MIT FINE ODENSE: Nouvelle

Tillykke min Bella

Milk & Soda duck clip unicorn hårspændeMilk & soda unicorn duck clip hårspænde

Tillykke med de 6 år min smukke pige <3
6 år med dig er gået hurtigt og jeg er så stolt over, at du er MIN datter. Smuk, klog, sød og empatisk. Og en fremragende musiksmag (Lady Gaga, Britney Spears mm) og verdens bedste storesøster. Sidste år ønskede du dig en cykel og en lillesøster i fødselsdagsgave. Selvom sidstnævnte endte med at være en overraskelse, som vi ikke havde planlagt, så fik du begge ønsker opfyldt – med lidt leveringstid på lillesøsteren, ha ha. I år ønskede du dig heldigvis bare LEGO – det forstyrrer ikke nattesøvnen i de år.
Tak for dig min skat og TILLYKKE. Må din dag være fyldt med gaver, dine venner, savle-kys fra Flora, enhjørninge, glimmer, sushi og kærlighed <3
I dag fejrer vi Bella, der fylder 6 år. Shit, hvor er årene gået hurtigt. Det er jo helt åndssvagt. Dagen har ind til videre stået på vækning med sang (Flora snorksov, så vi måtte hviske-synge for ikke at vække hende), gaver og fejring i form af børnefødselsdag med hendes venner. Lige nu leger Tim og Bella ovenpå med LEGO, imens Flora får sig en lille lur. I aften står den på sushi (Bellas yndlingsret sammen med pasta med pølser og ketchup – hun spænder vidt i smag, ha ha) og så skal vi bare hygge. Måske med en film?
Rigtig god weekend!

Hårspændet er fra mærket Milk & Soda og jeg har købt det i Magasin her i Odense. Det fås også online HER. Bellas kjole er fra Bakito HER

Happy birthday my beautiful Bella <3 Today she’s turning 6 and I can’t believe how time has flown. You sweet, kind, smart, beautiful and the best big sister in the world. I hope you’re having the best day filled with gifts, your friends, drooling kisses from Flora, unicorns, glitter, sushi and love <3 Bellas hair clip is from Milk & Soda and her dress is from Bakito.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT FINE ODENSE: Nouvelle