Konkurrence: Vind et ophold på Hotel Hafen Flensburg

Julen 2019

Reklame: kjolerne er en gave fra Hust & Claire. De kan købes HER + HER

Årets julebillede – og selvfølgelig insisterede Flora på at sidde med en finger i næsen på de fleste af billederne (og resten havde hun lukket øjne, typisk). Men det er sgu meget sødt alligevel og nok meget sigende for den alder. Hun har nemlig netop “opdaget” sin næse og “tjekker efter” om den stadig fungerer med “hullerne” meget ofte, ha ha.
Har I haft en god jul? Det håber jeg! Min har været rigtigt dejlig, selvom december generelt er en hård omgang at komme igennem, når man arbejder i butik. Det er meget lange og sene dage – og jeg har virkelig savnet pigerne. Men nu er det januar lige om lidt og vi allerede har startet udsalg, så er det tilbage til de normale åbningstider her efter nytår og det bliver rart.

Julen var stille og roligt; jeg arbejdede lillejuleaften (dog kun til kl. 12) og juleaften forløb som den plejer her hos os; vi var os fire med god mad (middagen sad lige i skabet i år. Jeg kan godt mærke, at jeg er ved at have noget erfaring nu med anden, flæskesteg osv), juletræ, gaver og hygge. Det er så dejligt afslappende. Det var virkelig sjovt at holde jul med pigerne i år. Flora forstår givetvis ikke så meget endnu, men hun havde en fest med gavepapir og egentlig også med indholdet af gaverne. Dette sæt er et hit!

Jeg havde selv denne kjole* på juleaften

1. juledag kørte vi til København til min søster og svoger, hvor vi spiste en dejlig julefrokost sammen med dem. Vi spillede spil, byggede Lego (det fik Bella en del af i år) og drukket cocktails. Dagen efter tog mig og Bella i biografen i Fields, hvor vi selvfølgelig skulle se Frozen 2. Bella havde juleaften fået Elsa-kjolen i julegave* af Flora og den skulle selvfølgelig på. Det var en rigtig god film og vi var begge rigtig godt underholdt. Bella har allerede spurgt, om hun ikke må se den i biografen igen. Historien er god, filmen er endnu flottere end den første, men mit eneste kritikpunkt er nok sangene. De er – desværre- på ingen måder lige så catchy som i den første film og det er godt nok ærgerligt, fordi de har haft en del år til at arbejde på denne film. Har I også været i biografen og se den eller har I planer om at skulle? Den kan sagtens anbefales!

Elsa-kjolen har jeg fundet HER*

Frozen frost 2 Elsa kjole

Nu har jeg heldigvis et par fridage, inden jeg lige har en meget kort vagt nytårsaftensdag (heldigvis kun til kl. 15) og fridagene skal nydes og bruges på at få styr på nytårsaften. Vi skal være sammen med de samme søde venner, som vi holdte nytår med sidste år og vi har bestilt lækker mad udefra, så vi skal heldigvis ikke stå i køkkenet hele dagen. Jeg skal selv i denne kjole*, som jeg både føler mig fin i, men som egentlig også er ret behagelig at have på.

Kan I have en skøn dag <3

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

4 kommentarer

 • Tina

  Glædelig bagjul og lige snart et super godt nytår til du og familien 🙂
  Gode billeder og smukke døtre, rolig jul, familie julefred, hvad mere kan man ønske sig!
  Vi havde også en stille og rolig jul.
  Søde kjoler alle sammen 🙂
  Søndags hilsner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak, Tina! Rigtig godt nytår til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aaaawww, hvor er pigerne yndige i deres ternede julekjoler <3
  Rigtig godt nytår til jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak!! Og rigtig godt nytår til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind et ophold på Hotel Hafen Flensburg