Make-over af vores gang

10 ting jeg vil lave i marts

Reklame for Børnetorvet og En Fant
En Fant vinterjakke HER* + HER – Zara kjole HER – En Fant termostøvler HER

Årets første forårsmåned og jeg længes sådan efter lys! Derfor glæder jeg mig også til sidst på måneden, hvor vi går over til sommertid. Jeg ser især frem til, at det både er lyst, når jeg tager på arbejde (det er det allerede nu), men at det også er lyst, når jeg får sent fri (der er det desværre stadig mørkt). Hvor bliver det fedt, når cykellygterne kan pakkes væk indtil efteråret igen.

I marts vil jeg…

 1. … fejre Bellas 7 års fødselsdag. Og endda hele fire gange (!); for hendes klasse, for vores venner + deres børn, for min søster og svoger (der ikke kunne den dato med vores venner) og tilslut selvfølgelig også på selve hendes rigtige fødselsdag. Hun er (selvfølgelig) helt bidt af Frozen 2, så tænker vi skal køre et Frozen-tema til hendes fødselsdag med pigerne fra klassen. Hvor kan man købe sådan noget lir henne billigt? Har Normal sådan noget?
 2. … og – som altid – afsted med min damernes biografklub. I denne måned hepper jeg primært på Little women!
 3. … til Teitur koncert med min søster og jeg glæder mig HELT vildt. Vi vil gerne ud at spise inden koncerten. Hvor I Odense skal vi tage hen?
 4. … have lavet et ekstra hul i hvert øre. Bella ønsker sig huller i ørene i fødselsdagsgave og jeg har lovet hende, at jeg får lavet et sammen med hende også.
 5. … booke mig en stand hos Børnetorvet i Odense. Jeg har så meget tøj nu, som Flora ikke kan passe mere og det fejler ingenting, så det kan lige så godt få et nyt hjem. Jeg kommer til at have en masse sommertøj, men også sæsonløst tøj og mærker som Wheat, MarMar, Konges Sløjd, GRO og mange flere. Jeg skriver på insta, når min stand er oppe, men det bliver i slutningen af måneden.
 6. … Det nyeste nummer af det franske Kids magazine udkommer og det er nemlig det, hvor Bella er med i! Jeg glæder mig SÅ meget til at se billeder!!
 7. … overveje, om jeg skal have mig en ny trenchcoat i år. Hvad synes I om længden på den her*? Skal det hellere være en “normal” længde? Jeg drømmer desuden om bare ben i denne kjole* + denne her* (de kan begge heldigvis også bruges med strømpebukser indtil da). Jeg har allerede købt denne her* til Bella og denne her til Flora. Printet på dem begge var så fint!
 8. … få mere styr på, hvad præcist vi skal se på vores road trip i tyskland (se ruten her).  Overnatningerne er nu på plads, så nu skal der planlægges seværdigheder og spisesteder.
 9. … til lægetjek med Flora inkl vaccinationer. Er det er netop gjort! Nu er hun up to date med vaccinationer og hun vejer 10,2 kg og er 81,5 cm lang. Så fortsat lang, men slank – ligesom sin storesøster.
 10. … krydse fingre for, at jeg har haft den sidste sygedag i meget lang tid. Jeg har været SÅ hårdt ramt i både januar og februar – og jeg gider simpelthen ikke mere snot, hoste og ør knold. Nu har jeg taget mere end min andel og jeg ser frem til varmere temperature, som oftest gør, at forkølelser mm er på retræte.

Hvad har I af planer i marts?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

 • Mette

  Ej, hvor VILDT at Bella bliver 7 år. Kæmpe tillykke med hende. Føler nærmest, det var i går, jeg læste – det uventede men glædelige – opslag om, at du var gravid med hende. Shit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg fatter det heller ikke!! Tænk, jeg har et barn, der er SYV ÅR?!?
   Og tak <3 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make-over af vores gang