Ny H&M conscious Exclusive online nu!

Uden hjælp i hverdagene

Reklame for Nemlig.com

Det har været en hård uge at komme igennem, så da pigerne i går aftes lå sådan her, imens de smilede kærligt til hinanden, så smeltede jeg lidt. Dét er sådanne øjeblikke, hvor ens depoter bliver fyldt lidt op igen (de få sekunder det varede – Flora begyndte at rive Bella i håret kort tid efter). Tim har haft en uge med rigtig mange møder, så jeg har været alene med pigerne alle aftenerne og når man har en baby på 10 måneder (med krudt i røven og et dare devil-sind, som hun har arvet fra sin moster), så kan det godt være en udfordring at få lavet mad, når man er den eneste voksen.

Og det har været en større udfordring i denne uge end normalt, da jeg har fået en challenge af Nemlig.com: I tre uger må jeg ikke handle hos dem for at se, hvor meget vi “mangler” dem i hverdagen og hvor meget ekstra tid jeg “spilder”, når jeg ikke kan benytte mig af Nemlig.com. Det skal lige hurtigt siges, at vi ikke handler alle vores indkøb hos Nemlig.com. Det er især noget, jeg bruger, når vi har uger som denne, så jeg kan planlægge dagene og slippe for at skulle købe ind med to børn alene. Derudover bruger jeg det nogle gange i weekenderne, hvis vi skal hygge lidt ekstra (disse minicroissanter på frost er SÅ gode!!) eller hvis vi skal have gæster, og det bliver for presset at nå at handle inden.
Dette er uge 2 af min challenge og jeg glæder mig allerede til, at jeg må bruge dem igen. Det har jeg virkelig manglet – især i denne uge. Og jeg kan allerede se, at jeg kunne have sparet et par timer i “tabt” tid i denne uge, hvis jeg kunne have sluppet for at handle med ungerne.

Men selvom jeg ikke må bruge Nemlig.com lige nu, så skal I bestemt ikke snydes og derfor får I en rabatkode. Den hedder JEANETT75 og giver 75 kroner i rabat, hvis I ikke har brugt Nemlig.com før (den gælder desværre ikke, hvis I har handlet der før). Den er gyldig fra i dag (26/9) og til på næste onsdag (2/10). I kan bruge rabatkoden HER

I aften er det for en gangs skyld mig, der skal ud og Tim der må læse problematikken med to børn og aftensmad. Jeg glæder mig! 😉

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

 • H

  Gælder rabatkode til og med torsdag eller til og med 2/10?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er til og med 2/10 – altså onsdag. My bad! Det er rettet i indlægget nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny H&M conscious Exclusive online nu!