Back to work

Make-over af vores gang

1/ Lampe HER   2/ Kaila rundt spejl HER
3/ Incado spejl HER   4/ Spejl med hylde HER   5/ Potteskjuler HER

Reklame for BGA Nordic

Her i 2020 kunne jeg godt tænke mig at give vores to som gange, der hænger sammen, en lille make-up. Jeg har tænkt mig at pudse vægge op, så de bliver helt glatte, male helt hvidt og så skal gulvene slibes en gang. Sidstnævnte er egentlig bare grunden til, hvorfor jeg bliver ved med at udskyde projektet, da det kræver, at vi efter slibning og behandling ikke går på gulvene et stykke tid efter og vi kan hverken komme ud eller ind af resten af huset, hvis vi ikke må gå netop på disse gulve. Så det kommer til at kræve lidt planlægning, men det skal altså være her i 2020 at det sker.

Når alt det grove arbejde er overstået, så kommer det sjove; nemlig indretningen! Den ene gang er meget smal og der kommer ikke særlig meget sollys ind. Derfor tænker jeg, at et stort spejl er oplagt. Det giver en større rumfornemmelse og kaster det naturlige lys lidt rundt i rummet. Jeg hælder lige nu til enten et kæmpe stort rundt spejl, som det her fra Kaila. Eller også nr. 3, som jeg så vil lægge ned horrisontalt. BGA Nordic har flere spejle, end jeg nogensinde har set samlet på et sted, så hvis det ikke lige bliver en af de to, så finder jeg helt sikkert et andet spejl derinde.

Baggrunden i kollagen kommer iøvrigt fra denne plakat, som man også kan få hos BGA Nordic.

Jeg tænker, at når jeg går igang, så tager jeg jer med igennem den make-over og selvfølgelig med nogle FØR/EFTER billeder også. Dem elsker jeg helt vildt selv!

 

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back to work