Fine ting til Flora

10 ting jeg vil lave i juli

Kjole fra Pomp deluxe HER – Hårbøjle fra Molo HER

Tim har barsel indtil 5. august og min barsel slutter jo først til oktober, så vi har masser af sommeren sammen endnu – og det skal bare nydes! Nu har vi vist rejst nok for det næste lange stykke tid, så resten af sommeren foregår for vores vedkommende i Danmark (jeg laver snart indlæg om de forskellige rejser. Det har hver og en været utrolig dejlige ferier!).  Men den danske sommer kan virkelig også noget!

I juli vil jeg…

 1. glæde mig til, at vi skal til sommerfest og grill hos søde venner i deres have. Som desværre lige er blevet aflyst, øv!
 2. … forhåbentligt have en masse spontane aftaler med vores søde venner. Og det gør ikke noget, hvis aftalerne indeholder grill, rosé og fantastisk sommervejr!
 3. …. til Kerteminde og spise den bedste gammeldaws isvaffel, man kan få på Fyn. Efter flere fesne udgaver i nordjylland (hvorfor har I ikke flødeskum deroppe? Er det fordi I har brugt det hele på jeres “brunsviger”?!), så trænger jeg til en rigtig god en. Og det er de virkelig ved Vaffelhuset i Kerteminde!
 4. … tage på Møntergården, som er et museum her i Odense (for jer der ikke kender det). Det ældeste skellet nogensinde fundet i Danmark, ligger blandt andet derinde og Bella er mega historieinteresseret for tiden, så hun ville elske det. Det ville være en fin aktivitet på en regnvejrsdag.
 5. … og i Odense zoo, hvor vi gerne vil prøve deres nye “attraktion”, hvor mange går rundt oppe i toppen af træerne.
 6. … måske købe denne her*. Jeg tøver bare lidt, da mine ammebryster ikke har kunne være i noget slå-om-agtigt fra H&M endnu. Men den er fin og ville også fungere til efteråret. Jeg har dog også kig på den her* og denne*
 7. … få læst endnu en bog. Jeg fik læst Mus og mænd* og Kongens fald*, da vi var på Rhodos. Begge to er klassikere – begge to okay, men var på ingen måde blæst bagover. De to mellemfornøjede oplevelser gjorde, at mit savn til de velskrevne Outlander-bøger blev stort og derfor er jeg netop gået i gang med denne novellesamling*, som skal ses som et supplement til den store hovedhistorie i Outlander. Hvis I overvejer at kaste jer over Outlander denne sommer, så kan I få overblik og finde rækkefølgen af bøgerne på min liste HER
 8. … drikke kaffe og hygge med hende her og vores to søde piger
 9. … ud med klubben igen. Udfra vores afstemning i vores facebookgruppe, så er der vist ingen tvivl om, at det bliver denne film, vi skal se her i juli. Hvilket slet ikke gør mig noget, men det er dog et fattigt udvalg af film, der er lige nu. Det bliver straks bedre i august, hvor jeg har lyst til at se 3-4 film.
 10. … søge noget inspiration til mad til Flora. Hun får “almindelig” mad nu, som dog bliver blendet, men jeg kunne godt bruge lidt inspiration til at gøre det lidt mere spændende, så det ikke bare bliver 2-3 kogte grøntsager blendet. Jeg har kig på denne bog* – er der nogle af jer, der har erfaringer med den? Er den værd at købe eller er det noget, man godt kunne finde på selv uden bogen?

Hvad har I af dejlige planer i juli? Der er vel en masse af jer, der skal rejse i denne måned?

Lovely July… I’m gonna fill you with lost of ice cream, lovely dresses like this one* while reading “Seven stones to stand or fall”, watching The Lion King movie and drinking rosé with friends.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

7 kommentarer

 • Anne-Kathrine

  Det er så mega øv – havde virkelig glædet mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det havde jeg virkelig også! Vi må tage revanche på et andet tidspunkt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • A-K

   Det må vi helt sikkert, al energi forlod bare lige kroppen med udsigten til sommerferie uden far. Men altså I er velkommen til at komme og grille en aften, jeg ved hvor Ais gemmer rosen 😚 og så må Tim styre grillen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Ei hvad. Flødeskum på isvaffel, det lyder virkelig ikke som noget jeg har lyst til 😬. For os nordjyder skal det typisk være guf (dog er jeg faktisk slet ikke så pjattet med de is og tager mig hellere en softice)

  Men sjovt som man bare vænner sig til de ting der altid har været på en bestemt måde. Som du skriver er der flødeskum på vores brunsviger, derfor er det heller ikke min favorit kage. Måske skulle den have en chance på den fynske maner, hvor det vel er helt uden topping eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg synes ikke, at det med flødeskum er så mærkeligt (man putter jo også flødeskum på mange isdesserter – fx bananasplit), men det kræver selvfølgelig, at man kan lide flødeskum! 😛
   Jeg tror egentlig, at der er mange der er mest til guf hele landet over, men jeg har bare aldrig før oplevet ikke at kunne opdrive flødeskum i en hel by.

   Uh ja, du skal da klart prøve den rigtig brunsviger. Der er der nemlig ingenting på andet end en masse “snask”. Det er i øvrigt en anden ting; shit hvor ser brunsviger tør ud i nordjylland.
   Til fødselsdage putter vi dog slik på, men det er kun til fødselsdage.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Vi har årstiderne bogen og selvom vi kun er igang med ‘fra 4 mdr’ maden, så har jeg kigget forud og jeg synes (lidt overraskende?) det ser ret godt og inspirerende ud. Der er meget fokus på mad som hele familien kan spise, bare med det aspekt at det også skal kunne tilpasses baby – jeg blev fx positivt overrasket at se opskrifter på supper (fx gazpacho her om sommeren), men jeg er first timer ud i baby land 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Fedt! Jeg er nemlig lidt skeptisk, fordi kan man overhovedet være særlig kreativ, når det kommer til babymad? Men det lyder det til – nu er jeg i hvert fald mere fristet af at klikke den hjem

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine ting til Flora