10 ting jeg vil lave i juli

Bellas cardigan kan nu købes online!

GRO sofie L dress kjole

Reklamelinks markeret med *

H&M cardigan (HER*) – GRO kjole (HER*)

Jeg har lovet flere af jer, at hvis Bellas superfine cardigan nogensinde kom online (det var i første omgang en ikke-online varer fra H&M), så ville jeg sige til. Så: TIL! Den er nu kommet lige HER* og den fås både i den karrygule*, som Bella har på her og så i to nye farver; en mørkeblå* og en lækker rosa farve*. Alle tre farver kommer til at passe godt ind i efterårsgarderoben. Jeg har klikket det to nye farver hjem med det samme, da vi simpelthen er SÅ glade for den cardigan. Den går til alt og ligner virkelig noget, der er meget dyrere end H&M. Jeg vil dog anbefale jer at vaske den på et håndvask-program, så den holder sig pænere i længere tid. Det har jeg gjort og Bellas ligner stadig en, der er fuldstændig ny. Bella har dem i den størrelse, der hedder 110/116 og de er mere som den største størrelse (altså en 116, i Bellas tilfælde) end den mindste.

Og nu hvor jeg alligevel lige lagde en ordre, så blev jeg nødt til at klikke den her 90210 t-shirt* hjem til mig selv også. Nostalgi <3

Begge tip er hermed givet videre! Jeg håber, at I får en skøn søndag derude. Vi skal ud i haven og nyde det dejlige vejr før det igen bliver vådt og gråt.

I promissed a lot of you that I would let you know if Bellas pretty cardigan ever came online (before it was an only-in-stores item). And now it’s online – and in the same yellow colour as Bellas, but also two new colours; dark blue and a dark blush. You’ll find it HERE*

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i juli