Campingferie med børn - en billig og afslappende ferieform

Trailer til sæson 5 af Outlander

Med under en måned til at sæson 5 af Outlander starter, så tænkte jeg, at det var passende at dele den nyeste trailer fra den nye sæson. Sæson 5 er baseret på den 5. bog* i serien og det er den bog, som jeg er mindst vild med af dem alle. Den er simpelthen for lang (over 1500 sider) og den har for mange bihistorier, der intet betyder for hovedhistorien. Derfor har jeg både frygtet og glædet mig til, at denne bog skulle filmatiseres. Jeg håber, at de netop kan koge den noget mere ned og droppe nogle af de underlige sidespor, forfatteren smutter på. Omvendt ved jeg, at bogen som de bruger til sæsonen, ikke er den bedste og derfor frygter jeg, at sæson 5 bliver lige sådan. Men! Den 4. bog* er en af de allerbedste og jeg må indrømme, at jeg var ret skuffet over sæson 4. Den var ikke dårlig, men jeg følte, at de jappede sig hurtigt igennem ALT og de ændringer de lavede (i forhold til bogen), brød jeg mig ikke om. Blandt andet havde stort set alle Outlander-fans i verden glædet sig til en MEGET fræk sexscene i en flod, som er i bog 4. Det er seriøst den frækkeste sexscene mellem Claire og Jamie i alle bøgerne og den valgte de så helt at droppe. Undskyldningen var noget med, at de filmede om vinteren i Skotland og i bogen bader de netop den nat, fordi der er hedebølge i Amerika, hvor de er. Meeen.. come on! Så kunne de havde taget et sted hen og filme den ene scene i noget varmere varm. Jeg var skuffet, haha!

Jeg må dog indrømme, at denne trailer for sæson 5 ser ret god ud. Traileren for sæson 4 var heller ikke helt fantastisk og det endte så også med at gælde for hele sæsonen, for mig. Tim var til gengæld ret vild med sæson 4! Han elsker, at de er i Amerika og jeg har det lige stik modsat; jeg sidder bare og hepper på, at de skal tage tilbage til Skotland. Jeg savner virkelig Skotland i TV-serien og det gjorde jeg også, da jeg læste bøgerne. Der sker til gengæld nogle meget vigtige og meget voldsomme ting her i sæson 5. Jeg frygter især en bestemt scene. Jeg tror, at den bliver endnu værre at se, end Jamies voldtægtsscene i sæson 1, men det er jo uden at vide, hvordan de vælger at tage den med her i TV-serien. Det var i hvert fald nogle sider, som jeg havde svært ved at komme igennem i bogen og de sad i mig i flere dage efterfølgende.

Sæson 5 får præmiere 17. Februar på Viaplay og derefter kommer der ét nyt afsnit hver uge. Netflix og HBO har de første 4 sæsoner liggende, men sæson 5 får de nok først om 9-12 måneder (sådan plejer det at være). Den 5. bog (Det brændende kors) kan købes HER* Den nyeste bog, der er kommet på dansk, er Sangen i knoglerne* (nr. 7) og den kan I finde HER*

I kan danne jer et overblik over bogserien HER

Glæder I jer? Og hvordan havde I det med sæson 4?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

 • Sandra D.

  Det er meget interessant at høre fra jer der har læst bøgerne, for det har jeg nemlig ikke, og tror ikke det kommer til at ske. Jeg tror De er alt for tykke til at jeg nogensinde kommer igennem dem. ha ha. Jeg bliver helt ærgerlig over den manglende sex scene i sæson 4……den gad jeg da godt have haft med 😛 Generelt er det noget jeg lidt savner i sæson 4…….den der brændende passion mellem Jamie og Claire….den er brændt en smule ud, og så har jeg det fuldstændig ligesom dig: Jeg savnede Skotland. Sæson 4 havde da bestemt interessante elementer men jeg synes også det hele virkede lidt forhastet og ja……jeg savnede altså bare Skotland big time!

  Det skal blive godt snart at få et Outlandet fix 😉 Jeg ved ikke så meget om hvad der kommer til at ske i sæson 5, og traileren afsløre ikke meget, så det bliver spændende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg er helt med dig! Der var gode takter i sæson 4, men jeg manglede bare så mange ting og alt virkede så forhastet. Og så havde jeg et kæmpe problem med måden, de fremstillede Roger på. Han var godt nok et røvhul overfor Brianna i sæson 4 og i bøgerne er det lige omvendt; der er Brianna dybt urimelig og man fatter primært sympati for Roger der. I sæson 4 har de gjort ham aggressiv og sur – sådan er han slet ikke i bøgerne. Det underlige er også, at sådan var han heller ikke i de andre sæsoner af serien? Der har han været sød og næsten sådan helt passiv-generet. Men her i sæson 4 synes de så, at han skulle være en helt anden type. Mega underligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Campingferie med børn - en billig og afslappende ferieform