En meget særlig dag

Ammevenlige kjoler

ammevenlige kjoler til barnedåbAmmevenlige kjoler VILA &Other Storiesammevenlige kjoler

Reklamelinks markeret med*

1/ HER   2/ HER*   3/ HER*   4/ HER*
5/ HER 6/ HER*   7/ HER 8/ HER*
9/ HER*   10/ HER 11/ HER*   12/ HER*

Om en måneds tid holder vi Flora barnedåb og i den forbindelse kunne jeg godt tænke mig at tage mig nogenlunde okay ud, ha ha. Det kalder på en ny kjole, synes jeg (selvfølgelig). Jeg har faktisk allerde købt denne her* og den er rigtig fin (og den passer), men tager mig selv i at kigge lidt videre hele tiden. Nu har jeg lige klikket denne nr. 4* hjem. Den er godt nok yndig og bliver den ikke brugt til barnedåben, så kan den bruges på vores rejser i år og resten af sommeren. Faktisk ville jeg gerne eje alle kjoler her i indlæg – og også gerne den her fra Gina Tricot* , som jeg faldt over efter indlægget her var lavet.

Fælles for dem alle her er, at det er ammevenlige kjoler. Noget som en del af jer har efterspurgt et indlæg med. Heldigvis er der både slåom kjoler og kjoler med knapper ned foran ALLE steder lige nu, så jeg synes faktisk ikke, at det er supersvært at finde ammevenlige kjoler lige nu. Jeg har til gengæld haft sværere ved at finde nogle, hvor der er lynlås foran. Det er ellers ret praktisk og virkelig nemt (det går hurtigere end knapper). Men alle disse burde være ret ammevenlige kjoler. Foretrækker I “almindeligt” tøj eller regulært ammetøj?

Jeg håber, at I fik lidt inspiration til ammevenlige kjoler – og egentlig også jer, der ikke nødvendigvis har en baby, hvor brysterne skal hives hurtigt frem. De er jo ingen af disse, der er decideret ammetøj. Det er bare almindelig kjoler, der er ekstra ammevenlige.

Floras Christening is in about a month from now and I need want a new dress. I’ve already bought this one* and even though it fits and I like it, then I still keep looking online – what if I found something better? Now I’ve ordered this one* too. It’s just so lovely and if I don’t end up wearing that one on the day, then I can still wear it all summer.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

  • Sara

    Jeg vil lige tippe om, at kjole nr. 1 fra just female er ret stor i størrelsen, så jeg ville nok gå en størrelse ned ift. normalt. Den fås også i navy som også er super fin! ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Mange tak for tippet – den kunne jeg nemlig godt finde på at købe! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En meget særlig dag