Matchende sæt til Bella og Flora

10 ting jeg vil lave i april

Reklamelinks markeret med *

… Og sådan gik der pludselig 10 dage af april i et øjeblik. Var det ikke lige 1. april i går? Jeg har løbet rundt for at blive klar til Floras dåb, som vi holdte i søndags. Samtidig har Tim haft utrolig travlt og det har gjort, at jeg har været ret alene med pigerne, hvilket ikke efterlader mange ledige minutter til at skrive herinde. Det har ellers irriteret mig, fordi jeg har savnet det. De sidste par dage har et par af jer på instagram spurgt, om jeg er stoppet med at blogge. Det kan jeg svare et rungende nej til! Jeg skal bare lige finde en balance mellem barsel, baby og blog, men jeg har på ingen måder tænkt mig at stoppe. Jeg har endda et outfit på vej til jer – for første gang i meget lang tid! Dem glæder jeg mig til at komme i gang med at dele herinde igen. Det har jeg også savnet, men mere om det, når jeg deler outfittet.

Her i april vil jeg…

 1. … en weekend til Flensborg. Det er Floras første tur ud af landet og jeg glæder mig meget. Bella har i øvrigt været på tre kontinenter og i 14 lande, men hun har aldrig været i Tyskland (vi var på vej for nogle år siden, men der skete dette jo desværre). Fordi hun ikke har været i landet før, så synes hun, at det er SÅ eksotisk, at vi skal til Tyskland og hun snakker meget om det. Skal I i øvrigt snart rejse med en mindre baby, så har jeg tips til HER og HER.
 2. … holde Floras barnedåb. Det gjorde vi i søndags og det var en virkelig skøn dag. Jeg deler billeder med jer snarest og tips til når man skal planlægge sådan en dåb.
 3. … til København, hvor jeg endelig se min søster og svogers “nye” hus. De flyttede ind i december, hvor Flora var få uger gammel og sov elendigt – og de var ikke rigtigt på plads før et godt stykke tid efter. Men nu skal vi endelig se det og jeg glæder mig helt vildt. Jeg har heller ikke været i København siden august, så det er på tide med et gensyn! Vi når også lige et besøg hos søde venner, hvis hus vi heller ikke har set endnu. Det bliver rent nye-huse-tour!
 4. … glæde mig ufatteligt meget til premieren på sidste sæson af Game of Thrones. Hvem ender på jerntronen? Får de besejret the white walkers? Åh det er så spændende!
 5. … og i forbindelse med at vi skal til Flensborg og snart også på flere ferier, så skal vi have købt en klapvogn. Vi har ikke plads i bilen til både barnevogn OG bagage, så der må en klapvogn til (og vi gider heller ikke slæbe en barnevogn med op i et fly). Jeg har faktisk tænkt at købe den brugt. Både for at spare lidt penge, men også for at være en lidt mere bevist forbruger. Jeg holder øje nede hos “Alt til barnet” her i Odense (reklame, da jeg har en stand dernede), hvor man kan finde virkelig mange gode ting til børn til seriøst INGEN penge. Jeg har allerede købt lidt sommertøj til Flora dernede: en sommerhat fra Wheat, en sommerkjole fra Poppy Rose og en sommerdragt med korte ærmer og ben fra Marmar – og jeg har sammenlagt givet under 100 kroner fra de tre ting, som er i rigtig god stand. I finder dem HER
 6. … meget gerne i babybio igen. Nu skal jeg passe på, at jeg ikke jinxer det, men Flora er virkelig sød og god til at gå i biografen!
 7. … købe træ til haven. Nærmere betegnet endnu et af disse. Vi købte det første, da det er Bellas første forår i vores hus. Vi tænkte derfor at det var passende at købe et mere nu, hvor det er Floras første forår.
 8. … købe mig en ny kjole eller to. Jeg shopper nærmest ikke til mig selv lige for tiden. Nok fordi min krop stadig er lidt anderledes efter fødsel og brysterne her under amning. Derfor gider jeg ikke gå amok lige nu, men omvendt trænger jeg virkelig til at føle mig lidt ny og lækker. Heldigvis er de fleste af de kjoler, som jeg lurer på ret fornuftige pris. Kigger blandt andet på denne her* og jeg har netop købt denne fra Zara. Og så er jeg lidt skudt i denne*, men kan ikke finde ud af, om jeg vil få den brugt?
 9. … til gengæld skal jeg virkelig til at stoppe mig selv i at købe mere til pigerne lige nu. Det er helt forfærdeligt dette forår, hvordan jeg bare forelsker mig i ALT jeg ser til dem. Seriøst, den her dragt* er da ALT for cute og den må Flora da bare eje. Ikke? Og denne taske* til Bella. Stop mig lige!
 10. … bage denne kage i påsken. Den lyder vildt lækker og jeg tænkte, at Bella og jeg kunne hygge med at pynte den sammen.

Har I nogle gode planer for april?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

10 kommentarer

 • Ditte

  Rejseklapvogn til baby; Babyzen YOYO. Den får den allerstørste anbefaling fra mig! Håndbagage størrelse i fly, SÅ smart! Nem at slå op og i. Og super behagelig og nem at trille med på al slags underlag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, Flensburg er bare altid så mega hyggelig – prøv evt. kryds-af-brunchen på Kritz, der er sååå meget at vælge mellem, og det koster nærmest ingenting.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak for tip, det er straks noteret! Og jeg vil netop især gerne have tips til steder, hvor man kan spise i løbet af dagen, fordi om aftenen har vi en ugidelig baby, så der tænker jeg, at den måske bliver “kørt ind” med take away på værelset 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Det er så sjovt, at du skriver, at du overvejer at købe brugt klapvogn. Jeg kan nærmest ikke forestille mig at gøre andet, for jeg synes virkelig, børneting er dyre og tit virkelig fine brugt. Altså, forstår godt, man vil have nyt og fordømmer slet ikke! Jeg er bare så nærig, at jeg er ved at falde om ved tanken om en søskendevogn til 13.000 uden udstyr – så vi endte på en brugt med alt udstyr til 1.400 i stedet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Vi er også endt med at købe en brugt! Og jeg er enig med dig i, at det er virkelig dyrt og denne gang vil jeg hellere bruge penge på sjovere ting (fx. at rejse). Og så er det også godt for miljøet at bruge tingene noget mere, før vi bare køber nyt og smider det andet væk. Vi endte med at finde præcis en magen til den første, vi havde til Bella (den her) og så endda til kun sølle 250 kroner. Win!!

   Og jeg synes bestemt at det er normalt – heldigvis! Vi har selv blandet lidt denne gang. Autostol er ny, klapvogn er brugt, flere ting har vi arvet/lånt af venner og så har vi også nogle ting tilbage fra, da Bella var lille. Blandt andet en masse tøj. Og så køber jeg også brugt tøj denne gang. Især mærkevarer der nærmest ikke er brugt her til de små størrelser og især sommertøj til Flora, som hun jo kommer til at være i så kort tid.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Eller du skriver ikke, at du overvejer, men det “faktisk” fik det bare til at lyde, som om det ikke var så normalt for dig. Derfor tolkede jeg lige på det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Åh ja, tøjet i de små størrelser er jo bare SÅ sjældent slidt. Fordi de jo nærmest ikke kan passe det i mere end tre uger! Hvilken klapvogn er det mon? Vi har været lidt uheldige med klapvognsvalg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, det er jo lige det. Der er seriøst bodyer, som Flora har været i 1 og 2 gange. De er jo helt som nye!

   Det er denne her fra Esprit: Den passer rigtig fin til vores behov (som primært er en klapvogn til “på farten” – den skal kunne være i bilen og må tages med helt op til gaten på ferier). Vores behov er slet ikke til de der store brede klapvognen fra fx. Emmaljunga. De fylder alt, alt for meget.
   https://missjeanett.dk/2014/02/aruba-billeder/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvor er din datters sæt fra? Det er så sødt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matchende sæt til Bella og Flora