10 ting jeg vil lave i september

September shopping cravings

Pieces maxikjole Flattered sko

Gina Tricot kjole HER*   –   Hvisk hårbøjle HER   –   Pieces kjole HER*
Zara hårbøjle HER   –   Y.A.S. HER* + HER    –    Flattered sko HER*
Pilgrim øreringe HER   –   IKEA sengetøj HER

Alle mine retail cravings i denne måned passer faktisk utrolig fint sammen på kryds og tværs; jeg kan se mig selv bruge både øreringe og de to hårbøjler sammen med alle kjolerne. Og skoene* også! De er faktisk på udsalg lige nu, men jeg har aldrig købt noget fra Flattered* på trods af, at det er et populært mærke i blogland. Har I erfaringer med dem? Hvordan er de i pasformen og i størrelserne?

Den eneste ting her jeg allerede har købt, er maxikjolen fra Pieces*. Den er SÅ fin og behagelig – og nem at style til efteråret også. Den findes faktisk også i en kortere model HER*, hvis I er mere til det. Udover alle disse fine ting, så har jeg længe luret på de smukke kjoler fra Month of may. Især denne her. Jeg tror dog, at det realistiske denne måned er, at jeg – udover kjolen fra Pieces* – køber en af hårbøjlerne (hælder mest til den fra Zara – den er godt nok fantastisk!) og sengetøjet fra IKEA. Vi mangler virkelig sidstnævnte. Til gengæld skal der købes et par kjoler næste måned, så jeg er klar til jobstart og der kunne den fra Y.A.S. være et godt bud på at være den ene.

Kan I have en skøn lørdag <3

These are my retail cravings for September. I have already bought the maxi dress from Pieces*, but I think I’m gonna buy the hairband from Zara and the bedding from IKEA too. The shoes* from Flattered* are pretty cute too though – any of you know how they run in sizes? Big or small? The dress from Gina Tricot* is so dreamy – it’s just a bit too summery though.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

  • Maria B.

    Sikke fine sager!
    Hvilken farve strømpebukser ville du bruge til kjolen fra Y.A.S? Jeg øver mig i at gå mere i kjoler, men kæmper lidt med kombinationen i de lysere kjoler og sorte strømpebukser

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Hmmm jeg ville nok bruge et par tynde sorte. Jeg har det nemlig lidt stramt med de der “hudfarvet” strømpebukser. Jeg kan godt lide kontrasten mellem de lyse kjoler og de sorte ben. Man kunne også bruge den sammen med et par jeans!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i september