Outfit of the day #466

Måned #5 med Flora

GRO body - Cam Cam stofboldGRO body

Reklame for GRO/reklamelinks markeret med *

GRO body HER + HER* – Cam Cam stofbold HER*

Så er min lille tyksak blevet 5 måneder. Se lige de der lår <3 Hun lider ingen nød og får vist, hvad hun skal bruge, haha.

Sidst sidste månedsindlæg…

 • Vi har netop lige været til sundhedsplejerske og der vejede Flora 7,59 kg og var 68 cm lang. Hun følger sin kurve så fint og det er en kurve over normalen for piger (drengebabyer er typisk større end piger). Hun er lidt større end Bella var på dette tidspunkt. Bella var 66 cm lang og vejede 7,4 kg. Men så er forskellen alligevel heller ikke større (2 cm og 190 gram) og det passer faktisk bare med, hvor meget større og længere Flora var fra fødslen, så de vokser præcis i samme tempo. I kan læse Måned #5 med Bella HER
 • Hun hader seriøst at køre i bil. Bella havde også en kort periode, hvor hun ikke var så stor fan, men den har stået på længe med Flora og hun bliver godt nok gal. Jer der følger med på instagram, så måske mine stories, da vi kørte hjem fra Flensborg. Turen derned gik ret fint; hun sov det meste af tiden og vi stoppede kun en enkelt gang for at amme. Turen hjem var en lidt anden historie. Hun skreg nærmest on/off hele turen hjem og vi måtte stoppe en del gange. Gad vide, hvornår det her med bilen skifter. Jeg kan huske, at med Bella var det faktisk en køretur i bilen, vi nogle gange brugte for at få hende til at tage en eftermiddagslur.
 • Det med søvn har været op og ned siden sidst. Hun har nogle perioder, hvor hun vågner et par gange om natten og det er godt nok hårdt, når man de første mange måneder har været vant til, at den lille dame bare sov igennem. Når hun vågner, virker hun meget sulten, så vi begyndte at snakke lidt om, at hun måske bare ikke kan holde sig mæt så længe længere på kun amning? Af samme grund har vi startet med at give hende mos og grød – og det har hjulpet! Hun sover væsentligt bedre igen. Jeg tror simpelthen, at hun vågnede, fordi hun var sulten.
 • Hun ruller løs (cirka 1000 gange om dagen – mindst) og kan dreje 360 grader rundt på gulvet i en cirkel. Hun møffer sig rundt og skubber afsted med benene. Jeg tror, at hun kommer til at kravle hurtigere end Bella gjorde.
 • Flora elsker at drikke af kop, så nu må vi hellere få købt hendes egen af den her*
 • Det der med at gå på restaurant, er hun er heller ikke lige så stor fan af som Bella. Vi skal traske rundt med hende, spise på skift og sætter vi os ned, så brokker hun sig. Der var Bella sgu nemmere. Men vi går stadig ud, fordi det har vi lyst til og dette er jo – som alt andet med børn – en fase.
 • Vi er som sagt startet op på grød og mos. Eller mest bare frugtmos, hvis Flora selv kunne bestemme. Hun er stor fan af æblemos og sveskemos, men de forskellige typer grød skal vi arbejde lidt for at få i hende. Det hjælper lidt (meget lidt), hvis jeg blander lidt frugtmos i grøden, men det er stadig ikke med samme iver, at grøden ryger ned, som når der bliver serveret frugtmos. Lige nu får hun grød og mos to gange om dagen; først på eftermiddagen og så igen ved aftensmadstid. Jeg ammer (som anbefalet) altid lige efter sådan en omgang, så jeg er sikker på, at hun er helt mæt. Jeg skal i øvrigt have købt denne bog* til, når vi går over til grøntsagsmos.
 • Hun er blevet opmærksom på, at vi kan “forsvinde”. Hun lægger meget mærke til, om vi pludselig forsvinder ud af lokalet – og bliver ked af det, hvis vi gør (mest når jeg gør).
 • Telefoner og ipad’en er sååååå spændende. Hun kaster sig frem mod dem og griber konstant fat i begge dele. Vi har faktisk allerede måtte mægle mellem Bella og lillesøster, fordi Bella mente, at hun havde ipad’en først, men så havde lillesøster halvt lagt sig på den.
 • Flora ææner sig over til den, hun gerne vil holdes af. Det er lidt sødt!
 • Når jeg de sidste par måneder har læst månedsindlæggene om Bella, har jeg lagt mærke til, at Floras udvikling passer mest sammen med en måned senere af Bellas. Altså at Floras #5 denne gang er mere ens med Bellas #6 end Bellas #5. Men jeg har også følelsen af, at hun er lidt hurtig med alting. Hun er den første, der rullede blandt børnene i mødregruppen på trods af, at hun er den yngste. Tim og jeg har flere gange sagt til hinanden “Der kommer til at være fart på hende her generelt” og hun skal helt sikkert nok holde os beskæftiget.

Flora turned 5 months and she’s doing really well. We started giving her “real food” (porridge and fruit smoothies) and she’s turning from the back to stomach. She’s really interested in our phones and she hates driving in our car.

GRO body - Cam Cam legetøj bold

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #466