommeren også. Jeg har fået den idé, at hun skal have en grøn cardigan på til. Kan jeg finde en grøn cardigan til børn overhovedet? På ingen måder. Jeg har ikke set en eneste. Hvad sker der for det? Sig til, hvis I falder over en grøn cardigan til en i Bellas alder. Til mig selv overvejer jeg denne* og en fra Ganni jeg har set på instagram, men som ikke er kommet endnu. Med sådan en post-graviditetskrop bliver jeg simpelthen bare lige nødt til at prøve tingene, før jeg beslutter mig.
  7. … drikke kaffe (og spise fastelavnsboller, hence pkt. 1) med hende her, der også er på barsel og vi bor få hundrede meter fra hinanden. Det kalder altså på en masse kaffe-fastelavnsbolle-dates!
  8. … heppe på sne. Det kan da virkelig ikke passe, at det er alt der kommer denne vinter? Så kan man virkelig tale om, at man kan se effekten af global opvarmning. Jeg kan ikke huske en vinter i hele mit liv, hvor vi har haft så lidt sne her i Odense.
  9. … overveje, om jeg snart kan overskue at tage Flora med mig en dag til frisøren. Jeg er ved at brække mig over mit hår og efter en lang graviditet trænger jeg virkelig til at få kastet noget afblegning i mit hår. Jeg vil gerne tilbage til at være mere blond! Ved ikke om det bliver her i februar, men det skal i hvert fald ske inden barnedåben…
  10. … se Oscars. Eller, bare den røde løber. Det nytter ikke rigtig noget, at sidde oppe til kl. 06, når jeg har en lille baby. Det må blive næste år! Men den røde løber skal jeg helt sikkert se og så lave indlæg med de bedste og værste kjoler til jer efterfølgende.

Hvad har I af planer for februar?

In February I wanna send out the invitations to Floras Christening, find a dress for the same day (I’m considering this one*), cheer for more snow here in Denmark (we hardly had any!) and watch the Oscars. Or at least the red carpet. With a small baby I don’t think I can stay awake until 6.00 am to watch the whole thing.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter aperol spritz