Ammevenlige kjoler

10 ting jeg vil lave i marts

lyserød gyvel

Åhh den første forårsmåned. Hvor har jeg glædet mig til det! Og marts bliver en travl en af slagsen – men på den rare måde. Måneden kalder også på en gang forårsrengøring og -oprydning. Jeg vil især gerne have sorteret ud i vores tøj, i køkkenskabe og skabet med overtøj. Jeg er sikker på, at der er flere ting, som vi ikke bruger længere.

I marts vil jeg…

  1. … fejre Bellas fødselsdag to gange. Det fortjener hun i den grad også. De sidste par måneder har lillesøster virkelig stjålet vores fokus, så jeg glæder mig til at fokusere på og fejre hende flere gange her i marts.
  2. … og så skal hun starte i Forårs SFO. Det lader vi lige stå lidt. Det fatter jeg ingenting af. Er hun ikke stadig kun 2 år eller sådan noget?! Stop.tiden. Hun startede i fredags og jeg har skrevet om hendes første dag HER
  3. … i babybio og se Green Book. Jeg skal jo lige se, om den fortjente den der Oscar 😉
  4. … få købt de nødvendige forårsting til Bella. Hun mangler sko (tænker hun skal have dem her*) og nyt regntøj (der overvejer jeg dette sæt*). Forårsjakken er heldigvis allerede købt og det blev denne. Den er endnu pænere i virkeligheden! Hun har heldigvis dette termosæt fra efteråret, men ellers skal der købes lidt sommerkjoler og badetøj også.
  5. … Tictail lukker hele deres platform i starten af april. Derfor sælger jeg voldsomt ud på min tictail shop HER (da jeg ikke har fundet en ny platform endnu + for at undgå at skulle oprette alt for mange ting det nye sted). Jeg har derfor lavet to rabatkoder til shoppen. Hvis I bruger FORÅR giver den 10%. Køber I to ting eller flere, så kan I bruge 2TING og så giver den 15%. Besøg shoppen HER
  6. … lave flere cocktails. Jeg er blevet helt bidt af det og har en mere på vej til jer (hvis I synes, at en flydende version af æbletærte lyder godt, så hold øje med bloggen 😉 ). I finder i øvrigt alle mine cocktails HER
  7. … glæde mig til at vi skifter til sommertid. Lyse aftener, åh jeg har savnet jer!
  8. … få styr på de sidste detaljer omkring Floras barnedåb. Vi har samtale med både præst og spisested her i marts. Vi skal endeligt også have besluttet os for faddere (det kan vi bare ikke gøre, før vi ved, hvem der kommer… og der er altid nogen, der ikke svarer inden SU-dato. Jeg troede ellers, at vi efterhånden var voksne nok til, at folk kunne finde ud af sådan noget?). Og så skal jeg have bestilt blomster (overvejer bare at fylde nogle vaser med overstående blomster; pink og meget duftende gyvel) og bestille disse bordkort, men igen – det kan jeg først gøre, når jeg ved, hvem der præcis kommer. Men er de ikke mega fine?
  9. … få taget billeder af Flora til hendes første pas <3 Vi skal nemlig afsted på hendes første ferie i april og sådan et pas har jo et par ugers leveringstid.
  10. … men også sørge lidt over fastelavnsbollesæsonens afslutning for i år. Det har været mit barsels-fix de sidste mange uger (med Bella var det de store chokoladeboller fra Lagkagehuset med tandsmør), men hvis jeg skal have nogle forhåbninger om, at Flora æder de sidste graviditetskilo, så er det måske meget godt, at sæsonen er slut nu.

Har I nogle rare planer for marts?

Ah the first month of spring. I have been waiting for this for so long! In March I wanna buy new shoes for Bella (I’m considering these ones*) and this jacket. Be in total schok of the fact that Bella started school last week. Isn’t she still like 2 years old or something like that?! I’m also gonna try to get the last things for Floras Christening sorted; we have meetings with the priest and the café – and I’m gonna buy these for the table.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ammevenlige kjoler