20% rabat på børnetøj hos H&M

10 ting jeg vil lave i september

Kerteminde strand

Bellas kjole HER*

Søde september… efteråret startede godt nok brat efter sidste weekend med sommer, hva’? Folk er seriøst også begyndt at pinne billederne fra denne opskrift samt google “risalamande”. Det er altså lidt for tidligt, venner! Jeg er mentalt ikke klar på efterår endnu (og slet ikke vinter og jul). Efter en af de dejligste somre, hvor vi som familie har været utrolig meget sammen, så gider jeg ikke efterår. Jeg vil bare gerne have denne sommer til at vare evigt. Jeg glæder mig dog over netop at have set de første kantareller i supermarkederne, så vi snart kan lave en masse svampetoast (opskrift HER).

Jeg har dog alligevel nogle dejlige ting at se frem til i denne måned…

 1. … nyde min sidste HELE måned af barsel… godt nok skal jeg først tilbage d. 29. oktober, og har derfor det meste af oktober også, men rent psykologisk betyder det noget for mig, at det er den sidste HELE måned. Fuck det er underligt…
 2. … til mit første bloggerevent siden jeg fødte Flora. Jeg har bare ikke rigtig haft lyst og i de første mange måneder efter Floras ankomst var det også svært med hende (og kunne slet ikke lade sig gøre uden). Det virkede uoverskueligt at skulle pakke barnevogn, baby, og alt det tilhørende lort man slæber på, og så hoppe på et tog til København. Men nu er jeg inviteret til det hyggeligste event her i Odense og det glæder jeg mig til! Håber at det kan blive uden baby, så jeg faktisk kan have voksensamtaler med de andre, ha ha.
 3. … i biografen som altid! Vi skal se Ser du månen Daniel (jeg har hørt, at jeg skal tage kleenex med) i denne måned, men vi skal også se en mere. Jeg håber meget på, at det bliver Ad Astra. Brad Pitt i en rumfilm – what’s not to like?! Det er dog også okay med mig, hvis det bliver Downton Abbey-filmen. Så kan jeg savler lidt over Matthew Goode.
 4. … for alvor begynde at få styr på min “back to work”-garderobe. Jeg har i snart et år købt tøj efter, om det kunne knappes op foran, men nu kan jeg bare være ligeglad og købe lige dét, jeg har lyst til. Jeg synes, at farven på denne kjole fra Gina Tricot* er fantastisk, men jeg er godt nok også helt solgt i ærmerne på denne her. Sidstnævnte er måske bare lidt much at tage på job i? Jeg kan mærke, at jeg måske får en ting for store ærmer dette efterår… Denne her* er godt nok også skøn!
 5. … gjort haven vinterklar. Det lyder måske voksent og kedeligt, men jeg gider bare ikke starte næste forår med ukrudt over det hele. Jeg vil også forsøge at plante blomsterne fra krukker i bed og se om nogle af dem overveler vinteren. Og så skal der sås græs, så plænen bliver tæt og blød igen.
 6. … er endelig gået i gang med noget, som jeg har drømt om længe. Slut med at fortælle mig selv, at det nok ikke kan lykkes. Selvfølgelig kan det det! Mit lille (store) projekt kræver en masse historisk research, så jeg skal nok et par ture på historisk arkiv her i september. Jeg har blandt andet lige bestilt en masse sygejournaler fra midten af 1800-tallet, som jeg skal have kigget igennem. Det lyder måske virkelig kedeligt for nogen, men jeg glæder mig helt vildt til, at de ankommer!
 7. … Bella skal starte til dans og det glæder jeg mig også til. Det er sjovt at se, hvor meget hun minder om mig og min søster, når det kommer til interesserer og talenter. Hun har virkelig rytme i kroppen og længe har hun spurgt, om hun ikke må gå til dans, så hun starter i denne måned. Hvad går jeres børn til af fritidsaktiviteter?
 8. … til kaffe med damerne på vores vej. Et par af dem har taget initiativ til at vi alle skal mødes og det er simpelthen sådan en god idé! Hvis I har lyst til at bo på samme vej, så er dette hus faktisk lige blevet sat til salg. God pris, tæt på byen på en lukket vej, grønt område i baghaven (bogstaveligt talt!) og tæt på skole, pasning og masser af indkøb.
 9. … købe lidt småting til hjemmet. Jeg får altid lyst til at opgradere vores bolig lidt, når vi rammer efteråret. Det er nok altid, fordi vi nu skal til at bruge mere tid indenfor og derfor skal her være hyggeligt. Jeg vil købe dette (billige!) sengetøj fra IKEA, denne fine guirlande* til pigernes værelse og så mangler vi en væglampe i stuen, hvor jeg overvejer denne her*. Vil nemlig ikke have en der lyser FOR meget og den her kunne godt være et bud på en lidt nedtonet lyskilde.
 10. … og ville det være for meget at forlange, hvis man ønskede sig en lille bitte sommerdag mere? Bare en lille sød indian summer-ting? Kunne godt lige klare et par fregner mere på næsen og et glas koldt rosé.

Hvad har I af planer her i september?

Sweet September. I’m not ready for autum and rain yet – can I please get one more indian summer day? Pretty please? In september I’m gonna get our garden “ready” for winter (wow, that sounds so grown up, ha ha), watch movies with my ladies (I hope that we’re watching “Ad Astra” with Brad Pitt) and I can’t get over the sleeves on this dress. They’re amazing!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

 • Vi har lagt en flaske rosé på køl, og vi vil drikke den på altanen på mandag. Om så det bare bliver er glas med terassevarmer tændt, og så resten af flasken indenfor 😀 Vi er heller ikke helt klar til at give slip på sommeren.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabat på børnetøj hos H&M