Amaretto sour cocktail

Måned #3 med Flora

Name it blonde body - Småfolk baby redeName it blonde body Småfolk babynest

Reklamelinks markeret med *

Body fra NameIt HER* + HER*
Babynest fra Småfolk HER   –   Sophie la Girafe bidering HER*

Ihhh min smukke, smukke Flora. I dag fylder hun 3 måneder og tiden går. Jeg kan virkelig mærke, hvor meget jeg  nyder min barsel denne gang. Det er altså rart at “få lov til” at prøve det også. Jeg er så glad for, at jeg var i stand til at mærke efter sidste gang og sige fra overfor dele af familien. Jeg er dog ked af, hvor lang tid det tog mig og hvor meget af min barsel der blev ødelagt, fordi jeg simpelthen var for flink i starten og tænkte alt for meget på andres behov. Måske lyder det kynisk, men jeg er glad for at de ikke er et forstyrrende element denne gang. Vi er alle sammen SÅ meget gladere og som sagt nyder jeg min barsel – istedet for at bruge den på at rende rundt og være ked af det. Bella reagerer desværre lidt i øjeblikket og jeg har bare en følelse af, at hun generelt ikke er så glad for tiden. Det er hårdere at blive storesøster og efter 5,5 år pludselig skal dele sine forældre med en anden. Endda en anden der beslaglægger dem ret voldsomt. Jeg synes, at vi gør, hvad vi kan, men det er hårdt og det giver konflikter, fordi Bella (lige i øjeblikket) reagerer ved at være ret flabet og svare igen flere gange om dagen. Det er bare en fase, det er bare en fase, det er bare en fase… Heldigvis er hun stadig ret vild med lillesøster og det er primært os det går udover.

I kan læse Måned #3 med Bella lige HER. Er det bare mig eller ligner de ikke hinanden ret meget her ved 3 månedersalderen?

Den sidste måned med Flora…

 • Hun elsker at stå op – vi skal holde hende, så hun står og hvis det stod til hende, så kunne hun stå der hele dagen og bare kigge på alting. Jeg tror, at det handler om, at hun føler, at hun har overblik og kan se meget mere sådan.
 • Flora har opdaget husets skærme – aka iPad, telefoner og TV. Hun sidder selvfølgelig ikke og ser TV som sådan, men kører der et eller andet på det, så sidder hun og kigger intenst på det. Det er lige sket her indenfor de sidste par dage. Hun har ellers ikke fundet dem specielt interessant.
 • Vi kan ikke klage i forhold til nattesøvn. Hun sover fantastisk om natten. Typsik går hun i seng kl. 22 og for tiden sover hun til et sted mellem 7.30 og 9.00. Og ja, det er helt uden at vågne. Det er lidt vildt. Bella var fantastisk, men selv ikke hun sov SÅ længe. Om dagen er hun – ligesom sin storesøster – ikke så god. Det er korte lure på maks en times tid (1,5 hvis vi er heldige) og oftest på os. I går og i dag prøvede jeg i barnevognen og hun falder hurtigt i søvn, men luren er kort. Endnu kortere end hvis hun ligger på mig. Både i går og i dag blev det til omkring 45 minutter. Men jeg fortsætter et par dage mere og ser om hun måske bliver lidt bedre.
 • Hun er i øjeblikket ret brokkende den sidste times tid eller to inden hun går i seng. Der er ingen tvivl om, at hun er træt. Vi har prøvet at lægge hende i seng noget før, men hun tager det som en lille lur og vågner – og går først rigtig i seng der omkring kl. 22. Jeg kan dog læse her i Måned #3 med Bella, at hun gjorde det samme på det tidspunkt, men dengang tillagde jeg det, at det var sommer og ret varmt på det tidspunkt. Måske er det faktisk alderen? Andre med babyer på samme alder, der oplever det samme?
 • Det er et stykke tid siden, hun blev vejet sidst, men gætter på hun er over 6 kg nu. Hun er på vej ud af str. 62 nu. I Nameit er vi hoppet op i str. 68, men i H&M kan hun stadig være i str. 62.
 • Vi har været i babybio for 2. gang (hvor vi så den her) og det er altså et hyggeligt koncept. Jeg overvejer at skrive et indlæg om at tage i babybio – ville I være interesseret i det? Tanken skræmte mig med Bella, så jeg fik det aldrig gjort dengang, men det er heldigvis nemmere end man tror. Jeg skal afsted igen snart!
 • smiler så meget. jeg får især store og rigtig mange smil, når vi vågner om morgenen og når hun ligger og ammer (der ligger hun tit og smiler til mig, imens hun spiser… så sødt). tim og bella får begge kæmpe smil, når de kommer hjem om eftermiddagen
 • Med Bella kunne jeg “bruge” amningen, hvis hun var træt. 9 ud af 10 gange ville hun gå ud som et lys imens. Det virker desværre ikke lige så godt med Flora. Nogle gange bliver hun endda stiktosset, hvis man “tilbyder” hende brystet, når hun ikke er supersulten.
 • Man kan godt mærke, at mødregruppen er mere travl denne gang, fordi alle andre andre børn i forvejen. Vi er 5 og for tre af os er det barn nr. 2 og for de to andre, er det deres tredje barn. Vores aftaler bliver oftere ændret og tit er der flere der ikke kan. Med Bella mødtes vi fast og vi var alle samlet hver gang med meget, meget få undtagelser. Hos mange af mine andre veninder er deres mødregrupper gået i opløsning ret hurtigt her ved barn nr 2, fordi folk simpelthen havde for travlt. Det er lidt ærgerligt.

Nameit blonde body - Småfolk babynest

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

6 kommentarer

 • P

  Tror det er normalt med lidt korte lure om dagen når man sover så mange timer om natten. Det fik vi i hvert fald at vide, om vores baby. De sover ca 15-19 timer i alt, så for ikke at skulle være vågen hele dagen tager hun flere korte lure. Nu er hun dog 4 måneder og sover 10 timer om natten, med 2-3 spisninger, men tager så en formiddags lur på 3 timer. Det er ret lækkert, og jeg synes det er bedre end med de 12 timer hun før tog om natten. 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, der er jo begrænsninger for, hvor meget de kan sove i løbet af et døgn! Så sover de længe om natten, så sover de nok ikke så meget om dagen. Og det har jeg det egentlig okay med. Jeg vil hellere have en god nattesøvn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ja tak til mere info om hvordan det foregår med babybio😁 Jeg var ikke afsted med min første men er nu gravid med nr 2 og overvejer at prøve det denne gang 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tjek! Det er mega hyggeligt. Men selvfølgelig ikke, hvis man har en kolikbaby, der skriger hele tiden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Sikke smukke børn I har. Skal selvfølgelig være obs på den ældste, men det er jeg sikker på I også er. Det er ok at reagere på at blive storesøster. Den ældste mister helt sikker noget, men får tilgengæld så meget på lang sigt. Hilsen en mor til fire

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej, tusind tak Lene <3

   Og ja, du har ret. Desuden tænker jeg, at det nok er et sundhedstegn, at hun faktisk har en reaktion. Alt andet ville næsten være underligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amaretto sour cocktail