Beautiful Boy

Den store perle-trend: perle hårspænde

perle hårspænde perle taske sui ava everneedperle hårspænde perle hårbøjle

1/ perle hårspænde HER + HER*   2/ perle taske HER*   3/ perle øreringe HER*   4/ perle hårspænde HER* + HER*
5/ perle øreringe HER*   6/ perle hårspænde HER* + HER   7/ perle hårbøjle HER*   8/ perle øreringe HER*

Man skal næsten have levet under en sten, i en jordhule eller ikke have en instagram profil for at kunne undgå at opdage, at den helt store trend lige nu er perler i alle version; perle hårspænde, perletaske, perleøreringe og så videre. Især rigtig fine perle hårspænde er ALLE vegne. Jeg tror ikke, at jeg overdriver, hvis jeg siger, at de er på hvert 5. billede i mit instagram-feed i øjeblikket. Og jeg indrømmer blankt, at også jeg er røget i med begge ben og har købt et perle hårspænde eller tre 😉 Det er en virkelig nem (og billig) måde at peppe et hverdagsoutfit op på – lidt på samme måde, som en omgang rød læbestift lige kan gøre dagens kluns lidt sjovere. Sådan har jeg det i hvert fald.

I collagen har jeg samlet lidt forskellige perleting, da de faktisk kan være lidt sværere at finde derude, fordi de bliver udsolgt SÅ hurtigt. Så er I lune på enten et perle hårspænde eller den fine perletaske (den koster under 300 kroner!), så ville jeg ikke tøve for længe. Det hele ryger voldsomt hurtigt. Udover et par perle hårspænder, så fik jeg også disse smukke øreringe i julegave af Tim og jeg er sikker på, at jeg er færdig med at købe flere perleting endnu. Lige for tiden kigger jeg ret meget på perletasken (HER*) og jeg vil rigtig gerne have købt hårbøjlen* til Floras dåb. Den ville passe ret godt til denne kjole*, jeg lige har købt og som jeg håber, er pæn i virkeligheden. Så kunne det nemlig godt blive mit outfit den dag. Hvis ikke det bliver hårbøjle, så må det blive et perle hårspænde. Det ville også være pænt! Jeg kunne også gå fuldstændigt perleamok og dukke op i denne kjole med alle min perle-accessories, ha ha.

Hvis I også er på jagt efter jeres eget perle hårspænde, så er der flere HER*

Hvad siger I til den store mega-trend? Har I lyst til et perle hårspænde (eller fire 😉 ) – eller springer I over?

The big trend right now is pearls; pearl bag, pearl hair clips, pearl earrings – pearl everything! And I’m in love with the trend too so I have found some few pearl items for you. I love the pearl bag – and it’s pretty cheap too!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

8 kommentarer

 • Lykke

  Er sgu for gammel til perlehårspender 😂😂
  Men fik også lagt den fine ASOS kjole i kurv – tak for tippet 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, er den ikke bare mega fin?? 😀 Håber sådan at den også er pæn i virkeligheden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du kan finde alle tingene på eBay. Spænderne koster feks kun 9kr inkl porto på eBay, hvis man gerne vil spare lidt. Du kan finde direkte link på Instagramkontoen – har selv bestilt flere hjem fra eBay og de er så fine, og identiske til dem suiva tager 90kr for 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, men så støtter man eventuelt også børnearbejde og du aner ikke, hvad der er i de spænder, fordi der er ingen, der holder øje med det. Jeg har skrevet til Sui Ava og spurgt, om deres spænder er fra eBay og det har de sagt nej til. Deres er endda belagt med ægte guld eller sølv – det tror jeg ikke på, at dem fra eBay er. Man skal selvfølgelig selv bestemme, hvordan man er forbruger, men jeg har ikke lyst til at købe hos Kina-sælgere på eBay.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Bare man så er helt sikker på, at dem, man køber fra, ikke har importeret fra EBay. Nu stoler jeg på Suiava og tror de er meget reelle, men det er trods alt nemt at bilde folk ind, at man ikke køber på eBay 🙂 Og det er der vist flere forhandlere der gør.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Helt sikkert. Jeg gider heller ikke støtte det på eBay. Men når jeg direkte har spurgt Suiava, om de køber derfra og har fået et nej, så tænker jeg, at man må stole på det. Jeg kan ihvertfald ikke gøre så meget an i den forbindelse?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Nu tror jeg også 100% på, at Suiava er reelle 🙌🏼 Men jeg tror også, at der er flere, der lokker forbrugerne til at tro, at de selv har fået dem fremstillet, også kommer de i virkeligheden fra EBay, og det er jo noget svineri 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er jeg helt sikker på, at der er nogen der gør! Så enig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautiful Boy