Februar shopping cravings

10 ting jeg vil lave i februar

Winter aperol spritz opskrift reciepe

Reklamelinks markeret med *

Vi er næsten igennem vinteren (og den har jo været ret mild) og februar er heldigvis en rigtig kort måned. Desuden har jeg noget ferie, der skal afholdes inden maj og derfor føles februar endnu kortere (og mere rar!).

I februar vil jeg…

  1. … blive klar til Oscars – som jo faktisk er i nat. Med det mener jeg, at få set så mange af de mest nominerede film som muligt – og især gerne dem, der konkurrerer om at blive bedste film. Ud af dette års nominerede har jeg set Joker (min anmeldelse HER), Once upon a time… in Hollywood, 1917 (min anmeldelse HER) og Parasite. Jeg har givet The Irisman flere forsøg (den ligger på Netflix), men jeg har simpelthen givet op. Den er 3,5 time lang og helt vildt kedelig. Jeg vil se, om jeg ikke kan nå at se Marriage Story på Netflix inden i nat, men jeg når desværre ikke Le’ Mans 66, Little Women (den er først i de danske biografer i marts) og Jojo Rabbit. Ud af dem jeg har set, så synes jeg enten, at 1917 eller Parasite skal vinde prisen for Bedste Film. Jeg skal selvfølgelig se lidt af showet søndag og så laver jeg afstemninger om kjolerne i mine stories på instagram. I finder mig HER
  2. … holde noget ferie. Åh det er tiltrængt og jeg glæder mig. Jeg har følt mig “brugt” lige siden december.
  3. … og ferien kommer blandt til at blive brugt i sommerhus på sydfyn med søde venner og deres unger. Glæder mig!
  4. … afsted med biografklubben og denne måned vil jeg gerne se Bombshell, der er baseret på et sandt #metoo helvede, der skete på den amerikanske nyhedsstation Fox News. De tre hovedroller spilles af ingen ringere end Nicole Kidman, Charlize Theron og Maggie Robbie. Jeg vil dog også rigtig gerne se Portræt af en kvinde i flammer, som anmeldelerne sammenligner meget med Call me by your name, som jeg jo knuselsker.
  5. … måske klikke denne nederdel* hjem. Jeg er ret besat af den*! Den ville være ret fin sammen med denne top* (som også er lavet i kjole HER*), men jeg kan ikke finde ud af, om toppens snit vil være god til mig. Ellers savler jeg også ret meget over denne kjole* og har en ting for denne kjole, som jeg har set hænge inde på mit arbejde.
  6. … se den nye sæson af Outlander, der kommer d. 17. februar på Viaplay (med et nyt afsnit om ugen). Jeg glæder mig!! I kan se traileren for sæson 5 HER
  7. … få styr på fastelavn med to børn. Bella var heldigvis “bare” Elsa (i denne kjole*) i denne uge, men hvad gør jeg lige med Flora? Måske skulle hun være denne lille Wonder woman*? Det kunne være sejt!
  8. … savne sommer og derfor måske lave en af den her vinter aperol spritz? Så kan jeg måske lukke øjnene og drømme mig hen til Italien.
  9. … male keramik på nyt sted, der lige er åbnet her i Odense. Konceptet hedder Creative Space (jeg mener, at der allerede er en i både Århus og Københaven?) og det er en slags café, hvor man booker et bord i nogle timer, hvor man så kan male sin egen kop, tallerken, fad mm. Derefter brænder de så ens mesterværk, så man kan få det med hjem. Det lyder vildt hyggeligt og er en oplagt aktivitet med Bella i vores vinterferie. Creative Space er åbnet i Odense i det gamle Gorms Pizza lige ved Brandts. Man skal vist booke bord på forhånd. Se mere på deres hjemmeside HER
  10. … og når vi alligevel lige er i nærheden, så ville det være oplagt at besøge Sanseudstillingen på Brandts. Vi har stadig ikke været inde på den nuværende udstilling, så det er ved at være på tide. Vi har desuden årskort til Odense Zoo, så et besøg derude i vores ferie ville også være en god aktivitet med pigerne i ferien.

Hvad har I af dejlige planer for februar?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Februar shopping cravings