10 ting jeg vil lave i januar

Godt nytår og hej 2020!

Goma nytårsaftensmenu

Reklame for Mini A Ture /Reklamelinks markeret med *

Selvom 2020 nu er lidt mere end en uge gammel og selvom dette heller ikke er mit første blogindlæg her i 2020, så vil jeg alligevel gerne lige ønske jer godt nytår! Jeg håber, at I kom godt ind i det nye år (endda nye årti!) og at I havde en dejlig aften. Jeg er en af dem, der altid elsker og har elsket nytårsaften. Også selvom de sidste tre år har været af de mere stille af slagsen, så er der bare noget magi over den aften. Den er et punktum, et farvel, et hej og en ny start på samme tid.

Vi sprang ind i det nye årti sammen med de samme venner, som vi holdt med de sidste par år. Deres yngste, Georg, og Flora er stortset lige gammel. Der er præcis 7 uger imellem dem og det gør, at man er lidt i samme båd. Desuden er Georg og Flora begge enige om, at deres forældre skal tortureres (manglende søvn), så – igen – er vi alle enige om, hvordan vild (eller ikke-vild) sådan en aften skal være. Og så er de bare rigtig dejligt selskab – hvilket jo trækker voldsomt op 😉 Vi fik nytårsmenuen fra Goma og det var virkelig lækkert. Det kunne jeg godt finde på igen! Det føltes som ekstra forkælelse at sidde og spise 9 retter – på trods af randerne under øjnene og at jeg faktisk havde været på arbejde tidligere på dagen. Vi var især vilde med en ret med laks med passionsfrugtsauce, løg, tomater og morgenfrue. Det var også en fryd for øjet! Min egen personlige farvorit var en cashew-cayennesauce, fisk, nødder og cayennestrimler. Den kunne jeg godt have spist tre gange så meget af!

Min kjole fra nytårsaften er fra ASOS HER*. Bella smukke glimmerkjole kan købes HER* og Flora var i Marmar body og kjole HERFRA*.

Goma nytårsmenu - Laks med passionsfrugtsauce og morgenfrue

Her i 2020 håber jeg på, at vi lærer at mestre work-life balance som familie med to børn og 2½ job til sammen. Tims barsel sluttede her 2. januar, så vi er nu begge tilbage på arbejde og om et par uger, så er Tims politik også igang igen. Jeg håber desuden på nogle gode oplevelser og ture som familie og flere sociale aftaler med vores venner. Og så vil jeg gerne mere tilbage på bloggen. Jeg havde så mange gode intensioner under min barsel, men som jer med børn ved, så er livet med børn uforudsigeligt og jeg havde ikke regnet med nærmest ikke at have sovet siden august. Men nu er vi alle på arbejde, i vuggestue og i skole og det betyder, at når jeg har fri på en hverdag, så er der lidt tid til at få kigget oftere herind igen. Det er i hvert fald et af mine mål for 2020!

Helt ude af kontekst, så tror jeg, at året 2020 bliver et mintgrønt år fashionwise. Jeg tror, at det bliver en af de helt store farver og det håber jeg samtidigt faktisk på. Prøv lige at se sættet HER*. Det er SÅ flot og man bliver helt glad af den farve. Og den mintgrønne må gerne få selskab af denne lyserøde* og denne farve* også. Gerne i kombination med hinanden også. Jeg er helt klart på et modeår i sorbetis-farver!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i januar