Sådan er en god mor

Ny H&M conscious Exclusive online nu!

H&M Conscious Exclusive collection

Reklamelink markeret med *

Kappe HER*   Kjole HER*   Kjole HER*
Bluse HER*   Hårbøjle HER*   Strik HER*
Top HER*   Blazer HER*   Kjole HER*
Øreringe HER*   Hårspænde HER*   Top HER*

I dag er H&Ms nyeste Conscious collection udkommet og der er virkelig mange fine ting iblandt. H&M genanvender både kashmir, perler, sølv og økologisk hamp og materialerne TENCEL™ x REFIBRA™ -fibrene er fremstillet af genanvendt bomuld og træfibermasse fra bæredygtigt skovbrug. Materialerne fremstilles i et lukket kredsløb og bæredygtig fremstillingsproces. Tøjproduktion er en af de helt store miljøsynderen, så der er behov for nye måder, hvorpå tøjet bliver fremstillet på.
Kollektionen er oplagt til den kommende sæsons festligheder, men der er også flere ting i kollektionen, som man sagtens kan bruge til hverdag. Min personlige favorit er blandt andet denne kjole* og den kunne jeg uden tvivl finde på at hoppe i på arbejde. Det ligger faktisk i min kurv lige nu, imens jeg lige overvejer og browser rundt i resten af kollektionen. Er man på jagt efter det helt store skrud, så indeholder kollektionen også denne smukke store kjole*. Hårbøjlen* er også fantastisk og var min krop lige nu knap så meget en morkrop, så ville jeg nok have købt enten den brune kjole* eller den sort/hvide paliettop*. Begge er så smukke og især den brune kjole ser en del smukkere ud på modellen her. Farverne er mere intense der.

Jeg har bare vist et lille udvalg her og der er mange flere ting i kollektionen, end det I ser her (blandt andet flere kjoler, jakker*, støvler* mm.). I finder hele kollektionen lige HER*

Skal I have noget derfra?

Today H&M have launched their new Conscious Collection and there’s a lot of fine items in it. My favorite is this blue dress* and the hairband is pretty cool too. You can find the whole collection HERE*

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan er en god mor