12 kjoler til under 350 kr

Tilbage til hverdagen og arbejde

Reklamelinks markeret med *

Åh det var ikke min intension, at der skulle gå så mange dage, hvor jeg ikke fik tjekket ind herinde. Jeg havde forberedt mig selv på, at jeg nok lige skulle bruge lidt tid på at starte op på arbejde igen og bare være træt. Men jeg havde alligevel ikke regnet med, at den ene dag bare ville tage den næste, som det har gjort. Jeg håber, at I bærer over med mig her i “opstartsfasen”, fordi det er bestemt stadig min intension at have bloggen og være aktiv herinde – jeg skal bare lige finde en rytme og balance i hverdagen nu, hvor jeg er tilbage på arbejde.

Er det så godt at være tilbage i Magasin? Ja, det er det faktisk. Jeg var klar mentalt til at komme tilbage, men jeg må også indrømme, at der er nogle dage, hvor savnet til Flora er stort. Det er altså underligt, at hun først har været en del af min krop i 9 måneder og så næsten 1 år, hvor vi har været sammen hver eneste dag og jeg højst har været væk et par timer – til så at tage på arbejde, hvor jeg nogle dage er væk 9-10 timer. Hun har også dage, hvor det er tydeligt, at hun savner mig og det er lidt hårdt.

Flora er ikke startet i vuggestue endnu – det er meningen, at hun skal starte i morgen, men jeg tror faktisk, at vi venter en dag eller to, da vi alle lige har været syge i 3-5 dage og Flora og Tim er endnu ikke 100% på toppen igen. Jeg synes ikke, at hun skal starte i vuggestue, hvor der er SÅ mange nye indtryk, når hun ikke er 100% frisk. Plus at de andre forældre sætter sikkert pris på, at Flora ikke kommer og smitter deres børn 😉 Men jeg er spændt på, hvad hun siger til det hele. Vi er begyndt at have en følelse af, at hun keder sig herhjemme, når hun bare har en hel dag alene med Tim (han er på barsel resten af året). Så jeg har en klar fornemmelse af, at hun er ved at være klar til en anderledes hverdag med andre børn. Jeg husker, at det var på samme måde med Bella og indkøring med hende gik så nemt og fint.

What else is new? Faktisk en del! Bella er kommet i hus som børnemodel. Hun var til casting i Århus for nogle uger siden og de ville rigtig gerne have hende ind hos dem, så det er hun nu og vi venter spændt på de første tilbud om jobs. I kan se hendes profil og castingbilleder HER. Bella var også så heldig at være blomsterpige, da Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederik gæstede Odense for nogle uger siden. Hun var den, der skulle give blomster til Mary og hun var SÅ stolt og spændt. Det var en kæmpe oplevelse og noget som jeg tror, at hun vil huske altid. I kan se billeder fra Bellas dag i denne artikel og i denne hvor der er en video med hende. Hun er også med i denne video. Og hun var både i avisen og i Billedbladet efterfølgende – begge dele er selvfølgelig blevet købt i flere eksemplarer og skal sættes ind i vores familiealbum <3
Bella var i øvrigt i kjole fra Mini A Ture* (reklame) og cardigan* + sko fra H&M*.

Og ja, så har jeg fået briller… shit, det skal jeg lige vende mig til! Men jeg har i flere år haft problemer med at se langt og nu begyndte det er genere mig for meget. Jeg bruger dem ikke hele tiden, da jeg for eksempel ikke mærker til det, når jeg er herhjemme. Jeg skal lige have taget et billede med dem, så I kan se mig med briller (haha), men ellers viser jeg mig jævnligt i mine stories på instagram (hedder missjeanett).

Nu vil jeg smutte hen og holde søndag med min familie. Vi har ingen planer – udover lidt oprydning – og det er godt nok rart. Lidt ude af kontekst, så vil jeg lige anbefale denne kjole*, som jeg lige har købt. Den er SÅ pæn og jeg føler mig virkelig fin i den. Det er sådan en kjole, som lige får en mandag til at føles lidt sjovere.

Rigtig god søndag til jer <3

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 kjoler til under 350 kr