Min fødselsberetning med Flora

Winter aperol spritz

Winter aperol spritz opskriftWinter aperol spritz reciepe opskrift

Hvis der er noget, jeg savner om vinteren, så er det de kolde sommercocktails – og især en aperol spritz! Den orange cocktail, der virkelig tog Danmark med storm for nogle år siden, er stadig voldsomt populær, så snart solen igen begynder at varme vores kinder. Der er ikke noget som sådan en varm eftermiddag i solen med et hold gode veninder og kolde cocktails. Men hvorfor vente til sommer? Vi laver da bare en Winter Aperol spritz i stedet! Den er ikke så forskellig fra en almindelig aperol spritz, men tranebær og rosmarin tilføjer lige det “vinterlige element” i en Winter Aperol spritz, synes jeg. Jeg har serveret den for venner flere gange og den var ret populær. Savner du også den bitre appelsincocktail, så skal du prøve den her Winter Aperol spritz.

Opskrift på Winter Aperol spritz til en person:

8 cl crémant (man kan også bruge f.eks. cava eller prosecco. Det skal bare ikke være søde bobler som asti. Det bliver for sødt)
6 cl aperol
2 cl tranebærjuice
Cirka 2 cl danskvand
En kvist frisk rosmarin
Appelsinskal (husk enten økologiske eller usprøjtede appelsiner, når I skal bruge skallen)
Isterninger

Tag et stort vinglas og kom en håndfuld isterninger i. Skær et par strimler appelsinskal og kom dem i sammen med en kvist frisk rosmarin. Dernæst kommer I aperol og tranebærsaft i glasset. Der toppes med crémant og til sidst en lille smule danskvand. Tag en ske og rør forsigtigt rundt og nyd så din Winter Aperol spritz!

Find opskrifter på alle mine andre cocktails HER

Winter aperol spritz opskrift reciepe

In Summer I love the bitter orange aperol spritz cocktail, but it doesn’t go that well during the winter, does it? Well, then we just have to make a Winter aperol spritz! A Winter Aperol Spritz is very similar to the aperol sprizt you probably know, but the cranberry juice and fresh rosmary adds the “winter” in “Winter Aperol Spritz”, I think. Reciepe for one Winter Aperol spritz: Take one big wine glass, fill it with ice and add the fresh rosmary. Pour aperol and then cranberry juice into your glass. Then add some sparkling wine (like cremant or cava) and a splash of clubsoda at the end. Stir gently with a spoon and then enjoy your Winter Aperol Spritz!
You can find all my cocktails HERE and you can follow my Cocktails board on Pinterest HERE

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsberetning med Flora