Tilbage til hverdagen og arbejde

10 ting jeg vil lave i november

Reklamelinks markeret med *
Bluse fra GRO HER + leggings HER

Ja okay, det meste af november er allerede gået, men jeg vil alligevel lige dele mine planer her i november, fordi de er ret rare! Hvor er november dog gået hurtigt!

I november vil jeg…

  1. … fejre Floras 1 års fødselsdag. Det bliver med min søster, svoger og gode venner på søndag og på hendes rigtige fødselsdag på tirsdag skal vi fejre hende i den nye vuggestue.
  2. … nyde alle de serier og film, der har premiere her i november; His Dark Matriales (samme historie som filmen “The Golden Compass” og bog af samme navn) på HBO, The Crown sæson 3 på Netflix (den er SÅ god!!) og filmen The King med Timothée Chalamet – også på Netflix.
  3. … få fintunet min opskrift på kardemommesnurrer, så jeg kan dele den med jer! Jeg har også lyst til at tage forskud på juleglæderne og lave mig en omgang af den bedste risalamande, der findes. I finder opskriften lige HER
  4. … krydse fingre for at det bliver offentliggjort navne til Tinderbox festivalen. Skal I afsted, så kan I købe billetter igennem mig og få to gratis drinksbilletter gratis med i prisen. Smid mig en mail på jeanettdrevsfeldt@gmail.com hvis I er interesseret!
  5. … forelske mig lidt i den her bluse*, wow. Denne kjole her* er godt nok også helt vildt skøn (og kan nemt bruges til sæsonens mange fester). Med sit smukke, mørke velour kalder denne* godt nok også på vinterens fester. Bella har faktisk allerede styr på sin nytårskjole og det er denne her*.
  6. … få styr på adventskrans og pigernes julekalender. Jeg har købt ind til min adventskrans og det bliver noget med lysegrønne lys, kogler og guldglimmer. Sidste år så min adventskrans sådan her ud.
  7. … afsted med min biografklub, hvor vi skal se Kollision. Den er jeg spændt på! Har I set den?
  8. … planlægge mine køb til black friday så jeg ikke falder i unødvendige fristelser, som jeg(/vi) egentlig ikke mangler. Jeg skal iøvrigt arbejde den dag og glæder mig faktisk til at prøve det. Det skulle være en ret vild og sjov dag, ifølge mine kollegaer (sidste år var jeg jo på barsel på dette tidspunkt).
  9. … starte Flora op i vuggestue. Tim startede med hende i denne uge og indtil videre går det okay. Hun er bestemt klar til at lege med andre børn og er utrolig glad for det. Når Tim prøver at gå, så bliver hun til gengæld ret ked af det, så nu går han ikke lige foreløbigt igen. Vi har jo heldigvis god tid, så der er ingen grund til at presse citron. Det vigtigste er, at hun er tryg.
  10. … til julehygge hos søde venner, hvor vi skal pynte peberkagehuse – det bliver SÅ hyggeligt!

In November I’m considering this dress*. I’m gonna celebrate Floras 1st birthday and I think I have to make some of this (I LOVE risalamande).

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til hverdagen og arbejde