Vi er smuttet til Portugal!

Flensborg guide og tips (konkurrence med et ophold i Flensborg)

Oluf Samson Gang Flensburg - Flensborg GuideFlensborg guide Flensborg havn hafenFlensborg guide tips - Oluf Samson gang FlensburgFlensborg guide og tips - Oluf Samson gang Flensburg

Indeholder reklame for Hotel Hafen Flensburg

På trods af at Flensborg ikke ligger langt fra den dansk-tyske grænse (husk pas!), så havde jeg før denne tur, aldrig besøgt byen, der ligger så yndigt ud til Flensborg fjord. Og det er en skam, fordi Flensborg er en rigtig hyggelig by, hvor der både er muligheder for god mad, shopping og så er den ret børnevenlig. Den er oplagt som udflugtsmål for en venindeflok eller en forlænget weekend med sin lille familie.

Der er cirka 80-90.000 indbyggere i Flensborg, men det virker faktisk mindre. Og det er ment på den gode måde! Byen er virkelig hyggelig med sine mange små charmerende gader og baggårde. Vi besøgte Flensborg i april fra fredag til søndag og jeg kunne egentlig sagtens have brugt en dag eller to mere i byen. Det kunne også sagtens være en by, som vi kom tilbage til igen. Flensborg er ret oplagt som en “nem og billig” get away. I får her min Flensborg Guide og hvis I har nogle spørgsmål, så skal I være så velkomne til at stille dem i kommentarfeltet.

Bellas kjole er herfra og sko herfra samt hendes hårsløjfe herfra*. Mit hårspænde er herfra* og kjolen er en gammel sag fra Vero Moda.

Sankt Jürgen kirche - Flensborg guideSankt Jürgen kirke - Flensborg guide og tipsFlensburg Flensborg - Sankt Jürgen kirke

Sankt Jürgen kirke

Der er overraskende mange fine kirken inde i Flensborg midtby. Langs shoppinggaden er der især mange, men det var nu Sankt Jürgen kirke, der inden vores ankomst, havde fanget min opmærksomhed, da jeg googlede i en masse Flensborg guide. Det så simpelthen så yndig ud med sine farvede vinduer og placeringen lidt “oppe over” byen. De smukke vinduer skaber næsten en diskostemning med smukt lys inde i kirken. Bella fik i hvert fald danset lidt 😉 Sankt Jürgen kirke er den kirke, som man kan se på den anden side af vandet, når man står foran Hotel Hafen Flensburg. Den virkede til at være længere væk end den egentlig er og det tog ikke så lang tid at gå fra gågaden og op til kirken – maks 15 minutter, som vi klarede med Flora i klapvogn og Bella der selv gik. Det er virkelig en smuk og lidt anderledes kirke, og den er et besøg værd!

Flensborg Guide - gamle kaptajnskvarterFlensborg Guide - Sankt Jürgen strasse

Det gamle kaptajnskvarter (Sankt Jürgen strasse)

Er I alligevel på vej op til Sankt Jürgen kirke, så sørg for at turen derop går langs Sankt Jürgen Strasse. Det er det gamle kaptajnskvarter og gaden er simpelthen SÅ hyggelig med små søde huse, smalle gyder, sære haver, sjove huse og en generel gammelromantisk stemning. Dén rute vil gøre jeres gåtur langt mere hyggelig – og husk at kig ned at de fine sidegader.

Flensburg street art Renate Delfs - Flensborg guideFlensburg hafen - Flensborg guide

Gåtur langs havnen

En gåtur langs havnen kan også anbefales, da der er så hyggeligt der ned langs vandet. På den modsatte side af havnen, i forhold til Hotel Hafen Flensburg, er der flere legepladser og steder, hvor man kan få lidt at drikke.

Oluf Samson Gang gade Flensburg - Flensborg GuideOluf Samson Gang Flensburg - Flensborg Guide

Oluf Samson Gang

Den lille gade, utrolig tæt på hotellet, er med sine brosten, skæve gamle huse og roser langs bygningerne simpelthen så hyggelig. Gaden har eksisteret i flere hundrede år og startede med i 1600-tallet at være gaden, hvor byens søfolk boede. Hopper i frem til starten af 1900-tallet (omkring 1. Verdenskrig), så var Oluf Samson Gang der stedet, hvor byen prostiturede holdte til og hvor de viste sig frem i vinduerne. I dag er det “bare” en rigtig hyggelig og romantisk gade, der er et rigtig populært sted at bo.

Kirken Sankt Nicolai, der ligger for enden af gågaden på en stor plads, er også et besøg værd. Den er kæmpe stor! Hvis vi havde haft en dag mere, så var vi taget til Glucksburg, der ligger omkring 10 km fra Flensborg. Her ligger slot i nogle rigtig smukke omgivelser, som jeg har hørt fra mange, er et besøg værd. Vi nåede det ikke, men tænkte jeg alligevel ville give tippet videre her i min Flensborg Guide.

Hotel Hafen Flensburg - Flensborg GuideHotel Hafen Flensburg - Flensborg GuideHotel Hafen Flensburg - Flensborg GuideHotel Hafen Flensburg - Flensborg guide og tipsHotel Hafen Flensburg - Flensborg guide

Vi boede på Hotel Hafen Flensburg, der ligger på stykket langs havnen. Hotellet har virkelig store rumlige værelser og man har enten udsigt til havnen eller deres gårdhave. Hotellet åbnede i 2016 og man kan godt mærke, at det ikke er så længe siden; det hele er opdateret og lækkert, men hvor de samtidig har formået at beholde den historiske stemning. Hotel Hafen Flensburg har et maritimt tema og det spotter man hurtigt rundt omkring på hotellet og på værelserne, hvor der blandt andet står et sødt skilt med “Velkommen ombord”, når man træder ind. Desuden har de en virkelig god morgenmad med egen laks, bobler, pandekager, hjemmelavet “risifrutti” og meget, meget mere. Vi gik ikke fra morgenmaden – vi trillede derfra begge morgener. Hotellet har også det sødeste personale, som var meget opmærksomme og hjælpsomme. Man kan nemt parkere omme bagved hotellet og så har Hotel Hafen Flensburg bare en virkelig god beliggenhed og skøn beliggenhed hvorfra man nemt kan udforsket Flensborg, da man kan gå til det meste. Planlægger I en tur til Flensborg, så har Hotel Hafen Flensburg virkelig mine varmeste anbefalinger!

I kan booke ophold på Hotel Hafen Flensburg lige HER

Weinstube Flensburg flammkuchen Flensborg guideFlensborg Guide - flammkuchn Weinstube

Die Weinstube im Krusehof

Da jeg spurgte efter tips til Flensborg mit netværk, var Die Weinstube im Krusehof klart det, der blev nævnt allerflest gange og derfor kunne vi ikke rigtig ignorere det. Og det er jeg glad for, at vi ikke gjorde! Stedet ligger i en af de hyggelige gyder/sidegader til Rote Strasse og man kan side både ude og inde. De er især kendt for deres mange versioner af flammkuchen, der vel er en slags tysk pizza; Meget tynde bunde og så forskelligt fyld. Tim har en tidligere kollega, der faktisk er fra Flensborg oprindeligt og han sagde, at hvis man ikke havde været der før, så synes han, at man skal gå efter den klassiske flammkuchen, der er med cremefraiche, ost, skinke og løg. Og man skal jo lytte til de lokale, så sådan en delte vi til frokost. Det er virkelig simpelt og rigtig lækkert – og så er det billigt. Vi efterlod seriøst ikke en krumme! Er man ikke lige til disse ingredienser, så var der rigtig mange andre flammkuchen med andet fyld og nogle mindede mere om “rigtig” pizza med tomatsauce mm end denne. De har også søde flammkuchen til dessert og er man slet ikke til flammkuchen, så var der også andet på menukortet.

Die Weinstube er rigtig populær og det virker til, at de fleste kender til stedet og derfor kan det omkring aftensmad også være svært at få bord, hvis man ikke har reserveret i forvejen.

Columbus Hotel Hafen Flensburg - Flensborg GuideHotel Hafen Flensburg - Restaurant Columbus - Flensborg GuideRestaurant Columbus - Hotel Hafen Flensburg - Flensborg Guide

Restaurant Columbus på Hotel Hafen Flensburg

Vælger I at overnatte på Hotel Hafen Flensburg, så er det oplagt at spise middag på hotellets restaurant, Columbus. Vi nød en dejlig middag på hotellets restaurant, hvor jeg især var ret glad for deres alternative “take” på en Coq au vin og Tim fik rigtig lækker fisk med bacon (!) sovs. Der var også flere vegetariske retter, hvis man ikke spiser kød. Bella fik også fisk og generelt havde de nogle rigtig fine børneretter på menuen, hvor det hele ikke bare bliver “noget med pomfritter”. Thumbs up for det! Restauranten er i øvrigt indrettet i samme maritime stil som resten af hotellet. Det er gennemført og der er virkelig tænkt over dette, da hotellet blev bygget. Columbus ligger lige ved siden af receptionen og det kan i weekenderne være nødvendigt med bordbestilling, men spørg eventuelt receptionisten ved ankomst.

Flensborg Guide FlensburgFlensburg street art - Flensborg GuideBraasch's Rum Flensburg - Flensborg Guide

Taget Flensborg bys størrelse i betragtning, så har de faktisk et ret lang gågade (Grosse Strasse) og den er fyldt med rigtig mange butikker. Der er mange af de kendte danske; Vero Moda, Only, Søstrene Grene og flere. Vi var ikke på den store shoppetur, men vi fik besøgt en ret fin legetøjsbutik, der hedder Alles für das kind, som Bella også elskede. Det er en ret gammel butik og Tim kan faktisk huske, at han har besøgt den flere gange som barn. De har holdt fast i butikkens gamle stil og den mindede mig om, hvordan jeg tror, en legetøjsbutik så ud i 1950erne. Den kan anbefales, hvis man har små størrelser med!

For enden af gågaden/Grosse Strasse ligger Sankt Nicolai kirken og på pladsen foran kirken er der ofte marked. Vi var så heldige, at det var der den lørdag, hvor vi var i byen. Markedet var fyldt med grønt, frugt, fisk, blomster og alle mulige andre delikatesser. Desuden var der ret mange cafeer ved pladsen.

Meget tæt på denne plads ligger Rote Strasse, som er en lille, men hyggelig gade. Det hyggeligste er dog gaden “sidegader” og små gyder, hvor der gemmer sig butikker og restauranter (blandt andet Weinstube, som jeg har anbefalet). Er man til rom, så skal man næsten besøge butikken Braasch’s Rum, der ligger både i gågaden og på Rote Strasse (jeg synes personligt, at butikken i Rote Strasse er hyggeligst af de to). Flensborg har i gamle dage været lidt af et “romcentrum”, da skibe fra karibien lagde til havnen i Flensborg med deres importerede rom.

KONKURRENCE: En af jer kan nu vinde et ophold med 2 overnatninger på Hotel Hafen Flensburg. Udover overnatning, så vinder man også en middag i hotellets restaurant den ene aften. Der er desuden morgenmad begge morgener. Premieren skal benyttes i 2019. For at deltage skal I bare svare på en enkelt spørgsmål:

I hvilket årstal overnattede Kong Frederik VII på adressen, hvor Hotel Hafen Flensburg i dag ligger?
Læg en kommentar her på indlægget med dit svar senest d. 3. juni kl. 22.00. Vinderen kontaktes efterfølgende på mail, så sørg for at bruge din rigtige email, når du lægger kommentaren med svar. I kan finde svaret på deres hjemmeside HER
Jeg godkender først kommentarer med svar, når konkurrencen er slut, så man ikke kan se, hvad de andre har svaret. Konkurrencen er slut!

I kan finde alle mine rejseguides HER og vil I have flere tips til Flensborg, så kan I på min instagram HER finde alle de relevante stories fra vores tur, som jeg har gemt under highlight “Flensborg” (den lyserøde cirkel, hvor der står “Flensborg” under).

This is my Flensborg Guide and Flensborg itinerary – we spent a lovely weekend in this German town near the border to Denmark. Where to eat: Try the classic German flammkuchen at Weinstube and eat a great dinner at restaurant Columbus at the Hotel Hafen Hotel. Where to sleep: We stayed for two nights at the very lovely Hotel Hafen Flensburg. It’s situated at the harbour and has lovely spacious rooms. Their breakfast was great with homemade salmon, fresh fruit and so much more. You can book your stay HERE What to see: Where to shop: Grosse Strasse (the walking street) and Rote Strasse. Visit the Braasch’s Rum shop for great rum and Alles für das kind – an old toy store.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

225 kommentarer

 • Maria

  Svaret er 1854
  Jeg ville elske at opleve smukke Flensborg sammen med min kæreste. Han har boet i Flensborg før jeg mødte ham og vi har snakket meget om at se byen sammen en dag. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser ud til, at I havde et dejligt ophold. Sikke nogle søde billeder af dig og pigerne <3 Kong Frederik VII overnattede der i 1854.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh tusind tak, Lisa! Det havde vi virkelig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Sikke en hyggelig guide – og fin konkurrence. Jeg ville elske, at invitere min kæreste med da vi bor i London og han ikke har set så meget af Europa (endnu!).

  Svaret på spørgsmålet er: År 1854. KONG FREDERIK VII overnattede på hotellet i år 1854.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Det gjorde han i 1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette Larsen

  Sikke en dejlig guide til Flensburg med smukke billeder. Kong Frederik VII overnattede på adressen i 1854 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han overnattede i år 1854 i hele fem dage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  1854

  Bare jeg vinder🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • thilde

  I 1854 i fem dage:-) Elsker Flensborg. Er selv oprindeligt sønderjyde og har besøgt byen mangegange, men din guide indeholdt mange nye tips som jeg ville nyde at udforske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Uhh en lækker konkurrence. Vi har kun lige for nyligt været et smut i Flensborg og har snakket om at tage tilbage snart. Svaret er 1854, hvor han boede der er i 5 dage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Han overnattede der i 1854. Både byen og hotellet ser skønt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva B

  1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Svar: 1854

  Min mor og jeg har længe snakket om at tage en tur til Flensborg, da jeg også kun har hørt, at det skulle være en hyggelig og fin by. Så det kunne være perfekt at kunne invitere hende på et lille getaway 🤞🏼☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er din fine pink kjole fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  1854 er mit svar. Håber at det bringer held 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  SELVESTE KONG FREDERIK VII overnattede i år 1854 fem dage på hotellet med sit følge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Kruse

  Orv hvor ser det skønt ud! Om vi vinder eller ej er det da bare et perfekt stop til vores tur rundt i Tyskland til sommer 😍
  Svaret er:
  SELVESTE KONG FREDERIK VII overnattede i år 1854 fem dage på hotellet med sit følge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winni

  I 1854. Vil elske at vinde sådan en afstikker til min mand og jeg – helt uden ungerne i fred og ro 🙈😆😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Det gjorde han i 1854 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Bjergskov

  Kong Frederik VII overnattede i 1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Det var i 1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel Zielke

  Det gjorde han i 1854 🙂

  Jeg har tidligere på måneden været på den første weekendtur til Göteborg med min søster. Det var helt fantastisk med en getaway og kvalitetstid, da vi til daglig bor henholdsvis i Odense og i Aalborg. Efter at have læst dette oplæg skal den næste tur så absolut gå til Flensborg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Kong Frederik VII overnattede der i 1854. I 5 dage. 🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Svaret er 1854 ❤️

  Ville elske at kunne invitere min “Store S” med på en kærestetur til Flensborg – det kunne vi godt trænge til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  1854 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Louise

  Det gjorde han i 1854
  Flensborg er den hyggeligste by👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise L

  Tak for en super god guide til Flensborg! Det ser utroligt hyggeligt ud og ligner klart et sted der er et besøg værd – fingers crossed!!
  Kong Frederik VII overnattede i år 1854.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Det gjorde han i 1854 🙂
  Lyder simpelthen dejligt med sådan en weekend! Krydser fingre for, at jeg også kan få muligheden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Reher

  Wauw! Flensburg ser virkeligt dejligt ud; vi har tit overvejet “en weekend over grænsen”, men ender altid i DK – det tror jeg vi kommer til at lave om på!

  Svaret på konkurrencen er: 1854 – nu krydser jeg bare fingre for at det bliver mig, der kan invitere Wonderhubby på tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja B

  1854.
  Jeg ville elske at kunne forkæle min lillesøster med dette! Hun er presset med eksamener og sommerskole, så hun kunne godt bruge en getaway 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Malene

  Uh, det kunne dælme være lækkert at vinde! Han overnattede i 1854.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det gjorde han i 1854.
  Jeg krydser alt, hvad der kan krydses. Det ville være en perfekt get away inden, tre bliver til fire – eller måske efter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det lyder som en rigtig hyggelig tur og en hyggelig by.
  Frederik VII overnattede her fem dage i 1854 🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Han boede der i år 1854. Min familie kommer fra Flensborg, besøgte byen for et par års siden, men opholdt mig mest på byen lokal arktiv for at forske i familiens historie. Men det kunne være spændende og se langt mere af byen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Det var i 1854☀️🌸👑🙏 Flensborg er en dejlig by!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Kong Frederik overnattede på adressen i 1854 😊 Skønt indlæg med en masse tips til en by, jeg ellers synes, jeg har set det meste i – nu er der en grund til at besøge Flensburg igen igen 😊!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Sofie

  Det gjorde han i 1854 🙌🏻👑

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Schjødt

  Svaret er 1854 🙂 Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina Andersen

  Det var i år 1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lennie

  Han overnattede der i 1854. Mega fed præmie, hotellet så så lækkert ud på dine stories😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han overnattede fem dage i år 1854 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe M

  Kongen overnattede der i år 1854
  Det ville være SÅ fantastisk at vinde sådan et ophold 🍀🤞 jeg har kun kørt gennem byen, men vil rigtig gerne opleve mere af den!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke BN

  Det gjorde han i 1854!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Frederik VII overnattede på hotellet i 1854🤴🏻. Jeg har aldrig været i Flensburg, så håber at jeg kan være så heldig at vinde 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det gjorde han i 1854 😊 det ville være den fedeste morgengave til min kommende mand!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Dejlig by og fin konkurece. I år 1854 er svaret
  V fingre 🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicolai

  1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  Det gjorde han i 1854.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Rosa

  Han overnattede i fem dage i 1854 med sit følge :h

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Kongen i 1854 ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  1854 i fem dage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Meyer

  Svaret er: 1854
  😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det var i 1854 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine F

  Det gjorde han i 1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Årh det ville en fantastisk gevinst 😍 jeg krydser fingre og satser på 1854. Jeres tur så så hyggelig ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Littau

  I år 1854 😊🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Han overnattende der i 1854 i 5 dage 🍀🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Kong Frederik VII overnattede på hotel på adressen i år 1854 i 5 dage. Jeg ville elske at vinde og tage min lille familie på getaway som dig 😉👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Aagaard

  Det gjorde han i 1854. Og ih, hvor kunne jeg drømme om, at jeg og min familie kan gøre ham kunsten efter – så 🤞 for, jeg er den heldige 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Rugholm

  Han overnattede der i år 1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Jensen

  Han overnattede i 1854 🤴🏼
  Tak for en spændende indlæg har længe overvejet en tur til Flensborg. Lysten er ikke blevet mindre 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Hansen

  Det gjorde han i år 1854 ☺️ Kunne virkelig godt bruge sådan en lille “getaway” og med alle dine tips kunne det blive en fantastisk tur ☺️🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Det gjorde han i 1854.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det gjorde han i år 1854

  Og som sidebemærkning: sikke en fin og god guide. Man får seriøst helt lyst til at tage ned og besøge byen 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var i 1854 – krydsede fingre herfra – det ser SÅ lækkert ud udfra din guide

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Fem dage i 1852 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte marie

  Det var i 1854 han overnattende 5 dage 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Han overnattede i år 1854. Hvor kunne det være lækkert at vinde, så jeg kan forkæle min kæreste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Han overnattede i 1854 😊 Jeg ville elske at vinde det ophold. Vi blev forældre nogenlunde samme tid som I fik Flora (ekstra hyggeligt at følge jer, med en på næsten samme alder forresten) og trænger SÅ meget til at komme lidt væk fra hverdagstrummerummen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sophie

  Det gjorde han i 1854 <3 Krydser megameget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  det gjorde han i 1854 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bea

  Svaret er 1854.
  Krydser fingre! Det ville være dejligt at prøve noget nyt, næste gang vi besøger mine forældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  I 1854 – Hotellet lyder så lækkert 😊 Flensborg er ret hyggelig, men det er faktisk længe siden at jeg sidst har været der

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Han overnattede i 1854 🙃
  Dejligt indlæg, – vil rigtig gerne til Flensburg, var der et smut (3-4 timer) i sommers og blev helt forelsket i byen 💛💚🧡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  1854 👌🏽😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Iuel

  Det gjorde han i år 1854. Jeg vil elske at vinde! Så vil jeg invitere min kæreste på weekend i Flensburg. Vores første date var en gåtur langs havnen i Flensburg, så det vil være perfekt jo! Han fortjener det også efter en hård tid ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  1854 – hvor kunne det være dejligt at gøre jer kunsten efter med et ophold med vores 2 måneder gamle lille fyr. Tak for fin guide 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det gjorde han i 1854.
  Vi elsker Flensborg og har efterhånden været der mange gange – derfor er et ophold på hotel Hafen på ønskesedlen til næste gang🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla dahl-Nielsen

  Åh sikke en masse fine billeder! Har aldrig selv været i byen og dét er da vist en fejl!

  Kong Frederik VII overnattede på hotellet i 1854 (i 5 dage 😉 )

  Jeg krydser mine fingre. Sådan en tur ville være perfekt afslutning på en hård kamp med specialet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mareike

  Fed præmie. 😊Han overnattede på adressen i 1854.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig rigtigt været i Flensburg, men har hørt fra flere steder, at det skulle være en skøn by, og ud fra denne guide, ser det bestemt også sådan ud!
  Det var i 1854, at kongen boede der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt Jeppesen

  1854 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Han besøgte hotellet fire gange i 1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Selveste Kong Frederik VII overnattede i år 1854 fem dage på hotellet med sit følge 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne B.

  Det var i 1854 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  1854 i fem nætter. Jeg ville elske sådan en get away med min mand og vores to dejlige børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Kong Frederik den VII overnattede i 5 dage i 1854. Sikken en skøn konkurrence:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kong Frederik VII overnattede der 5 nætter i 1854.
  Dbh
  Louise🙋🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Elsker Flensborg og vil så gerne besøge byen igen med vores piger. Kong Frederik overnattede i år 1854 fem dage på hotellet med sit følge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Wang

  Frederik VII overnattede der i 1854 😎
  Rigtig god artikel og dejlig by og hotel. Vil med stor glæde tage dertil med min søn på 10.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  I år 1854.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi L

  Kong Frederik VII overnattede på hotellet i år 1854. Virkelig lækker konkurrence 😃 🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Det gjorde han i år 1854 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Petersen

  Hvor er der en virkelig fed præmie. Ville elske at kunne forkælde min familie med sådan en tur 🤞🏻😍Han overnattede i 1854.😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  1854 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det gjorde han i 1854 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Det gjorde han i 1854 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  1854 🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  I 1854 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa Trinhammer

  Sikke nogle flotte billeder 🙂 Jeg har aldrig besøgt Flensburg, men har et par gange faldet over det nye hotel på nettet, det ser skønt ud. Svaret på spørgsmålet er, at Kong Frederik VII overnattede i fem dage i 1854 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak Louisa 😀 Det kan varmt anbefales!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Sikke en skøn konkurrence – jeg krydser fingre 🙂 Svaret på spørgsmålet er: 1854.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det gjorde han i 1854. Jeg ville tage min nye kæreste med. Lyder perfekt med sådan en lille get away!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anka

  Kong Fredrik overnattede på hotellet i 1854 – jeg krydser fingre for en tur til Flensborg. Men min lille familie 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus

  I 1854😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  I år 1854 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Kong Frederik overnattede der i år 1854 i 5 dage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne Nielsen

  1854 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Bøttger

  1854🤴🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jaaa! I 1854 og endda i fem dage! Jeg krydser fingre og håber på mere risifrutti i den nærmeste fremtid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  I 1853 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lin

  1854 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, Flensburg er så hyggelig en by. Kongen overnattede der i 1854 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kong Frederik VII overnattede 5 dage i 1854 😀

  Krydser mine små fingre for en lille getaway. Det lyder virkelig hyggeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NL

  Han overnattede i 1854.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte S.

  1854 🍀🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petra Larsen

  1854. 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Esben Husted Kjær

  Tak for en god artikel/blok om smukke Flensburg. Kong Fredrik den VII overnattede 5 nætter på adressen i 1854. Mvh. Esben

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Han overnattede i 1854.
  Synes det er fedt at I kommer afsted med 2 unger, specielt når den ene stadig er så lille. Kan ikke helt selv overskue det. Har en på knap 3 og en på 7 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas Tholstrup-Nielsen

  Det var i 1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Det gjorde han i fem dage i 1854 😊🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Han overnattede i 1854.
  Synes det er fedt, at I kommer så meget ud at rejse med to små børn. Må indrømme at det virker ret uoverskueligt med to børn, den ene er knap 3 og den anden 7 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er bare med at kaste sig ud i det og så have lave forventninger (ikke proppet programmet med for meget, da livet med børn er uforudsigeligt). Vi ville begge simpelthen gå ud af vores gode skind, hvis vi ikke kom afsted.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Munk Petersen

  Jeg tror det var i 1854, så nu er det bare at krydse fingre 🤞🏻🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Mortensen

  1854 er svaret ,kaster hermed et glad og optimistisk lykke lod i puljen 🙂 vil være skønt med et ophold i Flensburg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  1854. Årets juletur går til Flensburg. Så det er en perfekt guide.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda H.

  Kong Frederik VII overnattede der i 1854 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel

  Han var der i 1854 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  I 1854 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit

  Hej Miss Jeanett
  Kong Frederik Vll overnattede på hotellet i 1854.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Selveste Kong Frederik Vll
  overnattede hele fem dage tilbage i år 1854. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene B. Konner

  Kong Frederik VII overnattede på hotellet i år 1854😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tommy Larsen

  Kong Frederik VII overnattede på adressen i 1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  1854 🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bojana

  Kong Frederik VII overnattede i 1854. Super fin og inspirerende guide, man får lyst til at tage afsted😊👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Torben Tofteskov

  I året 1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie J

  Kong Frederik VII overnattede i år 1854 fem dage på hotellet 🙂

  Krydser fingre for at vinde! Vi har fælles besluttet at skippe sommerferien i år herhjemme, men ville så gerne overraske min kæreste med en lille getaway alligevel! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  👑 det var i 1854 👑

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Det gjorde han i år 1854 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Han overnattede i 1854 🙂
  Ser ud til at være en super hyggelig by og et meget lækkert hotel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Veneda

  Hvor ser det dejligt ud! Flensborg er så hyggelig en by. Kong Frederik VII overnattede på adressen i 1854 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det gjorde han i 1854 🙂
  Man får jo helt lyst til en tur til Flensburg nu 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma H

  Det ser bare ud til at være et skønt sted til en lille getaway 🙂 Hotellet hed Kayser’s Hof. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lars Jespersen

  Hans kongelige højhed havde fornøjelsen af og overnatte i Flensborg i år 1854.
  Jeg håber jeg vinder så jeg kan forkæle konen min med et skønt ophold i de smukke omgivelser.
  Mvh
  Lars

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Larsen

  Kong Frederik overnattede i 1854 i 5 dage sammen med sit følge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elin

  I år 1854 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grethe

  1854 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Kong Frederik Vll overnattede i 1854 fem dage på hotellet med sit følge.
  Det gad jeg også godt prøve😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kong Frederik overnattende i 1854
  Vi er pt på vej til Flensburg på 1 dags udflugt, blev så inspireret af dine storys på IG ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara L

  Kong Frederik VII overnattede i år 1854 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Hyggelig guide. Jeg har aldrig overvejet byen før, men det vil jeg da gøre nu!
  Han overnattede på adressen i 1854 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Svaret er år 1854 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Han overnattede der i 1854 – sikke en lækker præmie, jeg krydser fingre 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  I år 1854. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  1854 ✌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben J. S.

  Svarer må være i 1854 og hotellet ligger ved havnen i Flensborg fjord. Vil elske at vinde og nyde et ophold der. 😍🤞🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Jakobsen

  I 1854 overnattede Kong Frederik VII på det gamle hotel.

  Er også vild med Flensborg, så jeg vil nyde et lækkert ophold i den fine by, hvis jeg bliver den heldige vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Jakobsen

  I 1854 overnattede Kong Frederik VII på det gamle hotel.

  Holder meget af Flensborg, så jeg vil nyde et ophold på det lækre hotel, hvis jeg bliver den heldige vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ih, det ville da være skønt. I år 1854 😊🤞🏻🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  I 1854. Besøgte også først selv byen for nyligt, og vil rigtig gerne tilbage.
  Kh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  1854 🤴🏼🤴🏼 Ville være perfekt til at overraske min snart 30-årige kæreste, der i øvrigt går under navnet Prinsen 😏🦄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Elnegaard

  Det gjorde han i det herrens år 1854, som man jo siger… 🙂
  Kh Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Sikke en fin guide. Jeg får helt lyst til en miniferie i Flensborg 😊 Svaret er 1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Han overnattede i 1854 i fem dage.
  Dejlig konkurrence 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  I 1854 overnattede han fem dage på hotellet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  I år 1854 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Han var der 5 dage i 1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det gjorde han i 1854 🙂 😃🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara A

  I år 1854.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  1854 🤞😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  1854 :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Juhl

  Kong Frederik VII overnattede i år 1854 fem dage på hotellet med sit følge….og vi følger gerne efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  “Selveste Kong Frederik VII overnattede i år 1854 fem dage på hotellet med sit følge.” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  År 1854 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har længe tænkt på en tur til Flensborg – jeg krydser fingre med svaret 1854.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Nielsen

  1854 👑😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Nygaard

  Svaret er 1854 – har aldrig været i Flensborg, så krydser fingre 🤞🤞🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Lund

  Det var i 1854 🤞🏻Kunne godt bruge en lille famile getaway med far og mine to piger på 3,5 og 7 dage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte L.

  Spændende læsning om Flensburg;-) Lyder som en super hyggelig by, (der ellers godt kan være lidt overset)
  Håber jeg er så heldig at skulle en tur dertil:-)
  Svaret er 1854.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne K

  Han overnattede i 1854😊🤞🏼🤞🏼🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone B.

  Det gjorde han i 1854.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Stockmann

  1854👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dana C.

  Kong Frederik VII overnattede fem dage på hotellet i 1854!

  Super fin guide – har lyst til at tage afsted meddetvuns! Krydser fingre 🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ej en lækker konkurrence😍

  Svaret er 1854😉

  Jeg håber rigtig meget jeg bliver den heldige, har fulgt med i jeres tur og det så virkelig skønt ud!! Vi har to drenge på 1 og 6 år, der aldrig har været i Tyskland, især den stor (den lille ved jo ikke så meget😅) vil helt vildt gerne opleve at komme på miniferie og bo på hotel😊 Håber jeg vil kunne overraske ham med sådan en dejlig tur i sommerferien🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotus Cecilie

  1854 ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja Minna Andersen

  Det gjorde han i året 1854 👏🏼 Tak for et fint indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  1854🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det gjorde han i 1854 ❤️ Tak for et dejligt indlæg – jeg holder selv rigtig meget af Flensborg, men har endnu tilgode vise min lille søn byen – så måske vi kunne fortage et replika af jeres hyggelige tur 🤞🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg når det lige på faldetrebet 🙂 1854 er mit svar 🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan Konradsen

  Det gjorde han i 1854 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  I år 1854 😊🤙🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det gjorde han i år 1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A Nielsen

  1854 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  1854 🤓

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Elmelund

  I 1854 – det ser også skønt ud, så jeg forstår godt at han blev i 5 dage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Holmgaard

  I 1854 👑

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Han overnattede på stedet i 1854…. Ville være perfekt som getaway for mig og min kommende mand efter vores bryllup d. 24/8-2019 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Kvistgaard

  Kong Frederik VII overnattede på det lækre hotel i 1854 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mills

  Det gjorde han i 1854 – årh, jeg håber jeg vinder! Det skal bruges som en perfekt mini-ferie ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det gjorde han i år 1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Det gjorde han i år 1854 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 🙏🏻🤴🏼 1854 🤴🏼🙏🏻 Vil elske at besøge Flensborg og dette smukke hotel 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Svaret er 1854😊
  Min veninde og jeg køre tit på tur til Flensborg, da vi ikke bor så langt derfra. Men det kunne være rigtigt dejligt at overnatte på hotel dernede og få endnu mere ud af skønne Flensborg i selskab med min søde veninde ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  1854 – og krydsede fingre 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse

  Hvor ville det være fedt at kunne tage min kone og små drenge med til Flensburg på vores første ferie som familie på 4 🤞🏻

  Kom Frederik VII overnattede der i 1854 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmine I. S. McTurk

  Kong Frederik VII besøgte hotellet i 1854 😍🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Christiansen

  Det var i 1854 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Kong Frederik den VII overnattede på hotellet i 1854.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Richter Pedersen

  1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Pedersen

  Det lyder som en skøn tur 🙂

  Svaret er 1854 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det gjorde han i 1854.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Christiansen

  Hej.
  Han overnattede fem dage i 1854.
  Jeg ved godt det er op til tilfældighederne, men det ville være sjovt at vinde i dag, på min 50 års fødselsdag. Hihi.
  Uanset hvad, så ligner det, at i har haft en rigtig hyggelig tur. Jeg har selv engang for år tilbage spist pizza på den restaurant. Super hyggeligt. Hotellet ser også rigtig hyggeligt ud.
  Vh Helene og god sommer til din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Det gjorde han i 1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael

  1854

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan Østergaard

  1854 🙌🏼❤️

  Håber jeg nåede det, det ville vi elske ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Kristensen

  Det gjorde han i 1854

  Elsker bare Flensburg det er sådan en skøn by ♥️Vil nyde en tur med min familie ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Gregersen

  Året var 1854 ☀️Jeg ville tage min mor med på hvad der så ville blive vores første mor-datter-tur

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er smuttet til Portugal!