Outfit of the day #466

Vi er smuttet til Portugal!

Martinhal QuintaPoppy Rose solhatMartinhal Quinta

Vi er taget til Portugal. Nærmere betegnet til det sydlige Portugal; omkring byen Faro. Vi har før været i Lissabon (hvor vi fik lavet minder for livet HER) og vi har altid godt kunne lide landet, så det stod øverst på vores listen i år. Jeg skal nok fortælle mere om turen, hvorfor vi så godt kan lide netop dette land og meget mere, men her er lige lidt stemningsbilleder herfra og så opdaterer jeg min instagram HER ret ivrigt disse dage. Kom endelig med ind og følg med – jeg elsker at dele vores rejser med jer derinde. I gør det hele lidt sjovere <3 Faktisk spørger jeg også om et godt råd derinde lige nu, da vi står med en lidt sur baby hernede…

Ellers er her skønt og indtil videre har der været 22-24 grader og de næste par dage lover de næsten 30 grader, så vi kan ikke klage. Vi bor også SÅ lækkert (med egen pool), men det vil jeg gemme til nogle andre indlæg. Jeg vil prøve at tage varmen med hjem til DK igen!

Bellas kjole er fra En Fant HER (på udsalg) – Floras sommerdragt er fra MarMar HER* og solhat fra Poppy Rose HER* (iøvrigt giver rabatkoden SS19VIP 50% rabat på alt hos Poppy Rose HER*. Bare et tip 🙂 )

We are in Portugal and it’s so lovely here. I’m gonna show and tell you much more about our trip, but for now we’re just gonna enjoy it. I’m really active on instagram these days so come and join the fun HERE

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

3 kommentarer

 • Det lyder (og ser) så lækkert (ud)! Har luret med på insta – og nu savner jeg bare sol og varme lidt ekstra😅😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det kan jeg godt forstå! Nu må sommeren da også snart komme derhjemme?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ved ikke om det har noget med min egen computer at gøre, men i min browser (chrome) vil den ikke vise dine billeder i indlæggene. Det har ikke været et problem før, men siden indlægget med Floras dåb har de ikke villet vise sig, selvom siden er “færdigloadet”….. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #466