Den store perle-trend: perle hårspænde

Amaretto sour cocktail

amaretto sour cocktail reciepedrinks med amaretto sour

Reklamelinks markeret med *

Amaretto sour. Navnet afslører ret meget, hvad man kan forvente sig af denne virkelig lækre cocktail: smagen af mandel og syrlighed. “Wow, den er god!”, sagde Tim, da jeg serverede ham min første Amaretto sour i sidste weekend. Og vi har snakket om den lige siden! En Amaretto sour rammer bare vores smag i cocktails 100% og jeg har virkelig fundet min nye yndlings cocktail. Jeg glæder mig til at lave den til nogle venner også og høre om de er lige så vilde med den, som vi er. Det er en lidt stærk cocktail, så det er ikke lige en, man skal køre på. Men selvom en opskrift med 7 cl alkohol lyder voldsomt, så er Amaretto er dog en likør og derfor ikke lige så stærk.

Opskrift på Amaretto sour til en person:

5 cl amaretto (kan købes HER*)
2 cl bourbon (f.eks. Jack Daniels)
3 cl citronsaft
1 teske lys sirup
1 cl æggehvide
et par dessertkirsebær til pynt
Isterninger

Udstyr: en cocktail shaker

Kom sirup og saften fra citron i shakeren og rør lidt med en ske, så sirup opløser sig i citronsaften. Kom derefter amaretto, bourbon og æggehvide i shakeren og ryst godt. Åben shakeren igen og smid en enkelt isterning eller to i – og shake igen, så jeres Amaretto sour bliver dejlig kold. Det er bedst at vente med at shake med isterninger til, at man først har shaket cocktailen med æggehviderne, da de kan have sværere ved at skumme op, hvis cocktailen er kold fra starten. Det er derfor også en god idé, hvis de andre ingredienser heller ikke er kolde, før I går i gang.

Kom godt med is i et lavt glas og hæld jeres amaretto sour i glasset. Pynt med et par dessertkirsebær og eventuelt lidt appelsinskal. Jeg håber, at I bliver lige så vild med amaretto sour, som jeg er!

I finder alle af mine andre cocktail opskrifter HER

I think that Amaretto sour might be my new favourite cocktail! It’s sweet, it’s sour and I love the taste of almonds from the amaretto. Here’s my amaretto sour reciepe: Add one tea spoon of simple syrup, 3 cl lemonjuice, 2 cl bourbon (like Jack Daniels), 5 cl Amaretto and 1 cl egg whites to a shaker and shake well. The add an icecube to the shaker and shake again so your amaretto sour gets cold. If you add the icecube before then the eggwhites won’t mix that well into your amaretto sour, so shake the cocktail together before shaking it with ice. Take a glass, add icecubes and then pour your amaretto sour into it. Add a few cocktail cherries as decoration. I hope you’ll like it as much as I do!
You can find all my cocktails HERE and you can follow my Cocktails board on Pinterest HERE

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den store perle-trend: perle hårspænde