Magiske dage i Odense

10 ting jeg vil lave i oktober

Oluf Samson Gang Flensburg - Flensborg Guide

Reklamelinks markeret med *

Oktober er sådan en underlig måned. Jeg både elsker og hader den. Jeg elsker efterårsferien… den føles altid som en ekstra ferie, selvom man ved, at den er der hvert år. Dog bliver jeg altid irriteret og trist over, at vi går tilbage til vintertid. Jeg hader den mørke tid og jeg hader endnu mere, at det bliver mørkt helt vildt tidligt. Jeg kan sagtens leve med mørkere morgener i løbet af vinteren, men at det er mørkt før man kommer hjem fra arbejde, dét er SÅ deprimerende, synes jeg.

Det er den sidste måned af min barsel. Sidst på måneden er jeg igen tilbage på pinden i Magasin og det er bitter-sweet. Jeg glæder mig til igen at få nogle timer for mig selv hver dag, men jeg kan omvendt stadig slet ikke forestille mig at være væk fra Flora så mange timer. Vi har dog tænkt os at udnytte, at jeg har barsel nogle uger endnu og derfor byder oktober både på en tur i sommerhus og en tur over grænsen. Hvis jeg ikke var afsted på tur, så ville jeg til gengæld 100% have kigget for Month of Mays pop-up her i Odense d. 4. oktober (altså i morgen, fredag). Deres kjoler er SÅ pæne og der kommer til at være gode tilbud og nye kjoler. I kan finde mere info HER (der kommer også pop-up i Århus og København).

I oktober vil jeg…

  1. … gøre noget ud af Halloween i år. For nogle uger siden drak jeg kaffe med de fleste af damerne på vores vej og flere nævnte, at de (og deres børn) havde tænkt sig at gå all-in på Halloween i år. Og vi vil være med! Så jeg er igang med at søge løs efter fedt Halloween-pynt. Det skal dog primært bare være til at pynte udenfor rundt om vores dør og på de par trappetrin vi har. Der skal selvfølgelig stå nogle græskar og så tænker jeg at pynte med noget fake spindelvæv som dette. Men hvad ellers? Etsy har en del HER* og jeg lurer også på disse* (de er billige og hurtige at pynte med). Det her ville være genialt i græsplænen, meeeeen jeg synes måske, at det er lige i overkanten at bruge 800 kroner på. Jeg kunne også bare købe denne “lille søde” edderkop*, ha ha. Bella har i øvrigt valgt denne udklædning* i år
  2. … starte op på arbejde igen… shit. Det er, som nævnt, godt nok først sidst på måneden… men alligevel! Hvad nu hvis jeg har glemt, hvordan man gør alting?
  3. … og af samme grund skal vi til at begynde på at trappe lidt ned for amningen. Jeg tænker, at der er ingen grund til at køre kold tyrker, når jeg tager tilbage. Vi kan lige så godt trappe stille ned, så dem i dagtimerne stille og roligt fjernes en efter en. Så kan vi beholde dem om aftenen og natten et stykke tid endnu.
  4. … en tur til Tyskland. Tim skal afsted i forbindelse med arbejde (hans fagforeningsjob – ikke byrådet) og fordi jeg stadig har barsel, så besluttede vi os for at udnytte dette og tage med. Vi stopper først en nat i Flensborg, hvor vi var i foråret (I finder min Flensborg Guide lige HER) og derefter skal vi lige syd for Hamborg til området Lüneburger Heide. Har I nogle tips til det område?
  5. … se film med damerne og denne gang håber jeg på to danske film. Enten Kollision eller Jagtsæson. Sidstnævnte falder normalt slet ikke i min smag, men da vi så traileren sidste måned, skreg vi af grin flere gange.
  6. … i sommerhus med søde venner i efterårsferien. Det er sommerhuset nær Løkken, hvor vi har været i et par gange før og jeg glæder mig SÅ meget til havudsigt, hygge, varm kakao, gåture og godt selskab!
  7. … [Reklame] …og når vi kommer hjem fra sommerhus, så skal vi til Magiske dage her i Odense (den tidligere Harry Potter festival). Bella glæder sig helt vildt!
  8. … købe de sidste par ting til garderoben, så den er tilbage-på-arbejde-klar. Jeg har allerede købt denne fine fløjskjole* i den smukkeste blå farve (og den er billig!) og så er jeg pt helt forelsket i bluser med store organza-ærmer og masser af lir. Jeg er ret vild med denne skjorte*, men kæmper lidt med, hvordan jeg skal style den, når jeg ikke er så meget til jeans. Nogler ideer? Denne skjorte fra Zara er godt nok også utroligt smuk. Men selvom jeg har en ting for organza lige nu, så tror jeg, at jeg takker pænt nej tak til både dem her* og dem her* (ha ha).
  9.  … tage på Johannes Larsen museet i Kerteminde på en regnvejrsdag
  10. … til min første skolehjemsamtale som forældre. Shit, hvor føles det syret og voksent!

In October I’m going away for a long weekend with friends (and our kids) to northern Denmark. I’m also going to Germany with Tim and the girls. Halloween is coming up and we’re planning to go all-in! My maternity leave ends this month so I’m also going back to work. And I’m thinking of buying this pretty shirt*!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magiske dage i Odense