Outfit of the day #470

Måned #10 med Flora

Wheat body Liv - Mini A Ture

Wheat body (HER) – Mini A Ture bukser (HER*) – Snurretop fra Vilac hos Petit Monde (HER)

(Indeholder reklame for Mini A Ture og Petit Monde)

Nu nærmer hun sig altså 1 år hurtigere, end hvad jeg bryder mig om. Min lille bitte baby, der snart er en tumling, der går, er fræk og laver ballade. Hun er generelt så glad og mild – på nær om natten (selvfølgelig). Det er blevet en lille bitte smule bedre på søvnfronten. Det er ikke længere 8-10 opvågning, men nærmere 3-5 i øjeblikket. Den anden nat var det to 2. Luksus!

Den sidste måned i punktform er her:

  • Flora kravler op og ned af sofaen selv uden problemer. Jeg tror seriøst, at hun forstår, hvad vi siger nogle gange, fordi bedst som hun er ved at kravle ned af sofaen med hovedet først, så vender hun sig om, hvis vi siger “numsen først” til hende. Hvis vi ikke gør, så fortsætter hun bare!
  • Selvom søvn om natten stadig ikke er fantastisk, så er hun begyndt at tage nogle gode lure om dagen – og der er okay system på dem. Hun tager to lure om dagen og begge varer cirka 1-1,5 time hver. Det er også derfor jeg har fået blogget lidt mere den sidste måneds tid – jeg er simpelthen begyndt at have lidt tid i løbet af dagen, hvor hun sover!
  • Hun går rundt om alting; bordet, sofaen osv. Hun kan endda rejse sig op ad vægge. Jeg tror, at hun går inden jul. Måske endda inden hendes 1 års fødselsdag i slutningen af november
  • Vi har fået plads i institution! Halleluja!! Det føles som at vinde i et lotteri og det er endda i vuggestue i en integreret instituation i vores område OG med madordning (wuhu!!). Jeg fatter det slet ikke! Det er godt nok 1,5 måned senere end vores oprindelige behovsdato, men stadigvæk under Tims barsel, så vi behøver ikke at forlænge hans barsel alligevel.
  • Flora har været lidt langsommere til at få tænder end Bella var, men til gengæld er der nu tre på vej ud på samme tid #stakkelsbaby
  • Før gad hun virkelig ikke havregrød, men efter jeg er begyndt at putte en (stor) smørklat på, så ELSKER hun det
  • Hun er begyndt at have temperament – hun slår os for eksempel tit i hovedet, hvis vi tager noget fra hende #hidsigdame
  • Baby shark… hold nu op for en lortesang. I hvert fald når man – som jeg – har hørt den mindst 10.000 gange. Flora ELSKER den og hun er endda begyndt at “danse”, når vi sætter den på. Jeg prøver at fange det på video, fordi hun bliver SÅ glad, når hun opdager, at vi har sat det på. Det er ikke helt lykkes mig endnu at fange hendes iver helt 100%. Hun vifter med armene, hopper op og ned, danser, sprutter af glade og peger på samme tid. Det er så freaking sødt, at jeg endda sætter den lortesang på af egen fri vilje, ha ha. Aner I ikke, hvad Baby Shark er (heldige jer), så kan I se den HER
  • Vi fortsætter med at være underlige og finder konstant på nye kælenavne til hende. Den sidste måneds tid har vi mest kaldt hende for Flora-bora og Flora the explorer (fordi hun konstant stikker af og tager på opdagelsen rundt i huset. Hun har heldigvis ikke opdaget vores trappe… endnu)
  • Hun er begyndt at forstå, når vi siger nej. Hun bliver sur og skriger af os.

I kan læse Måned #10 med Bella HER

Snurretop fra Vilac

Flora has now turned 10 months. She has 3 teeth coming at the same time (poor baby!), she walks around holding the table and she looooves “Baby shark” (which we don’t!!!). You can read the same month with Bella HERE

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #470