Ruten til vores road trip i Tyskland; Bremen, Trier og Osnabrück

Endelig vinterferie!

Åh endelig står den på ferie! Der er nok mange af jer med børn, der har ferie i denne uge, men det kunne ikke helt gå op på vores jobs og derfor holder vi lidt forskudt vinterferie i år. Tim havde ferie fra i onsdags og jeg havde fra i går… hvor jeg så lige startede ferien med at lægge mig syg. Fordi vi har jo slet ikke haft nok sygedage i januar #ironi. Vi har seriøst været mere syge i januar end raske, men sådan er livet jo bare med små børn om vinteren og især omkring opstart i vuggestue. Der var Bella virkelig også meget syg og hun smittede også os andre hele tiden.

Derfor har jeg virkelig talt ned til ferie, så vi kunne lade batterierne op igen, bare være sammen og komme lidt i bund med vasketøj og rengøring. Og derfor var det godt nok nederen at starte ferien i går med feber, snot og generel utilpashed. Flora gjorde dog dagen lidt bedre ved reelt at begynde at gå rigtigt i går. Shit, det var optur! Hun har flere gange taget et par skridt, men så er det længe ikke blevet til mere, men i går gik hun faktisk rundt mellem ting – som I måske har set på min instagram. I dag har jeg det heldigvis en del bedre, så nu er jeg endelig klar til ferie. Bella er netop blevet booket til hendes først modeljob allerede på søndag, så vi skal lige en spontan tur til København og den benytter vi så lige til at besøge lidt venner og min søster og svoger. Magasinet, der har booket Bella, er virkelig “fashion” og “artsy” med vild styling og flotte billeder, så jeg er ret spændt på at se, hvordan Bella bliver stylet. Det bliver helt vildt fedt! Og hun er allerede blevet efterspurgt at to kæmpe brands mere, så det bliver spændende at se, hvad det næste stykke tid bringer! Det bliver spændende at se, hvad hun synes om selve jobbet efter på søndag, fordi gider hun ikke bagefter, så skal hun selvfølgelig ikke fortsætte. Vi gør det kun fordi, at hun selv efterspurgte det efter hun og jeg lavede et fotoshoot under min graviditet. Det syntes hun, var SÅ sjovt, at hun længe blev ved med at spørge, om hun ikke måtte gøre det igen. Det er den eneste grund til, at vi overhovedet har forfulgt det her med at være børnemodel – ellers havde vi ikke gjort det.

Så nu smutter vi til København i weekenden og i næste uge står den vist på besøg i Odense Zoo, jeg vil tage i biografen alene (eller hvis nogle af veninderne kan i dagtimerne) og se den her, og så skal vi i sommerhus på sydfyn med rigtig gode venner. En dejlig og afslappende ferie!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

  • Tina

    Hvor er jeres børn blevet store og smukke 🙂
    Godt planer I har, det må I nyde så I kan lade op 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ruten til vores road trip i Tyskland; Bremen, Trier og Osnabrück