Outfit of the day #465

Floras første udlandstur: Kom med jeres tips til Flensborg!

rejse til Barcelona med babyrejse med baby til Barcelona

Billeder fra Bellas første udlandstur; Vi var i Barcelona, da hun var omkring 3 måneder gammel. Læs om den tur HER

Har I haft en god påske? Min har været en lidt blandet omgang. Vi var et par dage i København, hvor vi fik besøgt venner og min søster og svoger. Begge sæt har købt nye huse, siden vi var i København sidst, så det var virkelig skønt at se deres nye hjem. Jeg er godt nok vild med min søster og svogers hus på Holmen i nærheden af Reffen. Virkelig skønt område med masser af vand i form af en sø og havnen. Jeg har dog også haft nogle dage, hvor jeg ikke var på toppen og var faktisk ret skidt – og er ikke helt ovenpå endnu, men ser nu frem til den kommende weekend.

Vi skal nemlig til Flensborg! Jeg har aldrig været der og Tim har ikke været der, siden han var barn, så vi kunne virkelig godt bruge nogle tips fra jer. Vi skal afsted med begge pigerne; Bella på 6 år og Flora som fylder 5 måneder præcis på fredag. Vi har et par dage i byen, men hvad skal vi se? Det skal helst ikke være aktiviteter for langt væk, da vi gerne vil være tæt på hotellet, hvis der skulle være noget med Flora (babyer kan seriøst være som tikkende bomber nogle dage – man ved aldrig, hvornår de går af). Jeg tænker, at vi fredag især bare skal gå lidt rundt i byen og få en fornemmelse af den. Vi skal bo tæt på fjorden. Vi har styr på aftensmad den første aften; der spiser vi på hotellets restaurant, som skulle være rigitg god. Den næste aften tænker vi, at “køre den ind” med noget take away på værelset, så er der nogle af jer, der kan anbefale noget godt, så vi ikke ender med McDonalds? I må også rigtig gerne komme med tips til nogle lækre frokoststeder! Og er der nogle insta-worthy steder, man ikke må overse?

Bella glæder sig helt vildt, fordi på trods af at hun i en alder af 6 år har været i 14 lande og på 3 kontinenter, så har hun aldrig været i Tyskland. Hun synes, at det er _meget_ eksotisk! Jeg glæder mig bare til at opleve en ny by og komme lidt væk. Vi er hjemme igen søndag, så det er bare et par dage.

Jeg ville blive SÅ glad, hvis I ville dele nogle tips om Flensborg! Og følg gerne med på min instagram HER, hvor jeg under turen vil opdatere flittigt og dele Floras første udlandstur med jer derinde. Jeg gemmer efterfølgende de vigtigste stories derinde som “højdepunkter” på min profil, så I altid kan finde dem under et højdepunkt, som jeg bare vil kalde “Flensborg”. Jeg har allerede en derinde med Skotland. Den genså jeg lige selv den anden dag – SÅ hyggeligt (og nu med savn til Skotland, av).

This weekend we are taking Flora out of the country for the first time and we’re going to Flensburg in Germany. I’ve have never been, so do you have any tips? Great lunch spots? Things to do with kids? Insta-worthy places? You can follow our trip to Flensburg in my instagram stories HERE

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

3 kommentarer

  • Anita Jørgensen

    I skal spise tapas på La tasca. Så lækkert!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Lige et total off-topic spørgsmål: hvad gør du med de ting, du havde til salg på tictail, nu hvor de er lukket? Finder du et andet sted at sælge dem?

    Rigtig god tur til Flensburg!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Jeg ved det ikke rigtigt endnu. Har du en god idé?

      Og tak, vi havde en rigtig god tur!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #465